ORF1 HD ξεκίνησε!

Καλησπέρα σε όλους . Αν και διαβάζω μερίκους μηνες το φόρουμ σήμερα πρώτη φορά ποστάρω για να ζητήσω τη βοήθειά σας. Είμαι σχετικά νέος στο χώρο και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να πιάσω το orf1 hd, ρωταω επειδή από ό,τι έχω διαβάσει έχει ελαφριά κωδικοποίηση . Έχω ένα dreambox 800 και έχει εγκατεστημένο το CCcam 2.0.11 . Αν δεν μπορείτε να μου απαντήσετε στο φορούμ επειδή πρόκειται για σπάσιμο κωδικοποιημένου καναλιού αν μπορείτε στείλτε μου pm . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση: Re: ORF1 HD ξεκίνησε!

Καλησπέρα σε όλους . Αν και διαβάζω μερίκους μηνες το φόρουμ σήμερα πρώτη φορά ποστάρω για να ζητήσω τη βοήθειά σας. Είμαι σχετικά νέος στο χώρο και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να πιάσω το orf1 hd, ρωταω επειδή από ό,τι έχω διαβάσει έχει ελαφριά κωδικοποίηση . Έχω ένα dreambox 800 και έχει εγκατεστημένο το CCcam 2.0.11 . Αν δεν μπορείτε να μου απαντήσετε στο φορούμ επειδή πρόκειται για σπάσιμο κωδικοποιημένου καναλιού αν μπορείτε στείλτε μου pm . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ποιο image έχεις εγκατεστημένο;

Σε όλα τα Images εκτός από το Gemini, μπορείς να αναβαθμίσεις/ανανεώσεις τα "δικαιώματα" για το orf από το τ/χ. μέσω του πάνελ του κάθε Image.

βαλε barry allen να δεις τι αξειζει ο δεκτης και εγω το εβγαλα για λιγο παλια το barry και πιγα να τρελαθω κατα την γνψμη μου πιστευω οτι θα σε βολεψει οπως και εμενα αλωστε το newnigma και για τους σκοπους που γραφεις παραπανο!!!-bye-

Στα μέσα Μαρτίου (16-20?) θα γίνουν κάποιες αναβαθμίσεις στην κωδικοποίηση και θα υπάρχει πρόβλημα λήψης σε όλες τις "ανεπίσημες" εκδόσεις. Οι συνδρομητικές κάρτες θα αναβαθμιστούν OTA και σε αυτές δεν θα γίνει αντιληπτή η μεταβολή.
Δέκτες και μοντούλες θα μαυρίσουν (προσωρινά??)

κι εγω το ιδιο απόλαυσα χτες βραδυ...
κριμα
αλλα μην στεναχωριεστε φιλοι μου
ερχεται ο οτε με το χαντε....
μη χ...ω

Μήπως άρχισαν ήδη τα προβλήματα με τις αναβαθμίσεις; Από το πρωϊ δεν παίζει το ORF. Είναι μόνο ο δικός μου δέκτης, ή έχετε κι άλλοι πρόβλημα;

περιμένετε να δούμε τι θα γίνει, έχουμε μέρες μπροστά μας...

περιμένετε να δούμε τι θα γίνει, έχουμε μέρες μπροστά μας...

Μακαρι... αλλα ουτε 2 εβδομαδες δε μενουν μεχρι τον πρωτο αγωνα. :(

Ε, δε νομίζω να πάρει και δύο εβδομάδες για να φανεί ο ήλιος. Δεν άλλαξαν σύστημα κωδικοποίησης, ένα απλό key update έκαναν.

Re: Απάντηση: ORF1 HD ξεκίνησε!

Ε, δε νομίζω να πάρει και δύο εβδομάδες για να φανεί ο ήλιος. Δεν άλλαξαν σύστημα κωδικοποίησης, ένα απλό key update έκαναν.

E τοτε λογικα θα εχουμε νεα συντομα. :firstprize: