CENTRAL AVClub Addicted Member 30 June 2006 1,819 ATHENS 7 September 2007 #41 Αν βάλω ένα ATAPI που μου περισεύει στο desktop (όχι παλιατζούρα) υπάρχει πρόβλημα που δεν είναι SΑΤΑ ?
Αν βάλω ένα ATAPI που μου περισεύει στο desktop (όχι παλιατζούρα) υπάρχει πρόβλημα που δεν είναι SΑΤΑ ?
Stergito Μέλος Σωματείου 11 November 2006 14,530 Θεσσαλονίκη 7 September 2007 #42 Εδώ που τα λέμε λίγο-πολύ συγκλίνουν αυτά μεταξύ τους. Τόσο πολύ χάλασαν τα Pioneer; Τα θυμάμαι για καλά...
Εδώ που τα λέμε λίγο-πολύ συγκλίνουν αυτά μεταξύ τους. Τόσο πολύ χάλασαν τα Pioneer; Τα θυμάμαι για καλά...
ΠΑΝΟΣ1 Established Member 18 July 2006 250 ΑΘΗΝΑ 7 September 2007 #43 Απάντηση: Re: Ώρα για ΗΤPC... CENTRAL said: Αν βάλω ένα ATAPI που μου περισεύει στο desktop (όχι παλιατζούρα) υπάρχει πρόβλημα που δεν είναι SΑΤΑ ? Click to expand... Οχι αν έχεις γιατί να πάρεις? Από την στιγμή όμως που θα αγοράσεις καινούριο πάρε sata!
Απάντηση: Re: Ώρα για ΗΤPC... CENTRAL said: Αν βάλω ένα ATAPI που μου περισεύει στο desktop (όχι παλιατζούρα) υπάρχει πρόβλημα που δεν είναι SΑΤΑ ? Click to expand... Οχι αν έχεις γιατί να πάρεις? Από την στιγμή όμως που θα αγοράσεις καινούριο πάρε sata!
CENTRAL AVClub Addicted Member 30 June 2006 1,819 ATHENS 7 September 2007 #44 Πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει δίσκος IDE στο μηχανάκι???
ΠΑΝΟΣ1 Established Member 18 July 2006 250 ΑΘΗΝΑ 7 September 2007 #45 Απάντηση: Re: Ώρα για ΗΤPC... CENTRAL said: Πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει δίσκος IDE στο μηχανάκι??? Click to expand... Oxi!!!! Κλύτεροι οι sata2 απλά πολλοί έχουν πολιούς ide που θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν!
Απάντηση: Re: Ώρα για ΗΤPC... CENTRAL said: Πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει δίσκος IDE στο μηχανάκι??? Click to expand... Oxi!!!! Κλύτεροι οι sata2 απλά πολλοί έχουν πολιούς ide που θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν!
CENTRAL AVClub Addicted Member 30 June 2006 1,819 ATHENS 7 September 2007 #46 Ladies and Gents... PANOS has scored again!