ORF1 HD ξεκίνησε!

Πορε γιαυτο απο χτες κατευαζω συνεχεια πουλακια και δεν τραγουδανε!!!

καλημερα σε ολους
δεν λαμβανω το καναλι παρολες τις προσπαθειες που εκανα με τους κλειδοκρατορες
καποιο νεωτερο για το θεμα?
αν καποιο καλο παιδι εχει βρει τον τροπο ας μπει στον κοπο να μου στειλει ενα pm

Απάντηση: Re: ORF1 HD ξεκίνησε!

Ελπίζω μόνο να μην μας πλασάρουν καμιά καρτούλα πάλι ...
Ε, καλά. Αυτό το θέμα με τις κάρτες έχει παραγίνει. Τώρα τελευταία στα γερμανικά φόρουμ συζητείται έντονα η κυκλοφορία μια νέας κάρτας που λέγεται ότι αποκωδικοποιεί το Videoguard (NDS) του Premiere.

το τσαμπα πεθανε πλεον και αυτοι που για αντιδραση εβγαζαν τσαμπα καλουδια πλεον πρωτα χτυπανε την πορτα των μεγαλων "κυριων" και εαν αυτες δεν τους δωσουν τα λεφτα πανε και βγαζουν την χ καρτα η οποια για καποιο καιρο δουλευει και μετα παπαλα :violent-smiley-030:

κατα καιρους τα βγαζουν και στο ιντερνετ για να δειξουν τι μπορουν να κανουν..:antlers:

Παιζει εγω με τα πουλακια ειδα χθες αν και απο το premiere οχι HD βεβαια αλλα standard ειχε τα cockpits απο ολες τις φορμουλες!

Σε αντικατάσταση των παλιών Cryptoworks καρτών για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων προχωρά το κρατικό μπουκέτο της Αυστρίας Orf Digital.
Το μέτρο αφορά περίπου 70.000 κάρτες οι οποίες χορηγήθηκαν την τελευταία πενταετία με ποιο χαλαρούς τρόπους.

Τελος τα demo,
τωρα βλέπω CSI:Miami σε HD 1280x720p 50Hz.
Και το κυριότερο: παραμένει η ίδια "light" κωδικοποίηση...
Καλημερα.Επειδη τωρα μπαινω στα χωραφια του HD,θα με ενδιεφερε να μου πεις πως θα πιασω τον orf1 hd.Ο δεκτης που αγορασα ειναι ο edison argus,και ενω το εχει στη λιστα ειναι φυσικα κλειδωμενο.Τι εννοεις light κωδικοποιηση?
Αντε διοτι οσα περισσοτερα HD τοσο καλυτερα!!!!!!!!
Ευχαρστω..