Ωρα για αγορα Projector και πανιου. Συμβουλες

xorxhs

Senior Member
3 February 2008
484
Καλημερα σας κυριοι.
Νέος στο αθλημα και θα ηθελα τη γνωμη σας για εναν οικονομικο projector και πανι.

Παρατηρησα οτι benqw1000 ειναι σε αρκετα καλη τιμη και μεσα στα πλαισια του χιλιαρικου που θελω να διαθεσω για αγορα projector.

1) Ποιον θεωρειτε value/money projector στο 1000ρικο?

2) Μπορειτε να μου προτεινετε ενα πανί για τον συγκεκριμενο?

3)Υπαρχει καποιος που μπορει να αναλαβει την εγκατασταση και το calibrariσμα ,επι πληρωμη φυσικα.

Ευχαριστω πολυ!

P.S. Μανωλη Καστρουνη σου εχω στειλει και p.m. !!

1)benq w1000
2)Οποιο θες και ταιριαζει στην τσεπη και στον χωρο σου.
3)Εστειλες πμ στον πιο σωστο ανθρωπο...

Καλυτερα να στειλεις e-mail στον Μανωλη Καστρουνή, καθως δεν πολυ κοιταει τα πμ του

GEIA EIMAI NEA USER KAI DEN KSERW AKRIVWS PWS DOULEUEI TO SITE KAI IDIAITERA TO FORUM, PAR'OL'AUTA EXW PROGECTOR TURBOX PD-X702 DLP, HLEKTRIKO PANI 220X165, VASI PROJECTOR, ENISXYTH KODA AV-1300 KAI 2 HXEIA B&W DM302, TIMES 500E, 250E, 30E, 40E, 120E ANTISTOIXA. OLA MAZI 800EURO

GEIA EIMAI NEA USER KAI DEN KSERW AKRIVWS PWS DOULEUEI TO SITE KAI IDIAITERA TO FORUM, PAR'OL'AUTA EXW PROGECTOR TURBOX PD-X702 DLP, HLEKTRIKO PANI 220X165, VASI PROJECTOR, ENISXYTH KODA AV-1300 KAI 2 HXEIA B&W DM302, TIMES 500E, 250E, 30E, 40E, 120E ANTISTOIXA. OLA MAZI 800EURO

Δηλαδή είσαι γυναικα; Κι ασχολείσαι με projectors; :grinning-smiley-043

Καλωσήρθες στο Avclub.

http://odes.gr/index.php?option=com...ypage-ask.tpl&product_id=2838&category_id=687

αυτη ειναι μια πολυ οικονομικη (αλλα αξιοπρεπης λυση)
Στο ιδιο site θα βρεις και αλλες (χειροκινητες και ηλεκτρικες).

Οσο για ηλεκτρικο πανι θεωρεις οτι για τον συγκεκριμενο projector που ειναι ενας entry lvl ,ειναι υπερβολικός. Δωσε μου και μια προταση για εναν ηλεκτρικο.
Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Ωρα για αγορα Projector και πανιου. Συμβουλες

Οσο για ηλεκτρικο πανι θεωρεις οτι για τον συγκεκριμενο projector που ειναι ενας entry lvl ,ειναι υπερβολικός. Δωσε μου και μια προταση για εναν ηλεκτρικο.
Ευχαριστώ!

Το ηλεκτρικό πανί έχει πολλές φορές πολλαπλάσιο κόστος απο τον προβολέα.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
Συνήθως μια ηλεκτρική οθόνη σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσει λιγότερες ζάρες. Η χειροκίνητη από την άλλη είναι ποιο φτηνή αλλά αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργήσει ένα ανάποδο "V".
Σε οθόνες αυτής της κατηγορίας τιμής το πανί είναι πάνω κάτω ίδιο, με ελάχιστες όμως εξαιρέσεις.

Αν αντέχεις οικονομικά, πάρε από τώρα μια καλή ηλεκτρική οθόνη (όσο πιο μεγαλη μπορεις ανάλογα και με τον χωρο σου, τοσο το καλυτερο) την οποία θα κρατήσεις όσους προτζεκτορες και να αλλαξεις στο μελλον.... Γενικα μια καλη οθονη που να ταιριαζει ΑΨΟΓΑ στον χωρο, ειναι το μονο πραγμα που θα σου μεινει για παρα πολυ καιρο, ανεξαρτητα με τις μελοντικες αλλαγες που μπορει να κανεις στο υπολοιπο setup σου ....-bye-

για οθονη δεν θα ηθελα να δωσω πανω απο 300ε. Θα προτιμουσα ηλεκτρικη για να μαζευει κιολας μειωνοντας τις πιθανοτητες για ζαρες. Δεν ξερω ομως τι πρεπει να προσεξω στην επιλογη ενος πανιου. Ψαχνω δηλαδη και εδω ενα value for money ηλεκτρικο πανι στις 120'' στα 300ευρω!!
Περιμενω προτασεις σας!

Ηλεκτρική στις 120" με 300 δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να βρεις, ανεξαρτήτου ποιότητας.

Σε αυτή την κατηγορία τιμής μην περιμένεις να δεις μεγάλες διαφορές στα πανιά.. Και αν συνυπολογίσουμε το ότι οι 120" είναι σχετικά πολλές (ανεξαρτήτου τιμής), οι πιθανότητες για ζάρες είναι πολύ αυξημένες (και πάλι ανεξαρτήτου τιμής).

Οπότε, σε αυτό το budget και τις ίντσες, αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς (σταθερό ή βαμμένος τοίχος) θα πάρεις ρίσκο.

κοιτα τις οθονες της ULTRASCREEN..... Δοκιμασμενες σε αντοχη απο ζαρες και μηχανισμο .... Δεν ξερω ομως αν εχει πεσει τοσο πολυ οι τιμη τους... Εγω εχω αγορασει 100 ιντζες στα 380 ευρω πριν 2 χρονια και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος !!! -bye-

Καλυτερα να παρεις την μεγαλυτερη οθονη που σηκωνει ο χωρος σου.... 120 ιντζες ειναι οκ!
Μην τσιγκουνευεσαι τα 100-150 ευρω παραπανω μπροστα σε ολη την επενδυση και στα χρηματα που θα χαλασεις.....

Αν μετανιωσεις αργοτερα (συνηθισει το ματι τις 100 ιντζες και θελεις πιο πολυ) θα ειναι δυσκολο να ξεκαρφωνεις απο την αρχη, να στηνεις καινουργια οθονη, να ξανααγοραζεις, και φυσικα θα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καποιον να αγορασει την δικη σου για να παρεις εσυ καινουργια, μιας και στις οθονες οι περισσοτεροι προτιμανε να αγοραζουν καινουργιες....

Κανε μια μικρη υπερβαση σε αυτο το θεμα και καλυτερα κοψε χρηματα απο κατι αλλο.... (πχ καλωδια κλπ .... ):drummer:

δωστε ρε παιδια καποιο λινκ :P
Παντως ευχαριστω για τη βοηθεια σας μεχρι τωρα. Δεν θελω να την πατησω οπως με την τηλεοραση,που 1 χρονο τωρα το ψαχνω και τελικα δεν εχω παρει τιποτα...