OPTOMA HD65

Ποιο μουφα προβολι ρε τρελε? Σεχει χτυπησει το αγιο φως κατακεφαλα??
Παιζει να ειναι και ο καλυτερος 720p σε εικονα και φωτειωνοτητα...HDMI 1.3 1080p/24 συμβατοτητα...τι λεμε τωρα....Το οτι κανει αρκετο θορυβο ειναι αληθεια και για τα δεδομενα του φιλου μας οντως μπορει να του δημιουργει προβλημα αυτο....Googlarete και λιγο και μετα πεταχτε τα σχολια σας..Αντε καλη ανασταση και καλο πασχα σε ολους

με ακουσες να λεω τιποτα για AW15 ή για αλλον προτζεκτορα???
ο καλυτερος 720π ειναι ο HD65?Φιλε μου μαλλον εσυ τρελαθηκες για να λες κατι τετοιο.Για να μαντεψω....Α!μαλλον εισαι κατοχος του σωστα?τοτε σε κατανοω απολυτα....ναι..ναι..ο καλυτερος...:slapface:

Λες να αγορασα αυτον τον προβολεα τυχαια?Αφου εφαγα ατελειωτες ωρες ψαξιμο στο ιντερνετ και επειδη τα χαρακτηριστικα του καλυπτουν τις αναγκες μου τον αγορασα...Για πες μου εσυ στα 1000 Ε ποιος ειναι ο καλυτερος αφου το εχεις ψαξει τοσο τρελα το θεμα για να εισαι απολυτος..Για να ακουσουμε...

με ακουσες να λεω τιποτα για AW15 ή για αλλον προτζεκτορα???
ο καλυτερος 720π ειναι ο HD65?Φιλε μου μαλλον εσυ τρελαθηκες για να λες κατι τετοιο.Για να μαντεψω....Α!μαλλον εισαι κατοχος του σωστα?τοτε σε κατανοω απολυτα....ναι..ναι..ο καλυτερος...:slapface:

Τον εχεις δει?

Καλες γιορτες παιδια και προσοχη να προλαβετε τις πετσες...

Χριστος Ανεστη και Χρονια πολλα σε ολους.
Καλυτεροι 720p προβολεις (κατα την γνωμη μου παντα)απο τον HD65
OPTOMA HD72i,HD73,HD78DC3,HD79
BENQ 7700,8720
SHARP 10000,12000,Z3000
SONY AW15
PANASONIC AX200
SANYO Z5
INFOCUS IN76
TOSHIBA MT700
MITSUBISHI HC1500

Nαι τον εχω δει να παιζει.DLP προηγουμενης γενιας με πολυ φθηνη ποιοτητα κατασκευης,μετρια εικονα,ανυπαρκτο συστημα ψυξης , πολυ πολυ φθηνο φακο και πολυ υψηλες θερμοκρασιες που μου θυμιζουν DLP 10ετιας (που πραγματικα το μηχανημα ψηνοταν μετα απο μια δυο ωρες χρησης).