Ώρα για Μπύρα

Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.

Judas

Την πίνω κάθε καλοκαίρι στην" μπυραρία" ,στο Ξυλόκαστρο και μου φαίνεται οτι το νέκταρ των Θεών κάπως έτσι θα γευόταν.

Προσοχή μόνο γιατί έχει 8,+ βαθμούς αλκοόλ και άμα είσαι νηστικός,με την δεύτερη "φεύγεις"!

Re: Απάντηση: Ώρα για Μπύρα

Βασίλη ,νομίζω ότι η μπύρα θέλει κάτι πιό ελαφρύ γευστικά από το χωριάτικο ´[βέβαια γούστα είναι αυτά]

συμφωνώ, ειδικά οι μπύρες με σπέσιαλ γεύσεις ταιριάζουν με συγκεκριμένους και με λιγότερο βαριά γεύση μεζέδες

για λουκάνικο, νομίζω, καλές είναι οι κλασσικές καθημερινές lager, αναλόγως προτιμήσεως του καθενός (fix για μένα)

(btw , από τότε που ξεκίνησε η κρίση, αντιστέκομαι στον πειρασμό να αγοράζω ξένες μπύρες, για έστω και μικρή υποστήριξη της οικονομίας)

Δημήτρη ο συνδυασμός είναι υπέροχος:

Τη ρέγγα μπορείς να την τοποθετήσεις σε μαύρο ψωμί (με βούτυρο ή χωρίς)

3 - 4 ροδέλλες κρεμμύδι

Καλή μπυρα

Καί.................... προσοχή με το Ακβαβιτ (βάλτο στην κατάψυξη).

Την 1η φορά που το δοκίμασα, έκανα το λάθος και πήρα 4 ποτηράκια πολύ σύντομα ................ και με πήρα ο ύπνος!!!!:flipout:

276127821-18674869-b55f7ab271def9e0d51fa282043e9916.jpeg

Δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά.

Judas

Την πίνω κάθε καλοκαίρι στην" μπυραρία" ,στο Ξυλόκαστρο και μου φαίνεται οτι το νέκταρ των Θεών κάπως έτσι θα γευόταν.

Προσοχή μόνο γιατί έχει 8,+ βαθμούς αλκοόλ και άμα είσαι νηστικός,με την δεύτερη "φεύγεις"!

Καλά εσύ δεν ξέρεις ακόμη τι σε έχει βρεί με τον γείτονα σου ....
Χθές μου έλεγε για τα σχέδια του όταν κατέβει στη γειτονιά σου .

Εμφανίστηκαν και βοριότερες επιλογές από τον Χρήστο .

Έχω και άλλες Πέτρο...................

έχουμε τις Πασχαλινές και τις Χριστουγενιάτικες. Είναι δυνατές (7% +), και θέλουν "ιδιαίτερη προσοχή!

tubor_p_skebryg.jpg

jo.jpg

Καλά εσύ δεν ξέρεις ακόμη τι σε έχει βρεί με τον γείτονα σου ....
Χθές μου έλεγε για τα σχέδια του όταν κατέβει στη γειτονιά σου .

Τώρα μιλάμε με π.μ. Πέτρο.....οργανώνουμε σκηνικά!

Συνήθως η ρέγγα τα άλλα θαλασίνα πχ. καπνιστό σκουμπρί, ήταν παραδοσιακά Χριστουγενιάτικα και Πασχαλινά, αλλά τώρα καταναλίσκονται όλο το χρόνο με μπύρα και ακβαβιτ.

Spartiati πραγματικα ευχαριστω για το Aquavit! Ειναι κατι που δεν υπαρχει πουθενα εδω πανω. Δημητρη αν πας δες αν το εχει σε μας γιατι εχω παει πανω απο 10 φορες φετος και δεν το χω δει ποτε στα ικεα μας. Ισως να μην το προσεξα.

(btw , από τότε που ξεκίνησε η κρίση, αντιστέκομαι στον πειρασμό να αγοράζω ξένες μπύρες, για έστω και μικρή υποστήριξη της οικονομίας)
Συμφωνω και επαυξανω!
10 χρονια εχω να βαλω σπιτι μου ξενη μπυρα.

