J jim_markou Senior Member 8 October 2009 462 22 April 2015 #21 εβαλα στη πριζα μετα απο καιρο τον 406p κ κανει συνεχως boot !!!!ξερει κανεις τι να κανω για να δουλεψει?
εβαλα στη πριζα μετα απο καιρο τον 406p κ κανει συνεχως boot !!!!ξερει κανεις τι να κανω για να δουλεψει?
M marine96 New member 23 January 2011 69 27 April 2015 #22 Δεν νομίζω οι εν λόγω δέκτες να είναι enigma2 --- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος --- jim_markou said: παιδια ξερει κανεις αν μπορω να βαλω enigma 2 στον opticum hd x406p ? Click to expand... Δεν νομίζω οι εν λόγω δέκτες είναι enigma 2
Δεν νομίζω οι εν λόγω δέκτες να είναι enigma2 --- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος --- jim_markou said: παιδια ξερει κανεις αν μπορω να βαλω enigma 2 στον opticum hd x406p ? Click to expand... Δεν νομίζω οι εν λόγω δέκτες είναι enigma 2
sakis.kom Supreme Member 3 August 2006 3,643 Athens - Greece 28 April 2015 #23 Απάντηση: Re: Opticum X405p / X406p jim_markou said: εβαλα στη πριζα μετα απο καιρο τον 406p κ κανει συνεχως boot !!!!ξερει κανεις τι να κανω για να δουλεψει? Click to expand... Δοκίμασε να τον ανοίξεις χωρίς κεραία συνδεδεμένη επάνω του.
Απάντηση: Re: Opticum X405p / X406p jim_markou said: εβαλα στη πριζα μετα απο καιρο τον 406p κ κανει συνεχως boot !!!!ξερει κανεις τι να κανω για να δουλεψει? Click to expand... Δοκίμασε να τον ανοίξεις χωρίς κεραία συνδεδεμένη επάνω του.
J jim_markou Senior Member 8 October 2009 462 5 May 2015 #24 το προβλημα λυθηκε κ δουλευει μια χαρα ..thanks "sakis.com"!!.Eπειδη ομως μετακομισα κ πλεον το μοντεμ ειναι μακρυα απο το δεκτη πρεπει πλεον να μπαινω ασυρματα.θα δουλεψει λετε απλα με ενα usb wifi?Εχει δοκιμασει κανεις??
το προβλημα λυθηκε κ δουλευει μια χαρα ..thanks "sakis.com"!!.Eπειδη ομως μετακομισα κ πλεον το μοντεμ ειναι μακρυα απο το δεκτη πρεπει πλεον να μπαινω ασυρματα.θα δουλεψει λετε απλα με ενα usb wifi?Εχει δοκιμασει κανεις??