Oppo DV-980H Modding

Για μας απο Θεσσαλονικη που κατεβαίνουμε στην πρωτευουσα σπάνια πως θα γινει να τα ακουσουμε που θελουμε σιγα σιγα να μπουμε στο τρυπάκι με τις κόρνες ?-bye-

Η ακρόαση ενός πραγματικά καλού συστήματος ειδικά όταν μιλάμε για diy μονό χαρά μου προκαλεί . αν είστε κοντά κάνουμε ένα tour .ο Γιώργος λέει σε ένα πμ κάτι για αύριο αν μπορείτε και εσείς

Καλύτερα να τα κανονίσουμε με ΠΜ/τηλέφωνα/σήματα καπνού. Δεν μας φταίει τίποτα το ανοικτό φόρουμ.

Καλύτερα να τα κανονίσουμε με ΠΜ/τηλέφωνα/σήματα καπνού.

Τι έγινε στη συγκριτική ακρόαση?

(αν δεν θέλετε να μας πείτε, δεν πειράζει)

Σε ότι αφορά το οπο καμία σχέση ούτε τσιρίζει ούτε σφυρίζει . απλά ήταν θέμα γούστο το αν σου αρέσει καλυτέρα ή όχι.
Σε ότι αφορά το σύστημα του morfea είναι ένα σύστημα που δεν ενοχλεί πουθενά και ικανοποιεί απόλυτα τα γούστα του πράγμα που είναι και το ζητούμενο. για τα δικά μου γούστα είναι πολύ δυναμικό ουδέτερο καταφέρνει να εξαφανίζεται μου θυμίζει σε σκηνική παρουσία τα πάνελ και όσο και να προσπάθησα δεν κατάφερα να βρω ένα σημείο που να πω <να ρε εδώ παίζει σαν κόρνα> αλλά στερείται σε αναλυτικότητα λεπτομέρεια και διαφάνεια πράγματα τα οποία κατάλαβα ότι δεν ήταν στις επιδιώξεις του Μανώλη ,ο οποίος δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο και σίγουρα αν το ήθελε θα το είχε κάνει.
Πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε το χαμηλό του το οποίο είναι από τα καλυτέρα και περιγραφικότερα χαμηλά που έχω ακούσει αν και στερείται λίγο σε έκταση στα πολύ χαμηλά.
Βασικά ήταν μια πολύ ωραία ακρόαση και μια καλή ευκαιρία για μένα να γνωρίσω κάποιους πολύ αξιόλογους ανθρώπους του χώρου μας .

Δεν καταλαβα αυτο οτι ειναι γουστα αν τσιριζει η σφυριζει!! Αν καποιος εχει ακουσει οργανα σε live τοτε μπορει με απολυτη σιγουρια να ξερει αν σφυριζει η τσιριζει η αναπαραγωγη.
Τι ειναι δυναμικα ουδετερο σε ποιο κατανοητη γλωσσα?
Δεν εχω ακουσει το συστημα του Μανωλη, αν και μερικες απο τις μοναδες του ειναι πρωην δικες μου, μου φαινεται ομως παραξενο να στερειται αναλυτικοτητα, λεπτομερεια και διαφανεια, τα ισχυρα σημεια της κορνας.
Αλλα επειδη το συστημα του Μανωλη δεν ειναι ακομα ετοιμο, ισως να ειναι και ετσι.

Δυναμικό , ουδέτερο .έφαγα ένα κώμα .
Γιατί είναι διπλωματική ? σύντομη ναι , αλλά διπλωματική γιατί?
Το αντίθετο αναφέρω και τα θετικά και τα αρνητικά που άκουσα
Και νομίζω ότι ο Μανώλης δεν έχει ανάγκη από κολακείες το αντίθετο μάλιστα με μoνo θετικά σχόλια δεν βελτιώνεις ποτέ τίποτα.
Είναι γούστο το αν σου αρέσει ή όχι . ότι δεν σφύριζε ήταν σαφές .

εμεις εχουμε ξεπερασει τα γουστα, ο σκοπος μας ειναι η ποιο σωστη προσεγγιση εν σχεσει με την πραγματικοτητα. Παλι καλα που δεν σφυριζε, καπου ειχα διαβασει οτι το κανουν οι κορνες.

Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι το βασικό χαρακτηριστικό της πλειοψηφίας των κορνων . το ότι δεν σφυρίζουν του Μανώλη προφανώς δεν είναι απόδειξη ότι δεν σφυρίζουν όλες οι κόρνες , άλλωστε ούτε οι δικές μου σφυρίζουν.

Παντως εγω δεν εχω ακουσει ΟΥΤΕ μια κορνα να σφυριζει και εχω ακουσει μερικες μπορω να υποστηριξω.
Αλλα υποψιαζομαι οτι δεν εννοουμε τις ιδιες κατασκευες με το ονομα κορνα.

Δεν εχω ακουσει το συστημα του Μανωλη, αν και μερικες απο τις μοναδες του ειναι πρωην δικες μου, μου φαινεται ομως παραξενο να στερειται αναλυτικοτητα, λεπτομερεια και διαφανεια, τα ισχυρα σημεια της κορνας.
Και εάν αυτά είναι τα θετικά σημεία σε μια κόρνα τότε ποια είναι τα αρνητικά ?
Γιατί είναι παραφυση μια τεχνική να βελτιώνει κάποια χαρακτηριστικά ενός δεδομένου μεγαφωνου (ευαισθησία ) τόσο πολύ και να μην χαλάει κάτι άλλο .
Το τέλειο δεν είναι αυτού του κόσμου και έπρεπε να το ξέρεις αυτό .
Προσπάθησε να καταλάβεις γιατί μια ασθενής λεπτομέρεια εξαφανίζεται μετά από την πορεία της μέσα στο χωνί ενώ κάποιες άλλες που ξεπερνούν το κατώφλι περατότητας είναι ικανές να βγουν και μάλιστα να ενισχυθούν και κατά αρκετά Db και τα ξαναλέμε.

Μια τελευταια απορια μονο, γραφεις σε καποια αλλη γλωσσα και καποιος υπολογιστης τα μεταφραζει στα Ελληνικα?

Μια τελευταια απορια μονο, γραφεις σε καποια αλλη γλωσσα και καποιος υπολογιστης τα μεταφραζει στα Ελληνικα?

Φίλε Σπίρο μες το μυαλό μου εισαι!
Το ίδιο ακριβως ετοιμαζομουν και γω να ρωτήσω τον Kontr!-bye-

Μήπως εσείς τα μεταφράζετε σε κάποια άλλη γλώσσα; Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο άνθρωπος.
Επίσης θα με ενδιέφερε κι εμένα να μάθω από τους πιο έμπειρους με τις κόρνες τι δεν κάνουν καλά. Μέχρι τώρα μόνο για "+" τους ακούμε.

"Που τα εμαθες τα Ελληνικα Λινους?"
"Ααααα, τα εχω μαθει απο κατι μακρυς συγγενεις που εχω στην Νεα Υορκη, ακομα δεν ειναι νεκρωμενοι"
Απαντηση που πηρα απο εναν φιλο Σουηδο που ηθελε να μου δειξει οτι ξερει Ελληνικα!
Φυσικα εννοουσε οτι οι μακρυνοι συγγενεις του ειναι ακομα εν ζωη!
Δεν εχω συγκεκριμενα (-) για τις κορνες, ισως την στενη κατευθυντικοτητα τους(τρακτριξ) στις υψιλες συχνοτητες