Optoma HD25e βίδα !

orfeas

Established Member
10 December 2007
233
Achaia
Μετά από προτροπή του stavroslam
τον οποίο ευχαριστώ πολύ
ψώνισα τον Optoma HD25e.
Τώρα προσπαθώ να τον βάλω πάνω σε τρίποδο ηχείων και να τον βιδώσω σε ένα μόνο σημείο για γρήγορο μπάσε-βγάλε.
Μόνο που δεν αναφέρεται πουθενά στο manual το σπέιρωμα. Μοιάζει με φωτογραφικής μηχανής 1/4''-20 αλλά δεν βιδώνει !

GFK_2321.jpgGFK_2319.jpg

έχω τον ίδιο η στηρίξει νομίζω ότι γίνεται μόνο στις 3 θέσεις που έχει και όχι εκεί που δείχνεις

στο manual δεν έχω ψάξει άλλα εκεί θα πρέπει να γράφει τι ακριβώς κάνει η θέση αυτή

Δυστυχώς στο manual αναφέρεται μόνο στις άλλες τρεις βίδες οι οποίες (εκτός του ότι είναι τρεις!) είναι πολύ λεπτές και δεν θ'αντέξουν τις κλωτσιές των παιδιών...

Εάν πάντως είναι σπείρωμα για τρίποδο, λογικά βιδώνει ξεβιδώνοντας. Ξέρω ακούγεται ηλίθιο αλλά πολλά βιδώνουν ανάποδα.

καλοθεατος και απο μενα και ελπιζω να σου αρεσει.σε τρεις βιδες στηριζεται τελικα.μην ανχονεσαι αντεχει το μηχανακι ευχαριστησου το....!!!!

Re: Απάντηση: Optoma HD25e βίδα !

για να γίνω πιο ακριβής, το σπείρωμα είναι πιο πυκνό από το standard των μηχανών, ίδια όμως διάμετρος.

GFK_2326.jpg

ο προτζέκτορας προορίζεται για σύντομες βιντεο-παρουσιάσεις σε κέντρα διασκέδασης όπου το μπάσε-στήριξε-βγάλε πρέπει να γίνεται τάχιστα και αγόγγυχτα χωρίς εργαλεία

Last edited:
ίσως είναι αμερικάνικο (ιντσες) σπείρωμα αν είναι έτσι είναι δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο κανε και μια ερώτηση στο εδώ αντιπρόσωπο

μπορεί να ακούγομαι γλαφυρός
υπάρχει τρόπος να αντιγράψω ακριβώς το σπέιρωμα (π.χ. με σαπούνι ? )