Ώρα για Μπύρα

Ξερει κανεις ποιος ειναι ο πιο μεγαλος σκλαβενιτης στη Θεσσαλονικη να παω μια βολτα;

Πηγα σε αυτόν διπλα στο ράδιο city στην Λ Βασ. Ολγας εχθές αλλα δεν είχε τίποτα από μπύρες πέρα απο τα κλασσικά.

Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Ξερει κανεις ποιος ειναι ο πιο μεγαλος σκλαβενιτης στη Θεσσαλονικη να παω μια βολτα;

Πηγα σε αυτόν διπλα στο ράδιο city στην Λ Βασ. Ολγας εχθές αλλα δεν είχε τίποτα από μπύρες πέρα απο τα κλασσικά.

Στον Φοίνικα ,στο παλιό Καρφούρ

Η "Πατρινή" μπύρα φτιάχνεται από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, δεν θα δυσκολευτείτε να την βρείτε!

Την εβγαλε στην αρχη στην επαρχια και ειδικα στην Πελοπονησο ,ειδε προφανως οτι τραβαει και τωρα εβαλε τα "μεγαλα μεσα"
Ευχομαι να μην την κανουνε και αυτη μπουγαδονερο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Απο το ενα αυτι θα μπει και απο το αλλο θα βγει Πέτρο. Δεν τους νοιάζει το θα πει ένας πελάτης. Αυτοι εχουν να κανουν με μπαρ και ξενοδοχεία....την Παρασκευή λεω να παω απο του Μαλαμιδη που εχει αντίστοιχες τιμες να δω μήπως παιζει τιποτα εκει απο Ελληνικές μπύρες.

Εχει μια καβα λιγο μετα το λιμανι, οπως πας προς τα δικαστηρια. Οχι στον παραλιακο, στον απο πανω δρομο (δεν ξερω και τα ονοματα των οδων σας γμτ).
Εκει βρηκα μεχρι και LaTrappe Quadrupel.
Για πηγαινε μια βολτα...

Αμαν ρε Σαλονικιοι, εγω θα σας τα μαθαινω ολα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Εχει μια καβα λιγο μετα το λιμανι, οπως πας προς τα δικαστηρια. Οχι στον παραλιακο, στον απο πανω δρομο (δεν ξερω και τα ονοματα των οδων σας γμτ).
Εκει βρηκα μεχρι και LaTrappe Quadrupel.
Για πηγαινε μια βολτα...

Αμαν ρε Σαλονικιοι, εγω θα σας τα μαθαινω ολα?

Θεοδωριδης Cash & Carry λέγεται...την ξέρω εχει ποικιλία οντως! Θα παω κι απο κει thanks!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Θεοδωριδης Cash & Carry λέγεται...την ξέρω εχει ποικιλία οντως! Θα παω κι απο κει thanks!

Προφανως για να μην το εχετε σπασει ακομα το μαγαζι, δεν ειναι του Σαββα ε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Προφανως για να μην το εχετε σπασει ακομα το μαγαζι, δεν ειναι του Σαββα ε?

Είχαμε δικό μας Θεοδωρίδη του ποδοσφαίρου ,τον γνωστό και ώς περούκα .Τον πρώην πρόεδρο Ηρακλή και Πανσερραικού ,που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή .

φανταζεστε να ανοιγε ο Σαββας μαγαζι στο κεντρο θεσ?πιο πολλες πιθανοτητες θα ειχε ο Σαβιδης να ανοιξει οπλοπωλειο στην Ν.Φιλαδελφια..
το mart εχει μεγαλη ποικιλια απο μπυρες στην Θεσσαλονικη,μεχρι και μπυρα iron maiden εχει..:guitarist:

Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

φανταζεστε να ανοιγε ο Σαββας μαγαζι στο κεντρο θεσ?πιο πολλες πιθανοτητες θα ειχε ο Σαβιδης να ανοιξει οπλοπωλειο στην Ν.Φιλαδελφια..
το mart εχει μεγαλη ποικιλια απο μπυρες στην Θεσσαλονικη,μεχρι και μπυρα iron maiden εχει..:guitarist:

Απέναντι από τη Τούμπα ...

Μια Blue Moon εχω μερακι να βρω σε καβα αλλα δεν....
Είχε παλιά στην "Οινομάθεια" στον Βόλο, αλλά δεν ην έχω δει πρόσφατα. Για Αμερικάνικη είναι πολύ καλή.
Για να γίνω και λίγο τοπικιστής, την Βολιώτικη "Πλάστιγγα" την δοκιμάσατε; Κάντε το! Ειδικά αν βρείτε την μοναδική Metamorphosis Ale (δεν υπάρχει στο σάιτ τους, ούτε συχνά στη ζυθοποιεία, είναι πραγματικά περιορισμένης παραγωγής).

Είχε παλιά στην "Οινομάθεια" στον Βόλο, αλλά δεν ην έχω δει πρόσφατα. Για Αμερικάνικη είναι πολύ καλή.
Για να γίνω και λίγο τοπικιστής, την Βολιώτικη "Πλάστιγγα" την δοκιμάσατε; Κάντε το! Ειδικά αν βρείτε την μοναδική Metamorphosis Ale (δεν υπάρχει στο σάιτ τους, ούτε συχνά στη ζυθοποιεία, είναι πραγματικά περιορισμένης παραγωγής).

Σε μαγαζια την εχει και δω...εγω θελω να παρω για το σπιτι και δεν βρισκω. Βασικα κατσε να ψαξω ονλινε...εχω να την ψαξω καιρο.

Ωραίες οι μοναστηριακες, La trappe quadrupel (πολύ αρωματική), chimay κλπ, αλλά όλες τους δεν συνοδεύουν κυρίως πιάτο φαγητού, είναι βαριες. Αυτές αξίζει να τις αφήνεις στο ποτήρι να ζεσταίνονται και να τις πίνεις λες και πίνεις ποτο.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk