ORF HD στις 2 Ιουνίου!

Το βλέπετε ακόμα το ΟΡΦ ? η εγώ εχω κάνει μλκ με το setup του AAF στην κατερίνα?

EDIT: False Alarm ... μλκ setup ... ολα οκ!

Last edited:
Παιδιά βοήθεια! Η κάρτα από Αυστρία δεν ήρθε ακόμα ώστε να μπει στον Humax 1000 οπότε ήρθε η ώρα να ξεθάψω τη Skystar! Μπορεί κάποιος με pm να μου πει πώς θα δω φως (έχω s-2 emu αλλά μου λείπει ένα s...key)Pls help

Δεν έκανα δουλειά με s2emu, έβαλα vplug, αλλά δεν έχω το απαραίτητο file, please pm me

Το ονειρο εγινε πραγματικοτητα το orf αυτην τη στιγμη εχει pre-game για τον πρωτο αγωνα του euro το ασχημο ειναι οτι το αγγλικο feed δεν δουλευει ας ελπιζουμε οτι οταν αρχισει το παιχνιδι 8α εχει και αγγλικο feed αλλα χλομο το κοβω, δεν πειραζει και τα γερμανικα καλα ειναι, αν και δεν καταλαβαινω γρι!!!

Το ονειρο εγινε πραγματικοτητα το orf αυτην τη στιγμη εχει pre-game για τον πρωτο αγωνα του euro το ασχημο ειναι οτι το αγγλικο feed δεν δουλευει ας ελπιζουμε οτι οταν αρχισει το παιχνιδι 8α εχει και αγγλικο feed αλλα χλομο το κοβω, δεν πειραζει και τα γερμανικα καλα ειναι, αν και δεν καταλαβαινω γρι!!!

Ηταν ποτε αλλοτε ενεργο το αγγλικό φηντ;
Η μόνη περιπτωση αγγλικών σ αυτό το καναλι είναι να αφήσουν τον ορίτζιναλ ήχο σε κάποια ταινία (και αυτό σπανιότατο)

μπορεί σήμερα στο αγγλικό feed να έχουν σκέτο ήχο απο το στάδιο.... αλλά θα ξέρουμε σε λίγο τι θα γίνει...

δεν ξερω για εσας αλλα εμενα κανει τρομερα σπασιματα η εικονα απο τη στιγμη που ξεκινησε το Ματς. Κανενας αλλος με ιδιο θεμα? εχω kathrein, λετε να φταει το "fta" ???

τελικα το πρωτο 10λεπτο μου εκανε πολλα, τωρα εχει φτιαξει

Μιά χαρά ήταν το πρώτο ματς με Kathrein. Μπράβο στους Αυστριακούς!

Να μας ζήσει η Κατερίνα!
Απόλαυση ....

Φώναξα και 2 φίλους να δούμε μπάλα ...
Στην αρχή τους έβαλα ΝΕΤ ... και μετά από λίγο τους λέω ... θέλετε να δείτε πως βλέπουνε μπάλα οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ?????
Αλλαγή σε ORF και ... τα σαγώνια κάτω!!!!!
Ακόμα βρίζουνε ...