ΟPTOMA H78, Optoma HD70 ή Panasonic PT-AE900???

Δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση το πράγμα, απλά ο πάνυ είναι συνολικά καλύτερο μηχάνημα και όπως βλέπεις συμφωνεί και ο Μανώλης. :grinning-smiley-043

Φιλικά
Γιώργος.

Επειδη οπως ειπα δεν γνωριζω απλα κοιτωντας τους αριθμους ειδα πως ο επσον ειναι καλυτερος. εχει 1600 lens και 10000:1 contrast αντιθεση με τον πανα που εχει 1500lens και 5500:1 contrast...

Δυστυχώς τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια για την εικόνα που τελικά δίνουν τα μηχανήματα, άλλωστε τα δίνουν οι εταιρίες και φυσικά απέχουν πολύ απ´την πραγματικότητα.

Φιλικά
Γιώργος.

πολυ ωραια, δεν νομιζω οτι εχω λογο να διαφωνησω...και τωρα πρεπει να βρω πανι. Σκεφτομαι ενα λευκο 120'' οχι ιδιαιτερης ποιοτητας. Τι λες;

Για τέτοιας "δυναμικότητας" μηχανήματα η γνώμη μου είναι καλύτερα να μην ανεβείς πάνω από 100", ειδικά αν η θέση θέασης είναι κοντά στο πανί.

Φιλικά
Γιώργος.

φανταζομαι οτι και 120'' να ειναι το πανι μπορει η εικονα σου να ειναι στις 100''...κι απο ποιοτητα? σκεφτομαι κατι απλο π.χ ενα πανι απτο πλαισιο...

Όχι βέβαια ποτέ κάτι τέτοιο. Το πανί σου θα το γεμίζεις και θα πρέπει να έχει μαύρη μπορντούρα γύρω. Όσο για κόστος, όντως μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι φτηνό και αργότερα βλέπεις. Να γνωρίζεις όμως ότι ένα καλό και ακριβό πανί δεν το αλλάζεις εύκολα, ενώ αντίθετα προβολείς θα αλλάζεις...

Φιλικά
Γιώργος.

οου δεν το ηξερα...αρα θα πρεπει να ειναι και 16:9 οπως ο προβολεας φανταζομαι...πολυ ωραια, αρχιζω και καταλαβαινω..:firstprize:

που μπορω να βρω πανι 100'' 16:9 φθηνο; το πλαισιο δεν εχει...

χειροκινητο ή σταθερο εξαρταται μινι απτο κοστος
ιντσες 100-120''
οχι σταθερο θα εχω 2 χωρους θεασης