ORF HD στις 2 Ιουνίου!

Τι ORF και π@π@ριες..:blink: Το εχει FTA με αγγλικη μεταδοση στο ITV HD :worshippy:

Attachments

• itv.jpg
    itv.jpg
    73.5 KB · Views: 79
Βασικά τους την είχα στημένη .... δεν τους είχα πει τίποτα για το ORF ...
Και καλά θα βλέπαμε ΝΕΤ ... μόλις όμως είδανε ORF ήρθε το τέλος...
Πλέον, όποτε θέλαμε να γελάσουμε λίγο το γυρνάγαμε σε ΝΕΤ!!!

Φίλε greg το ITV HD από που το λαμβάνεις και με τί πιάτο ??????

Γιάννη τι codec χρησιμοποιείς; Κι εγώ με pc και wintv hvr4000 το είδα και δεν είχε το παραμικρό σπάσιμο με το CoreAVC 1.7

Δεν ειναι θεμα codec, μου κανει νερα η καρτα μαλλον ή το plugin.
Δεν ξερω τι φταει.
Με ποιο προγραμμα βλεπεις?
Εγω ειχα προβληματα και με dvbviewer - dvbdream.

Φίλε greg το ITV HD από που το λαμβάνεις και με τί πιάτο ??????

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=520161&postcount=11

μονο στην Skystar HD στο pc. Δεν εχω ακουσει να εχει καταφερει κανενας να το κατεβασει σε δεκτη ακομα..μακαρι να γινει γιατι την Δευτερα παραλαμβανω τον 800αρη μου..

να μας ζησουν οι αυστριακοι φιλοι μας
μαγεια κυριοι η δε sony Χ θεριζει...χαλαλι τα χιλιαρικα
αυτη ειναι εικονα....απολαυση σκετη
θυμηθηκατε που σας ειχα πει να μην βιαστειτε με καρτες και συνδρομες μεχρι να δουμε τι παιζει τοτε που ...εβραζε ο τοπος για το ελβετικο?

Δεν ειναι θεμα codec, μου κανει νερα η καρτα μαλλον ή το plugin.
Δεν ξερω τι φταει.
Με ποιο προγραμμα βλεπεις?
Εγω ειχα προβληματα και με dvbviewer - dvbdream.

Με Dvb viewer pro + vplug coreAVC και video renderer Overlay mixer
είδα όλο το παιχνίδι χωρίς κανένα κόλλημα.

Συνήθως στα HD βλέπω με cyberlink h.264 +hardware acceleration αλλά για κάποιον λόγο ο cyberlink δεν μου δουλεύει στο Orf1.
Στο EurosportHD καμιά φορά αν έκανε μικρά σπασμιματάκια με ένα restart το dvbviewer η μια αλλαγή codec απο cybelrink7 σε cyberlink8 η το ανάποδο, έφτιαχνε.
Σα να κολλούσε το hardware acceleration και να ήθελε το reset του.
Στα PremiereHD, DIscoveryHD κτλπ δεν έχω κολλήματα ότι codec και να χρησιμοποιώ.

Το pc μου είναι quad6600 2.4 (o/c στα 3.0)2gb ram Νvidia 8800gt.

Ας ειναι καλα το ΟRF ΗD & οι Αυστριακοι ...
Για πρωτη φορα χαρηκα ΕURO HD & καπακι Formula 1 δοκιμαστικα... ;-)
κανενα σπασιμο και μια χαρα εικονα απο τον VANTAGE...
Αντε , και σημερα για την συνεχεια ελπιζω χωρις τιποτα απροσδοκητο .. ;-)

τωρα που ξεκινησε και εδειξε δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κωδικοποιηση ε?

Πάρα πολύ καλή εικόνα με Kathrein και EPSON EMP_TW700 Hi Def Projector!. Επίσης πολύ καλός ήχος Dolby Digital 5.1 που αναδεικνύεται με μια καλή εγκατάσταση. Mόνο κάποια σπασίματα έχω στην εικόνα μόλις έπαιζε το replay κάποιας φάσης (!). Η πλάκα είναι ότι έχω παραγγείλει εδω και ενα μήνα το πακέτο του HD Suisse και θα περιμένω κι άλλο (ας πρόσεχα)...

Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια???
Εχθες ειδα F1 και η εικονα ηταν πολυ ασπρη,καμμενη θα ελεγα...
Λαθος ρυθμιση της ΤV ή ετσι σας το εδειχνε και σας????
Γιατι στο EURO μια χαρα εδειχνε.

Μόλις παρέλαβα την κάρτα από Αυστρία! Μέχρι τώρα έβλεπα μέσω της Skystar που ξέθαψα. Είμαι στη δουλειά, περιεργάζομαι την κάρτα και τι βλέπω; IRDETO. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ακόμα;

Μα το εχουν δηλώσει ότι όλες οι νεες τους κάρτες θα είναι Irdeto2...τι εννοείς όμως ότι δεν θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις; Τι σύστημα πρόσβασης περίμενες;

Δηλαδή αν τη βάλω σε irdeto cam θα παίζει κανονικά; Η απορία μου προέκυψε επειδή από στο Dvb dream και στο Lyngsat δεν αναφέρει πουθενά ως σύστημα κωδικοποίησης το irdeto και υπέθεσα ότι δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ακόμα!

Last edited: