Μανωλάς Βλάσης
AVClub Enthusiast
- 19 June 2006
- 805
Παίδες, SOS! Το ORF HD το βλέπετε αυτή τη στιγμή; Σε μένα μαύρισε το σύμπαν και μου γράφει "Κωδικοποιημένο". Τι γίνεται, ρε παιδιά;
Παίδες, SOS! Το ORF HD το βλέπετε αυτή τη στιγμή; Σε μένα μαύρισε το σύμπαν και μου γράφει "Κωδικοποιημένο". Τι γίνεται, ρε παιδιά;
Κάνε ένα restart στον δέκτη! Ή άλλαξε κανάλι και ξαναγύρισε μετά στο ORF. Το κάνει κάπου κάπου ο argus αυτό. Εδώ δουλεύει κανονικά πάντως, με τον ίδιο δέκτη...
Βλάση, θέλεις εκπαίδευση!! :grandpa:Σωτήρη, όσο έγραφα το επόμενο post μου ήρθε η απάντησή σου και δεν την είδα. Έκανα αυτό που είπες και επανήλθαν όλα.
Σε υπερ-ευχαριστώ! Ανάσανα επιτέλους!
Βλάση, θέλεις εκπαίδευση!! :grandpa:
Αυτό έτσι κι αλλιώς, λόγω Irdeto 2. Είναι θέμα χρόνου..Άρα να υποθέσω πως οσονούπω orf γιοκ?
Πολύ σωστά Σωτήρη. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Μερντοκ έβαλε το πόδι του και στην κρατική τηλεόραση της Αυστρίας. Οχι άμεσα, αλλά έμμεσα. Ουσιαστικά τους ανάγκασε να πληρώσουν το σύστημα του, λόγω της εσωτερικής νομοθεσίας η οποία σέβεται τον πολίτη. Στην Αυστρία δεν χρειάζεται να έχεις δύο δέκτες ή μοντούλες για να δεις τα κωδικοποιημένα (για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων) κρατικά και τον - ιδιωτικών συμφερόντων - πάροχο συνδρομητικών υπηρεσιών, Premiere Austria.Έχω την εντύπωση ότι μπήκε το nds για να μπορεί να παίζουν τα orf και στους δέκτες των συνδρομητών του premiere όταν αυτό πάει αποκλειστικά σε nds. Tο premiere έχει συνδρομητές και στην Αυστρία (Premiere Austria), και τα orf δίνονται ελεύθερα στους συνδρομητές του πακέτου...
http://digital.orf.at/show_content2.php?s2id=471
Ανοικτό είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.