καλα αμα παμε ετσι θα γραφουμε σελιδες...to dune εχει bd drive by the way.
αυτα που αναφερα ειναι ενα τυχαιο set up. χωρις να υπολογιζω ολα αυτα που αναφερεις.
παντως με κοινο 3d blu/ps3 και ενα mp των οποιων το κοστος ειναι συνολικα αυτο του oppo τα εχεις ολα.
παιρνεις και ενα dac και το χρησιμοποιείς και για ολες τις πηγες σου
ο καθενας εχει αλλες αναγκες οποτε θα παμε μακρια χωρις λογω.
Το βασικο ειναι οτι εχει υπερδυνατοτητες και ευκολιες περα απο καθε player και θα μπορουσε να κυριαρχησει την αγορα bluray/mp, αλλα δεν εχει απλες, βασικες δυνατοτητες που εχουν player των 80ε. απλα ανόητο..
Ολα τα αλλα τα εγραφα για πιθανες λυσεις δεν συγκρινα κατι. απλα βαζεις παρα πολλα πιθανα σεναρια τα οποια τα καλυπτει το oppo αλλα στους περισσοτερους δεν χρειαζονται. πχ αν καποιος εχει παρα πολυ παλιο ενισχυτη (δεν μιλαω για κορυφαια μοντελα) καλυτερα να παρει ενα οικονομικο mp και ενα ενισχυτη παρα ενα oppo. θα εχει καλυτερο ηχο ετσι, θα ειναι 3D, συν τα DTS HD, καλυτερη ισοστάθμιση κτλ.Δεν το πάμε καθόλου έτσι φίλε μου... ανταλλαγή απόψεων γίνεται και νομίζω ότι αυτά που γράφω τα υποστηρίζω με επιχειρήματα.
Καλα ειναι ευκολο να γινει παρανοήσει. απλα εγραφα ετσι γιατι ειμαι στην δουλεια μου και κανω 2 πραγματα ταυτοχρονα.
Και επιχειρηματα εχεις και τα στηριζεις μια χαρα
+++
Συμφωνούμε απόλυτα για τις ανάγκες του καθενός... όπως και στο γεγονός ότι υστερεί στους υπότιτλους και τα περί δικτύου...
δίκτυο έχει βέβαια, απλά είναι προφανώς off οι λειτουργίες που χρειάζονται... κατ' εκτίμησή μου για να αποφύγει προβλήματα... έγραψα πριν τη σκέψη μου...
Εν τέλει ας μείνουμε στο γεγονός ότι διαλέγουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δυνατότητες του συστήματός μας και τις "ανάγκες" μας!
Γνώμη μου, ότι συνολικά για αυτά που προσφέρει, δεν έχει αντίπαλο και σε υψηλότερη τιμή... ακόμα και από δύο συσκευές ή htpc...
:ernaehrung004:
Χρήστο, σύμφωνα με το FAQ του 93 παίζει τόσο mkv όσο και srt από dlna...
Στην πράξη ας μας πει κάποιος κάτοχος!
μα ποιος ειναι αυτος ο auter![]()
μα ποιος ειναι αυτος ο auter
πολυ καλα θα κανεις.
Δεν παιρνεις ομως καλυτερα ενα squeezebox touch για να βρεις την υγεια σου και να μην εχεις την tv ανοιχτη οποτε θελεις να ακουσεις μουσικη;
με ενα ipad ειδικα ειναι απολαυση.
αν βαλεις και nas αντι να εχεις συνεχεια ανοιχτο το pc (που εχει και μεγαλυτερη καταναλωση) θα εισαι αρχοντας. ερχομαι και βολτα στην αθηνα να στο στησω αν εχεις προβλημα. και μετα ξανασηζηταμε για το oppo. σε ξοδεψα το ξερω. αλλα για να ειμαστε εδω, τρωγόμαστε τι θα αγορασουμε/καταναλωσουμε.
στην υγεια μας..:ernaehrung004:
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Νίκο, το site βέβαια το έχω ήδη διαβάσει, απλά συνεχίζω να ρωτάω μήπως εκτός απο το site μου πεί κάποιος που το έχει δοκιμάσει στην πράξη. Τα site γράφουν πολλά, προσωπικά αν δε μου πει κάποιος οτι το έχει δοκιμάσει και παίζει, δεν πιστεύω τίποτα! Και δεν προτίθεμαι να το αγοράσω αν δεν ξεκαθαρίσω αν πραγματοποιεί αυτά που "υπόσχεται". :ernaehrung004:
Εγώ περιμένω τους υπότιτλους και το νέο asus (...να πέσει και το δώρον!)...
Δεν μου χρειάζονται το mtech και οι 7.1 αναλογικές έξοδοι, μπορώ να συμβιβαστώ με λίγο χειρότερο upscaling,χωρίς esata και να καταχωνιάσω τα (αντιγραμμένα) SACDs.....
Aν πάντως το πάρω, υπόσχομαι full review και πρόσκληση σπίτι μου! :ernaehrung004:
Αν θυμάμαι καλά το 95 παίζει ματρόσκες και srt μέσω dlna. Απλά έχει περάσει πολύς καιρός που το δοκίμασα και δεν θυμάμαι. Αν βρω χρόνο να το δοκιμάσω το ΣΚ θα το επιβεβαιώσω.
Δεν παιρνεις ομως καλυτερα ενα squeezebox touch για να βρεις την υγεια σου και να μην εχεις την tv ανοιχτη οποτε θελεις να ακουσεις μουσικη;
με ενα ipad ειδικα ειναι απολαυση.
λόγω τιμής παίζει να έχει ένα drive υπολογιστή
mkv σε δισκάκια δεν έχω.Τελικα, γινεται να δοκιμασει καποιος αν mkv γραμμενο σε DVD-R DL η BD-R τα παιζει? και τι γινεται με τα SBS .... κατι ακουσα οτι εχει προβλημα και δεν εμφανιζεται σωστα το μενου?
ευχαριστω πολυ
Εξαρτάται από τον DLNA server που θα χρησιμοποιηθεί.Αν θυμάμαι καλά το 95 παίζει ματρόσκες και srt μέσω dlna. Απλά έχει περάσει πολύς καιρός που το δοκίμασα και δεν θυμάμαι. Αν βρω χρόνο να το δοκιμάσω το ΣΚ θα το επιβεβαιώσω.
Κανένα απολύτως πρόβλημα. Δοκιμασμένο σε 50άρια δισκάκια!5. και αρκετα σημαντικο για εμενα ειναι πως τα παει με τα γραμμενα bluray δισκακια, και αν τα διαβαζει σωστα... γιατι γραφω αρκετα εργα σε bluray που αγοραζω απο το ebay σε καλες τιμες και δεν θελω να εχω προβλημα στην αναπαραγωγη τους.
Κανένα απολύτως πρόβλημα. Δοκιμασμένο σε 50άρια δισκάκια!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.