supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
βρε σεις εγώ ακούω σε 10 τετραγωνικά και λιγώτερο από 30 κυβικά με δυό 6.5άρια. Και είμαι πασάς
Δεν μπορώ να πάρω 12άρια....
Δεν μπορώ να πάρω 12άρια....
Οταν γραφεις κατι θα πρεπει να μπορεις να το υποστηριζεις κιολας.
Εγω εχω γραψει κατα καιρους ετσι για το συστημα μου, μαζι με τα ψεγαδια του επισης.
Ποια εργα λαιβ με κλασσικη εχεις ακουσει? Χωρις ενισχυτες. Και ποσα.
Οποιος πιστεύει ότι έχει φτάσει το ζωντανό στο 10% ας σφραγίσει και τις χαραμάδες στο δωμάτιο και μη τολμίσει να πειράξει τίποτα.
geopoliti, η ερωτηση ηταν ΓΙΑΤΙ να τα πουλησω υπερ των μικρων. Τοσο δυσκολο ειναι να κρατηθεις στο θεμα?
Σε προσκαλώ για ακρόαση και ποτάκι, φιλικά, όποτε θέλεις να διαπιστώσεις πόσο κοντά μπορεί να φτάσει ένα σύστημα στο Live, με συγκεκριμένες ηχογραφήσεις και προϋποθέσεις.
Ευχαρίστως.
Επίσης.
ΥΓ: αυτό το "συγκεκριμένες ηχογραφήσεις και προϋποθέσεις" δεν μ άρεσε. Δεν πιστεύω να γίνουν παραδοχές και να καταλήξουμε στο 10% που έλεγα.
Το ηχογραφήσεις φαντάζομαι το καταλαβαίνεις, το προϋποθέσεις σημαίνει ότι μην περιμένεις να ακούσεις εκκλησιαστικό όργανο όπως πρέπει σε ένα δωμάτιο 22τ.μ με 3.5 μέτρα απόσταση από το ηχείο.
Δεν εχω ακουσει το συστημα του Μανωλη, αν και μερικες απο τις μοναδες του ειναι πρωην δικες μου, μου φαινεται ομως παραξενο να στερειται αναλυτικοτητα, λεπτομερεια και διαφανεια, τα ισχυρα σημεια της κορνας.
Και εάν αυτά είναι τα θετικά σημεία σε μια κόρνα τότε ποια είναι τα αρνητικά ?
Γιατί είναι παραφυση μια τεχνική να βελτιώνει κάποια χαρακτηριστικά ενός δεδομένου μεγαφωνου (ευαισθησία ) τόσο πολύ και να μην χαλάει κάτι άλλο .
τα ασχημωτερα ηχεια ψαροκασελες που εχω δει, 10ρακια για μπασο?
πινεις αλκοολ μεσημεριατικα?
ολο αυτο το γαιδουρι στα αριστερα δηλαση δε σου φτανει για μπασο?
οσο για την εμφανιση οντως δε συγκρινεται με το πανεμορφο δωματιο - subwoofer που εχεις εσυ...
Ναι, γιατί τα δικά μας είναι κούκλες ....
Κανονικά πριν την Cafe πρέπει να περάσουμε πρώτα απ την Μουσική κατηγορία που για κάποιον περιέργο ( ; ) λόγο κανένας που ασχολείται με μηχανήματα δεν γράφει.
Αυτό και μόνο λέει πολλά.
ε...μας προσβάλεις πρόεδρε...:ADFAD2:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.