Oppo DV-981HD ή Pioneer DV 600;

Aν το οικονομικο δεν ειναι προβλημα και αν το 600ρι δεν εχει επεξεργαστη Farudja η κατι αντιστοιχο παρε το οππο (που εχω κι εγω...) !!!

Εγώ πάντως έχω βάλει στο μάτι το Pioneer και αν το πετύχω σε καλή τιμή στην έκθεση θα το χτυπήσω!

Έχω το Oppo DV-981HD τον Ιούνιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Ο δε Mr Oppo Hellas (κατά κόσμον Απόστολος Τολιόπουλος) συνολικά Άψογος. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, παρά την "τσουχτερή" τιμή του, θα σας αποζημιώσει με την άριστη εικόνα του.

να σε ρωτησω geo ..εχεις ακουσει τιποτα για αν θα βγει και ποτε oppo983?

<<Οσον αφορα το 983 , αν και οταν κυκλοφορησει σαν DVD ,
απλα θα ειναι ισως το τελευταιο standard DVD
και γιαυτο το ετοιμαζουν για το φιναλε να ειναι το καλυτερο που εχει βγει ποτε.>>

Από το 983 και μετά η εταιρία από ότι ξέρω
θα καταταχτεί σε ένα από τα δυο format HD ή BR.

Όσο αναφορά την σύγκριση Pioneer DV600 & Oppo981
θα συμφωνήσω ότι αν υπάρχει περιθώριο οικονομικό για το 981
με τον Faroudja που φοράει για scaler όντως κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ.

το αναμενω απο εβδομαδα και περιμενω πως και πως τις πρωτες εντυπωσεις... απο οσο με ενημερωσαν παιζει απροβληματιστα ολα τα dvix και σε πολυ καλη ποιοτητα! ετσι δεν ειναι?

το αναμενω απο εβδομαδα και περιμενω πως και πως τις πρωτες εντυπωσεις... απο οσο με ενημερωσαν παιζει απροβληματιστα ολα τα dvix και σε πολυ καλη ποιοτητα! ετσι δεν ειναι?

ΣΩΣΤΑ

τι εννοεις..κινα? οτι ειναι κινεζικη εταιρια? η οτι εκει κατασκευαζετε? γιατι απο οσο ξερω το oppo ειναι αμερικανικη εταιρια

US and A.

Based in the heart of Silicon Valley, award-winning OPPO Digital, Inc., manufactures and markets high quality digital electronics that deliver style, performance, innovation, and value to A/V enthusiasts and savvy consumers alike. The company's attention to core product performance and strong customer focus distinguish it from traditional consumer-electronics brands.

Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, τότε το Oppo.

και εγω το ξερω για αμερικανικο..μου εκανε εντυπωση που ειπωθηκε με τοση σιγουρια και με κεφαλαια οτι ειναι απο ΚΙΝΑ, ζητω συγνωμη αν καταλαβα λαθος αλλα διιαβαστηκε σαν απαξιωτικη κριση χωρις λογο για το συγκεκριμενο προιον

Κατασκευαζεται στην Κινα , αλλα η εταιρεια ειναι Αμερικανικη η τελος παντων προσπαθει να περασει για Αμερικανικη ή εχει εδρα στην Αμερικη κ.ο.κ. Το προιον ειναι Κινεζικο αλλα σε ολα τα τεστ περασε με επιτυχια...

Βεβαια μεγαλο μερος της επιτυχιας/δημοφιλιας του το χρωστουσε ΚΑΙ στο οτι ηταν φτηνοτερο απο τα αντιστοιχα με τα οποια το συνεκριναν και καλυτερο απο πολλα άλλα ακριβοτερα...

Τωρα με τα HD players στην αγορα ειναι "ακριβο" για σκετο SD... αλλά... εμεινε ο μονος ή απο τους λιγους παικτες στην αγορα και σκουπιζει τα υπόλοιπα...!!!

Το 983 -αν κυκλοφορησει- συμφωνα με "εγκυρες πληροφοριες" από το διαδυκτιο αντικαθιστα το Farudja με DVDO επεξεργαστες (πιθανως λογω macroblocking προβληματων με dlp ή plasma του FArudja, ή λογω ασυμφωνιας εταιρειων, ή επειδή τους θεωρει καλυτερους , ή ...ποιός ξερει???)

Re: Απάντηση: Oppo DV-981HD ή Pioneer DV 600;

και εγω το ξερω για αμερικανικο..μου εκανε εντυπωση που ειπωθηκε με τοση σιγουρια και με κεφαλαια οτι ειναι απο ΚΙΝΑ, ζητω συγνωμη αν καταλαβα λαθος αλλα διιαβαστηκε σαν απαξιωτικη κριση χωρις λογο για το συγκεκριμενο προιον

λαθος καταλαβες και δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη ετσι και αλλοιως

δεν εχω κανενα προβλημα με προιοντα που κατασκευαζονται στην Κινα απλα
εμεινε το caps lock απο το πρωτο γραμμα:ernaehrung004:

στο θεμα μας τωρα, το πιο φθηνο αν σε ενδιαφερει η αγορα HD-DVD PLAYER αργοτερα αλλοιως το 981

υ.γ νομιζω οτι Απόστολος Τολιόπουλος οταν ζηταει κατι ....μιλαει με Κινα και οχι με Αμερικη αλλα αυτο δεν εχει και μεγαλη σημασια

Last edited:
Re: Απάντηση: Oppo DV-981HD ή Pioneer DV 600;

στο θεμα μας τωρα, το πιο φθηνο αν σε ενδιαφερει η αγορα HD-DVD PLAYER αργοτερα αλλοιως το 981

H αγορα HD-DVD PLAYER με ενδιαφέρει, αλλά μέχρι να πέσουν οι τιμές φαντάζομαι θέλει αρκετό καιρό.