takistrigonis
Established Member
- 16 December 2010
- 208
Επιβεβαιώνω κι εγώ. Εγώ με 20μ (no name) καλώδιο,κατάφερα να κλειδωσω βάζοντας 1080i σε όλες τις πηγές. Όλα αυτά μέσω ενισχυτή pioneer και HDMI splitter. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με ξεκλείδωμα σήματος εδώ και καιρό.
Ψάχνω για 12μ. μήπως και κλειδώσει και στα 1080p ,αλλά δεν βρήκα σε λογική τιμή. Αν δεν κλειδώνει όμως ούτε στα 10μ, δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.
Τον 141 τον έχω ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου. Δεν είναι και αθόρυβος, αλλά αν βλέπεις ταινίες με μια λογική ένταση, δε νομίζω να σε προβληματίσει. Εγώ που βλέπω αυτόν τον καιρό σε πολύ χαμηλή ένταση λόγω μωρών, τον ακούω.
Τον HD26 τον είχα για λίγες μέρες και δε νομίζω να έχουν μεγάλη διαφορά σε επίπεδο θορύβου. Δεν είμαι σίγουρος όμως.
Σε ενοχλει ο θορυβος που κανει?Εχουν ιδια εικονα. Ισως με φωτομετρο να καταλάβεις τα επιπλέον lumens, αλλα όταν ρυθμιστεί θα δεις ιδια φωτεινοτητα.
Ο μονος λογος να προτιμήσεις τον hd26, είναι το λευκο χρωμα.
Αν δεν εχεις θεμα με τον 141 που είναι μαυρος, τοτε πηγαινε σε αυτόν με κλειστα τα ματια.
Για μενα είναι πολύ καλυτερος και από τον benq 1070+
Δεν είναι τοσο φωτεινος, αλλα εχει ξυραφι εικονα, τοσο που κανει τον benq να φαινεται θολος.
Πολύ σημαντικο κριτηριο για μενα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.