Παρακαλώ Teddy,

Ρέγγες έχουν (από ότι βλέπω)

http://www.ikea.gr/ikea-food/psaria-thalassina/

Καί αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις και τον Σολωμό (gravad laks) ει δυνατόν με σάτσα μουστάρδας

Δυστυχώς μάλλον δεν έχουν το Aquavit, αλλά σας υπόσχομαι όταν βρώ την ευκαιρία θα το "τακτοποιήσω"

Ωπ ξέχασα!!!!

Αντί για ακβαβιτ, βότκα (από κατάψυξη) σε μικρό ποτηράκι και με μέτρο! :flipout:

Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Έκλεισαν όλες οι μπυραρίες που ήξερα όμως και δεν ξέρω γιατί. (Ισως δεν ηταν gluten free τα πιατα)

Το κουρδιστο γουρουνι εκλεισε, το beer academy εκλεισε, παει και η παλιά τσέχικη ο ζύθος δεν έκλεισε αλλά από την αρχή της κρίσης έκοψε εκεινη την απιστευτη ποικιλια απο μπυρες που ειχε απο ολο τον κοσμο και το γυρισε σε βεργινα και μια δυο αλλες.

Τώρα την βγάζω με "Παπανικολή" στην Ανεμοεσσα και ζητιανεύω να μου φτιάξουν καμιά μπουκιτσα λουκάνικο εκεί πάνω στον παγκο του μπαρ.

...

Ρε θα με τρελανετε εσεις εκει πανω. Την πολη σας δεν ξερετε!
Η Bristol, γυρω στα 50 μετρα απο το κινεζικο που συζηταγαμε σε αλλο νημα.
Για να μην αναφερω αυτες στα Λαδαδικα (εχω παει σε τουλαχιστον 3 μεσα στα Λαδαδικα συν αλλες μια-δυο, λιγο πιο ψηλα)

Re: Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Ρε θα με τρελανετε εσεις εκει πανω. Την πολη σας δεν ξερετε!
Η Bristol, γυρω στα 50 μετρα απο το κινεζικο που συζηταγαμε σε αλλο νημα.
Για να μην αναφερω αυτες στα Λαδαδικα (εχω παει σε τουλαχιστον 3 μεσα στα Λαδαδικα συν αλλες μια-δυο, λιγο πιο ψηλα)

Αχχ φιλε μου....παει και το μπριστολ. Και στα λαδαδικα μονο εκεινο το ροκαδικο έμεινε. Αστα να πανε. Ο κοσμος θέλει αλλη φαση....δεν ξέρω. Η πόλη αλλαζει χαρακτήρα μερα με την μέρα. Τουλάχιστον κραταμε δυνατα στα ιστορικά στέκια....τωρα ντύνομαι να κατεβω στο berlin.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Αχχ φιλε μου....παει και το μπριστολ. Και στα λαδαδικα μονο εκεινο το ροκαδικο έμεινε. Αστα να πανε. Ο κοσμος θέλει αλλη φαση....δεν ξέρω. Η πόλη αλλαζει χαρακτήρα μερα με την μέρα. Τουλάχιστον κραταμε δυνατα στα ιστορικά στέκια....τωρα ντύνομαι να κατεβω στο berlin.

Τις ίδιες ώρες βγαίνουμε !!!:firstprize:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Τι παει?
Που παει?
Το Νοεμβρη που ανεβηκα ηταν εκει και δουλευε μια χαρα!

https://www.youtube.com/watch?v=cuBzTlJBHHg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ώρα για Μπύρα

Τις ίδιες ώρες βγαίνουμε !!!:firstprize:

:flipout::a0210: ε μα ναι....αν είναι να κάνεις κάτι καν το σωστά....αλλιώς κάθομαι και πίνω στο σπιτι. Γενικά τα Π/Σ/Κ εδώ από τις 11 μέχρι τις 2 όλοι οι άντρες είναι με μια μπύρα στο χέρι και οι γυναίκες με ενα ποτήρι λευκό κρασι που το λιβανίζουν 3 ώρες. Από δω και πέρα ξεμυτίζουν τα "λουλούδια" :flipout: