Opticum T50 HD

Re: Απάντηση: Opticum T50 HD

Ναί αυτό κάνει.Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο να δώ αν μου το αλλάζουνε...το κακό είναι ότι το παρήγγειλα μέσω ίντερνετ....
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..

Γειά σας και πάλι...τελικά μου τον άλλαξαν ή απλά τον επισκεύασαν...έχω μια απορία ???Γνωρίζει κάποιος να μου πεί πώς γίνεται να παίζει το βίντεο απο usb σε full screen??

Γειά σας και πάλι...τελικά μου τον άλλαξαν ή απλά τον επισκεύασαν...έχω μια απορία ???Γνωρίζει κάποιος να μου πεί πώς γίνεται να παίζει το βίντεο απο usb σε full screen??

Τώρα πως τα παίζει δηλαδή; :chinscratch:

Δοκίμασε με διπλό πάτημα του ΟΚ ή με το κόκκινο πλήκτρο του τηλεκοντρόλ.

Σωστός,το έπαιζε σαν παράθυρο στο μενού...αλλά θέλει να πατήσεις το κόκκινο κουμπί....μήπως γνωρίζεις γιατί όταν είναι σβηστός δεν ανοίγει με το κουμπί (power) και το βγάζω-βάζω απο την πρίζα για να δουλέψει...κάνω κάτι λάθος πάλι? ευχαριστώ για την βοήθεια...

Αυτό ακούγεται σαν πρόβλημα του τηλεκοντρόλ. Ίσως θέλει καθάρισμα η επαφή κάτω απο το συγκεκριμένο πλήκτρο ή έχει στραβώσει κάποιο έλασμα.

Όταν τον ανοίξω με τον τρόπο που ανέφερα ανοιγοκλείνει κανονικά με το τηλεκοντρόλ του ( δεν έχω κλείσει την τηλεόραση). Άν την κλείσω και φύγω ( χωρίς να κλέισω τον αποκωδικοποιητή ..όταν επιστρέφω( έχει κλείσει μόνος του) μου δημιουργείται το πρόβλημα...

Όταν τον ανοίξω με τον τρόπο που ανέφερα ανοιγοκλείνει κανονικά με το τηλεκοντρόλ του ( δεν έχω κλείσει την τηλεόραση). Άν την κλείσω και φύγω ( χωρίς να κλέισω τον αποκωδικοποιητή ..όταν επιστρέφω( έχει κλείσει μόνος του) μου δημιουργείται το πρόβλημα...

Αν κλείσεις την τηλεόραση και μετά τον δέκτη απο το τηλεκοντρολ, εμφανίζεται το πρόβλημα;

Ίσως είναι ενεργό το HDMI CEC στην τηλεόραση και δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Ρίξε μια ματιά αν μπορείς.
Κάθε εταιρία το λέει με δικό της όνομα. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ να δεις πως το λέει της τηλεόρασής σου.

Ίσως είναι ενεργό το HDMI CEC στην τηλεόραση και δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Ρίξε μια ματιά αν μπορείς.
Κάθε εταιρία το λέει με δικό της όνομα. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ να δεις πως το λέει της τηλεόρασής σου.
Εκεί το πήγαινα και εγώ αλλα με τη Σωκρατική μέθοδο :smile:

Υπάρχει νέα αναβάθμιση για τον Τ50, με ημερομηνία 20-2-13:
www.opticum.com.pl/uploads/media_items/software-opticum-hd-t50-2013-02-20.original.zip

Θα ήθελα να ήξερα τι διορθώνει/αλλάζει...
Μπράβο τους που δεν έχουν εγκαταλείψει ένα μοντέλο που χρησιμοποιεί τσιπ (Mstar MSD7828) που δεν παράγεται εδώ και πάνω από ενάμισο έτος. Άλλοι δεν δίνουν αναβαθμίσεις ούτε για τα νέα μοντέλα.

Υ.Γ.
Ελπίζω σιγά-σιγά να επανέλθω στην ενεργό δράση. Μη στέλνετε π.μ.- μη βιάζεστε, αργώ ακόμα...

εκανα την νεα αναβάθμιση και εγινε το εξης, το menu πηγε στο favor και το favor στο menu απο το τηλεκοντρολ..... χαχαχαχαχαχαχα :twoguns:

Ο συγκεκριμένος δέκτης έχει την ίδια καλή εικόνα που έχει ο crystal audio cdvb-hd?

Τωρα που ήρθε η ψηφιακή στην περιοχή βρήκα αυτόν σε μικρό μαγαζί ηλεκτρικών με 24Ε . Αξίζει πλέον να τον πάρω απο κάθε άποψης, επεξεργαστή-εικόνας κλπ?
Στην περίπτωση προβλημάτων παιρνει αναβάθμιση?