Στέλιος Π.
Supreme Member
Χρηστο να το χαιρεσαι ρε φιλε!!!
Οτι και να λεμε, καποια πικαπ ειναι εργα τεχνης ρε γμτ... τουλαχιστον στα ματια μου...
Οτι και να λεμε, καποια πικαπ ειναι εργα τεχνης ρε γμτ... τουλαχιστον στα ματια μου...
:ernaehrung004: οκ!
Ωραίο avatar... σύμπτωση... εχθές αργά άκουγα τα Κουαρτέτα και τις παραλλαγές σε ένα Ελληνικό Θέμα...
Ιδανικά θα έλεγα ότι χρειάζονται πάνω από ένα πλατό και πάνω από ένας βραχίονας (και κεφαλή)..
Ευχαριστώ παιδιά!
Αντιλαμβάνομαι ολοένα και πιο ξεκάθαρα ότι για την αναπαραγωγή βινυλίου, το κάθε πικάπ σου λέει άλλα πράγματα, χωρίς το ένα ή το άλλο να είναι καλύτερο ή χειρότερο, απλά είμαστε πρακτικά υποχρεωμένοι να κάνουμε επιλογές (αναφέρομαι στην επιλογή του Pink Triangle Export).
Ιδανικά θα έλεγα ότι χρειάζονται πάνω από ένα πλατό και πάνω από ένας βραχίονας (και κεφαλή)...
Εκείνο που μου έχει μείνει είναι η πρώτη εντύπωση όταν αντίκρισα ένα Oracle την δεκαετία του 80... εντυπώθηκε πραγματικά στην μνήμη μου, σίγουρα σαν έργο τέχνης... αισθάνομαι πολύ τυχερός που απέκτησα ένα...
Ναι, Σκαλκώτας σε βινύλιο, κασετίνα EMI 14C163-70981/4, από τους δίσκους του πατέρα μου...
Uploaded with ImageShack.us
Άλλαξα ελατήρια, (ευγενική χορηγία AUDIOLYTIC), έκανα αλλαγή λαδιών (έφτιαξα χάρτινη φλάντζα για το πηγάδι για να μην χάνει λάδια), και ρύθμισα ανάρτηση...επίσης το τοποθέτησα στην βάση τοίχου.
Uploaded with ImageShack.us
Η έκταση στα ψηλά και η διαύγεια της υψηλομεσαίας, μάλλον ότι καλύτερο έχω ακούσει μέχρι στιγμής από οποιοδήποτε πικάπ. Χωρίς να κουράζει με γλυκύτητα αλλά με απίστευτη λεπτομέρεια, αέρα, και πλάτος.
Τα μεσαία θα τα χαρακτήριζα πολύ καλά.
Τα χαμηλομεσαία και χαμηλά όμως, παρότι επίσης χαρακτηρίζονται από λεπτομέρεια, σαφήνεια, ταχύτητα, πλάτος.... δεν έχουν την έκταση και το βάρος...
Αυτό θα μπορούσε κάπως να βελτιωθεί με αλλαγή κεφαλής, αλλά έχω την εντύπωση ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας του Oracle.
Είναι ένα πολύ ευχάριστο άκουσμα...
Ναι με την σχεδόν 20ετίας At-oc9 άκουσα, αλλά και με την Benz που είχα για λίγο επάνω παρότι "γέμισε" λίγο, ήταν μια από τα ίδια...
Η Oc-9 έχει γενικά ένα λεπτότερο σώμα... ίσως μια καλή ΜΜ...
ίδωμεν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.