Φιλε μου καλοθεατος. Ελπιζω να τον ευχαριστηθεις. Εγω εχω λιγες ερωτησεις να σου κανω και απλα απαντησε σε οτι ξερεις. Πρωτον αν γνωριζεις και εισαι ευαισθητος στο RBE(rainbow effect), πως τα παει σε αυτο ο προβολεας? Επισης καποια κομματια απο το περσινο μοντελο(HD131xe) ειχαν θεμα με το focus του φακου δλδ ο φακος δεν εκανε σωστη κατανομη του focus σε ολη την οθονη οποτε σε ενα κειμενο δεν φαινοντουσαν ολοι οι χαρακτηρες καθαρα, συνηθως ηταν πιο καθαρα σε μια μερια της οθονης. Μπορεις να δοκιμασεις με κειμενο και να μας πεις?
Πολυ θα ηθελα να δω πως ειναι το μαυρο του γιατι πριν λιγες ημερες περασα λιγες ωρες με τον BENQ W1070 και το μαυρο ηταν απαραδεκτο. Ενα φωτεινο γκρι δλδ ηταν και με την λαμπα στο eco και με γκρι οθονη. Βεβαια ηταν καινουργιος ο προβολεας αλλα σε σκοτεινες σκηνες απλα δεν βλεποταν για τα δικα μου δεδομενα. Αν εχεις καποια εμπειρια απο αντιστοιχους προβολεις μπορεις να συγκρινεις το μαυρο?
Αρκετα ρωτησα. Ευχαριστησου τον προβολεα σου οσο μπορεις και αν εχεις χρονο κανεις και κανα σχολιασμο. Ευχαριστω.
Πολυ θα ηθελα να δω πως ειναι το μαυρο του γιατι πριν λιγες ημερες περασα λιγες ωρες με τον BENQ W1070 και το μαυρο ηταν απαραδεκτο. Ενα φωτεινο γκρι δλδ ηταν και με την λαμπα στο eco και με γκρι οθονη. Βεβαια ηταν καινουργιος ο προβολεας αλλα σε σκοτεινες σκηνες απλα δεν βλεποταν για τα δικα μου δεδομενα. Αν εχεις καποια εμπειρια απο αντιστοιχους προβολεις μπορεις να συγκρινεις το μαυρο?
Αρκετα ρωτησα. Ευχαριστησου τον προβολεα σου οσο μπορεις και αν εχεις χρονο κανεις και κανα σχολιασμο. Ευχαριστω.