ORF HD στις 2 Ιουνίου!

@ΠΑΝΟΣ ΚΤΕΝΙΔΗΣ
Υπόψη ότι το ARD δεν εμφανίζεται με αυτό το όνομα στις λίστες με τα κανάλια, αλλά ως "Das Erste" (Το Πρώτο) στον Astra. Και στον Hotbird ως ARD "Das Erste".

Μια βοήθεια παιδία έχω τη diablo 2.2 και το cas interface 3, δεν μπορώ να βάλω την αναβάθμιση 2.3 δεν περνά την πιστωτική κάρτα. Στη 2.2 ποια αναβάθμιση να περάσω να δο το orf hd. Ευχαριστώ αν δεν επιτρέπετε σας παρακαλώ στείλτε μου ένα π.μ.
Ευχαριστώ και πάλη
δωστε μια βοηθεια.

Κανονικά εκπέμπουν αλλά το πρώτο έχει συνέχεια τα ίδια κλιπάκια και το δεύτερο δεν μοιάζει για HD αλλά SD με upscaling.

Γνωρίζει κανείς αν με το ενσωματωμένο card reader του Humax 1000 για το Premiere θα μου ανοίξει το ORF με επίσημη κάρτα;

Γνωρίζει κανείς αν με το ενσωματωμένο card reader του Humax 1000 για το Premiere θα μου ανοίξει το ORF με επίσημη κάρτα;
To Premiere χρησιμοποιεί Betacrypt Nagravision 2 και Nagravision 3.
To ORF χρησιμοποιεί Betacrypt, Nagravision 2 και Cryptoworks.

Κάτι διαδώσεις λένε ότι σήμερα είναι κρίσιμη μέρα για το εάν τελικά θα μπορέσουμε να δουμε το EURO από το συγκεκριμένο κανάλι ή όχι. Εάν δεν κλειδώσει με αλλαγή κωδικοποίησης σήμερα, είμαστε εντάξει. Διαφορετικά...

Να ρωτήσω κάτι? Στις λίστες των καναλιών του liveonsat γιατί δεν έχει μέσα και το ORF HD αλλά μόνο το ORF1?

Επτά ώρες πρόγραμμα υψηλής ευκρίνειας θα προσφέρει αύριο το ORF HD.
Στις 17.00 ώρα Ελλάδας, ξεκινά η τελετή έναρξης και το πρόγραμμα συνεχίζεται με την μετάδοση των δύο παιχνιδιών.