Καταλαβα ειναι λιγο χρονοβορα και θελει ακριβεια. Εμενα τωρα θελει μετακινηση 1-2 ποντους για να κατσει 100% κεντρο, αξιζει να το κανω διχνει πολυ λιγο στο κατω μερος και δεξια ειναι πολυ λιγο στραβα
Καλησπέρα Γιαννη! Όπως καταλαβες, βρηκα ακρη με τον optoma και προσπαθω να βελτιωσω λιγο την εικονα του. Όπως θυμασαι , ο χωρος μου ειναι αρκετα φωτεινος ( http://avclub.gr/forum/showthread.php/105580-My-home-cinema-(v1-0)/page5 ) και βελτιωσεις δε μπορουν να γινουν .(βαψίματα,κουρτινες κτλ).
Σε περιπτωση που το τοποθετησω, θα βελτιωθεί α) αυτό το "πεπλο" που νομιζω πως παρατηρω μπροστα από την οθονη και υποθετω πως οφείλεται στις ανακλασεις από το δωματιο και β) θα ελαττωθει και το rainbow effect το οποιο είμαι από τους ατυχους να βλεπω;
Κατά τη γνωμη σου λοιπον , δεν αξιζει να βαλω το φιλτρο τουλάχιστον μεχρι να πεσει λιγο η λαμπα μιας και το κοστος δεν είναι παρα πολύ μεγαλο; Είναι τοσο μεγαλη η πτωση στο λευκο;
Λογικα θα το συνηθισει με την παροδο του χρονου, το ιδιο αποτελεσμα δεν θα ειχε κι ενα γκρι πανι;
Ενα θεμα με τον προβολεα , οτι τενεια επιλεξω ειτε απο pc η απο media player μου εμφανιζει εντονες πρασινες κουκιδες, εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα hdmi και στις 2 θυρες αλλα παλλι τα ιδια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.