ORF HD στις 2 Ιουνίου!

H εικόνα του ORF ειναι εξαιρετικη, εγραψα σε σκληρο το παιχνιδι, δεν υστερει σε τιποτε απο την live μεταδοση. Το επομενο βημα ειναι dubbing στον ήχο μετα και μια ωραια συλλλογη hd euro θα ειναι ετοιμη προς τερψην των οφθαλμών
Με τι σπικαζ θα μου πειτε.... αυτο ειναι εν θεμα.... α ρε διακογιαννη πόσο μου λείπουν οι μεταδόσεις σου....

παιδια σημερα που τα ματς αρχιζουν και τα 2 στις 21:45 τι κανουμε??? γαμωτο γιατι βαζουν την γκαβοτουρκια και οχι την πορτογαλια να δουμε λιγο ωραιο ποδοσφαιρο. Τελως παντων σημερα θα ειναι η πρωτη μερα που μαλλον θα δω παιχνιδι στην ΕΡΤ μιας και προτιμω να δω την Πορτογαλια εστω και σε SD.

παιδια σημερα που τα ματς αρχιζουν και τα 2 στις 21:45 τι κανουμε??? γαμωτο γιατι βαζουν την γκαβοτουρκια και οχι την πορτογαλια να δουμε λιγο ωραιο ποδοσφαιρο. Τελως παντων σημερα θα ειναι η πρωτη μερα που μαλλον θα δω παιχνιδι στην ΕΡΤ μιας και προτιμω να δω την Πορτογαλια εστω και σε SD.

hd suisse δεν βλεπεις να υποθεσω ε?

Ακόμη και σε SD, προτιμώ την ποιότητα του ZDF η του BBC Interactive se 16/9 από την ΝΕΤ με το κάδρο 4/3 και ελληνικό σπικάζ.
Παρεμπιπτόντως είδα σήμερα σε επανάληψη μεγάλης διάρκειας στιγμιότυπα από το Ελλάδα Ρωσία στο BBC και ο εγγλέζος σχολιαστής ήταν απολαυστικός.

παιδια το orf hd σας βγαζει 5.1 στον αγωνα τωρα??γιατι εμενα ειναι 2.0!

Α.. εγώ το βλέπω από τα favorites που το έχω περασμένο με το αγγλικό stream σαν 2.0. Τώρα βλέπω ότι στο κανονικό stream είναι 5.1

Re: Απάντηση: ORF HD στις 2 Ιουνίου!

Να μην μιλούσε και αυτός ο μπαγλαμάς στα γερμανικά Προσπάθησα να δώσω ήχο απ την ΝΕΤ αλλά δεν συγχρονίσετε με τίποτα . Το δορυφορικό σήμα υπολείπεται κατά 2 -3 δευτερόλεπτα . Υπάρχει κάποιος τρόπος να καθυστερήσω τον ήχο?

Τι τον θέλεις, βρε Κώστα μου, τον ήχο από τη ΝΕΤ; Εγώ βλέπω ORF με γερμανικό σπικάζ και το απολαμβάνω. Από το να ακούω τις π@π@ριές του Βερνίκου, χίλιες φορές ο Γερμανός, κι ας μην καταλαβαίνω λέξη! Άσε που η σύζυγος, η οποία ξέρει απταίστως Γερμανικά, μου μεταφράζει κιόλας, όταν έχει όρεξη.

Υπαρχει τροπος: Αν εχετε pc με καρτα τηλεορασης μπορειτε να δωσετε απο εκει τον ηχο με χρονοκαθυστερηση. Το delay ειναι περιπου 3 δευτερα.

Με ήχο από την αναλογική ΝΕΤ είναι κάπου στα 4 δευτερόλεπτα με την βοήθεια του DVD Recorder.

Εμένα με κάρτα τηλεόρασης είναι ακριβώς 5 δεύτερα. Τι διάολο? Παίζει ρόλο που μένει ο καθένας? :flipout:

Το Γαλλία-Ιταλία παίζει και FTA στον Atlantic bird3 5W
FR 11023-V-SR 10000
Είναι feed σε 1920*1080 που προορίζεται για κάποιους κινηματογράφους στην Γαλλία.
Προς το παρών δείχνει απ ευθείας το γήπεδο αλλά μάλλον θα έχει γαλλική περιγραφή.

ειδα οτι στο orf1 εχει ελλαδα-ισπανια. το ιδιο θα εχει και το orf hd ? εχει καποιος το προγραμμα για σημερα?