Optibox Anaconda HD

Απάντηση: Optibox Anaconda HD.

Αυτή η περιέργεια με έχει κάψει πολλές φόρες! Άστα...
Ίσως να το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Καινούριο μου καλάθι που λένε. Όταν τον βαρεθώ, θα το επιχειρήσω φίλε μου ;)

Συγγνώμη, αλλά έτσι δεν έχει γούστο... Είναι δυνατόν να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις το κάτι παραπάνω και να μην παίρνεις το ρίσκο;; Έστω από απλή περιέργεια! Προχώρα Γιώργη! :SFGSFGSF:
Ναι! Και μετά αν πάθει κάτι ο δέκτης, θα σου στείλει εσένα την απόδειξη!:flipout:

Τελικά όλα καλά...

Πρώτα περνάμε ΑΥΤΗ την αναβάθμιση ώστε να μπορούμε να βάζουμε τις αναβαθμίσεις από v1.9.x σε v2.0.x και για να μπορέσει ο δέκτης να πάρει το Ε2.

Μετά που θα περάσουμε το νέο bootloader (6.26), περνάμε και την τελευταία αναβάθμιση που την κατεβάζουμε από ΕΔΩ αλλά και από πολλά sites.
To μενού έγινε τούμπανο σε σχέση με αυτό που είχα πριν.

DSCN0208.JPG

DSCN0209.JPG

DSCN0210.JPG

Ναι βρε Σάκη, δεν είπα ότι του έβαλα Ε2. Είπα ότι του έκανα αναβάθμιση. Και ότι για να περάσει κάποιος το Ε2 θα πρέπει να έχει πάνω του ο δέκτης το bootloader 6,25.
Μα βρε Σάκη δεν με προσέχεις !!! :eviltongue:

Του έχεις περάσει εσύ Ε2 ;

Όχι, ούτε καν για δοκιμή.
Μία φορά δοκίμασα σε άλλον δέκτη, στον IPBOX 422 και πρέπει να τον πάω στον αντιπρόσωπο... είναι πλέον κολλημένος! :rifle:

Εεεεεεεεε... μα με μπέρδεψες με αυτά που είπες, γι' αυτό νόμισα, πως νόμισες, νομίσματα... πως του πέρασες Ε2! :afro:

Re: Optibox Anaconda HD.

και απο ευαισθησία σήμα, καμια σύγκριση με άλλον δέκτη?

Όχι, ούτε καν για δοκιμή.
Μία φορά δοκίμασα σε άλλον δέκτη, στον IPBOX 422 και πρέπει να τον πάω στον αντιπρόσωπο... είναι πλέον κολλημένος! :rifle:

Εεεεεεεεε... μα με μπέρδεψες με αυτά που είπες, γι' αυτό νόμισα, πως νόμισες, νομίσματα... πως του πέρασες Ε2! :afro:

Αυτό φοβάμαι και εγώ!

Από ποιότητα εικόνας ,πως είναι ο δέκτης;

Φίλε Κωνσταντίνε. Η εικόνα του δέκτη μου άρεσε. O Azboxhd+ με τα δικά μου τα μάτια είναι ένα μικρό κλικ πιο πάνω από τον Anaconda. Βέβαια μόνο ένα κανάλι έβαλα για λίγα λεπτά και μόνο. Θα δοκιμάσω και σε κάποιο HD κανάλι από τις 19Ε να δω αν υπάρχει διαφορά μεταξύ τους.

Απάντηση: Re: Optibox Anaconda HD.

και απο ευαισθησία σήμα, καμια σύγκριση με άλλον δέκτη?

Θα το δοκιμάσω και αυτό. Έχω συνδέσει τον δέκτη με loop από τον Azbox hd. Λέτε να "χάνω" σε ποιότητα σήματος; Μου είναι δύσκολο να κάνω "πρώτο" δέκτη τον Anaconda.