OPPO Sonica DAC

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,798
Βαρυμπόμπη
Η ΟΡΡΟ ανακοίνωσε το νέο της μηχάνημα, το Sonica DAC, με πολύ καλά χαρακτηριστικά και δελεαστική τιμή.

Χρησιμοποιεί το ολοκληρωμένο ESS ES9038PRO SABRE, διαθέτει ασύγχρονη usb θύρα η οποία υποστηρίζει PCM μέχρι 768 kHz / 32-bit και DSD μέχρι τα 25 MHz (DSD512), έχει xlr & rca συνδεσιμότητα, μεγάλο τοροειδή μετασχηματιστή, ενσύρματη & ασύρματη (802.11 a/b/g/n και ac) δυνατότητα, φυσικά bluetooth, apple airplay, coaxial & optical συνδέσεις, και τέλος την δωρεάν εφαρμογή Sonica app για iOS & Android συσκευές για πλήρη έλεγχο.

Sonica-DAC_front.png


Sonica-DAC_back.png




Τιμή retail έχει ορισθεί στα 799 δολάρια.
Περισσότερες πληροφορίες : https://www.oppodigital.com/sonica-dac/



Sonica-DAC_inside-hr.png
 
Μούρλια είναι το άτιμο. Θα πουλήσω το geek στη retail τιμή του, δηλαδή κάπου 1500 ευρώ,(μη γελάτε ρε! :smash: ) θα πάρω αυτό και θα μου μείνουν και λεφτά για ΣΚ στο Παρίσι.
 
Το θέμα είναι πως παίζει !!!
Εκεί είναι το ζουμί, μην αγοράσουμε γουρούνι στο σακί.
Γιατί χαρακτηριστικά κ τιμή έχει, αλλά το βασικό είναι το ακουστικό αποτέλεσμα. :a0210: :ears:
 
Re: Απάντηση: OPPO Sonica DAC

Στην Ελλάδα θα έλθει; Τι γίνεται ο αντιπρόσωπος που ήταν κάπου στην Κολοκοτρώνη; Το site που είχε δεν λειτουργεί πλέον.
 
Το θέμα είναι πως παίζει !!!
Εκεί είναι το ζουμί, μην αγοράσουμε γουρούνι στο σακί.
Γιατί χαρακτηριστικά κ τιμή έχει, αλλά το βασικό είναι το ακουστικό αποτέλεσμα. :a0210: :ears:

Μόλις παραλάβει ο Θανάσης Panoramix θα το ακούσω και θα γράψω εντυπώσεις
Πάντως είναι η πρώτη υλοποίηση με το 9038 με γήινη τιμή [βέβαια δεν υπάρχουν και πολλές]
 
αχ και βαχ όμορφο το άτιμο και τούμπανο! Αλλά τί εννοείς Πέτρο θα το δοκιμάσει ο Θανάσης ; έκανε πάλι καμιά κρυφή κίνηση;
 
Έχω το 103 Eu σαν cd player είναι με μια λέξη άθλιο ...Είπαμε ρε αδελφέ να μην ξυρίζει αλλά να είναι τόσο πνιγμένο ...
Με τις αναβαθμίσεις έχουνε πάρει διαζύγιο φτιάχνουν το ένα χαλάει το άλλο ,αξίζει όμως στο θέμα τις εικόνας αφού διαθέτει ενσωματωμένο scaler αναβαθμίζοντας τα άθλια Ελληνικά δορυφορικά και όχι μόνο .

Σαν προ ενισχυτής για av καταστάσεις είναι καλός για μουσική ένα μεγάλο μηδενικό !!!

Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη ότι χωρίς ακρόαση απλά δεν ...Δεν γνωρίζω αν υπάρχει και υποστήριξη στην Ελλάδα ,κάποτε είχε .
 
Η τιμή είναι 1.000 ευρώ αλλά δυστυχώς δεν το¨ έχει-δίνει ¨για να το ακρόαση... το πληρώνεις και το ακούς όσο θέλεις !!!!!