Όργανο Μέτρησης Ραδιενέργειας

Re: Απάντηση: Όργανο Μέτρησης Ραδιενέργειας

Έχετε δίκιο για τον όρο ραδιενεργεια, με μπέρδεψε η γυναικα μου.
Λοιπόν, σας τα λεω όπως μου τα ειπε και βασικα ρωτω κιολας αν εχουν βάση αυτα που λεει.
Στην εταιρεία που εργάζεται υπάρχει ένας διάδρομος 10 μετρων, όπου καθε φορα που τον διασχίζει ζαλίζεται και σχεδόν παραπατάει.
Τωρα ρωτω, υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τόσο δυνατο εντός κτιριου που να προκαλει αυτην την ζαλάδα;
Και για να της φυγει η ιδεα, με τι οργανο θα μπορουσα να μετρησω την ακτινοβολια (αν υπάρχει) σε εκεινο το σημειο;

τι εταιρεια ειναι ?

κανουν τιποτα πειραματα περιεργα ?

δεν ειμαι ειδικος αλλα αν υπαρχει κατι που να προκαλει τετοιο αποτελεσμα αμεσα ( ζαλαδα με το που βρισκεσαι στο διαδρομο κοντα σε μια πηγη ακτινοβολιας - κεραια ? ) τοτε θα υπαρχει προβλημα και πολυ πιο εξω

σε αλλους οροφους π.χ.

αλλα να προκαλει ζαλαδα με το που περναει κανεις απο το διαδρομο ?
δεν εχει ρωτησει τι βρισκεται στο διαδρομο αυτο ?

Xωρις να μας πεις ονοματα και αλλα στοιχεια μπορεις να μας πεις τουλαχιστον τι σοι εγκατασταση ειναι ? Τι μηχανηματα παραδιπλα και τετοια ?

Απο οτι καταλαβαινω το πρωτο ποστ αφορα την μετρηση ακτινοβολιας.

Για θελει να μετρησει καποιος ερασιτεχνης ραδιενεργεια το βρισκω απιθανο.

Που θα βρει την ραδιενεργο πηγη?

μπορει να εχει ακτινολογικο εργαστηριο διπλα ...

Έχετε δίκιο για τον όρο ραδιενεργεια, με μπέρδεψε η γυναικα μου.
Λοιπόν, σας τα λεω όπως μου τα ειπε και βασικα ρωτω κιολας αν εχουν βάση αυτα που λεει.
Στην εταιρεία που εργάζεται υπάρχει ένας διάδρομος 10 μετρων, όπου καθε φορα που τον διασχίζει ζαλίζεται και σχεδόν παραπατάει.
Τωρα ρωτω, υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι τόσο δυνατο εντός κτιριου που να προκαλει αυτην την ζαλάδα;
Και για να της φυγει η ιδεα, με τι οργανο θα μπορουσα να μετρησω την ακτινοβολια (αν υπάρχει) σε εκεινο το σημειο;

ζαλάδα και εφέ κακοδιαθεσίας , υποτονικότητος και σύγχυσης παρατηρούνται μετά από αρκετά λεπτά της ώρας σε άτομα που δουλεύουν κοντά ( κατά ακρίβεια σχεδόν δίπλα η πάνω ) σε μεγάλους πομπούς ραδιοφωνίας η τηλεόρασης με ισχύ κιλοβάτ και πάνω
έχω βιώσει και εγώ κάτι τέτοιο την εποχή που είχα επαφή με το αντικείμενο
άλλα μιλάω καθαρά εμπειρικά και απο εμένα και απο φίλους που ασχολούνται

για επιστημονικά δεδομένα σχετικά με αυτό δεν έχω βρει πουθενά αναφορές

μπορει να εχει ακτινολογικο εργαστηριο διπλα ...

Δεν υπαρχει ραδιενεργεια στο περιβαλλον εκτος και γινει διαρροή.

Γι'αυτο και φορανε ειδικα καρτελακια οι εργαζομενοι που αλλαζουν χρωμα στην περιπτωση αυτη.

http://topnews.us/content/224538-pa...ks-causes-headaches-and-nausea-their-children

complaining about uneasiness, nausea, giddiness, headaches, and increased rate of heart beat

giddiness : having a sensation of whirling and a tendency to fall or stagger; dizzy :

Γνωρίζω περίπτωση γυναίκας στο Βέλγιο όπου παραιτήθηκε με αιτιολογία πως είχε ευαισθησία στο wifi και της προκαλούσε τα άνω.
Προσωπικά και μπροστά από ραντάρ την ώρα που δουλεύει έχω πάει και δεν έχω καταλάβει τίποτα.

Δεν υπαρχει ραδιενεργεια στο περιβαλλον εκτος και γινει διαρροή.

Γι'αυτο και φορανε ειδικα καρτελακια οι εργαζομενοι που αλλαζουν χρωμα στην περιπτωση αυτη.

αυτο λεω αμα ειναι κοντα ακτινολογικο εργαστηριο μπορει να θες να ελεγξεις αν υπαρχει διαρροη ...

Tωρα sorry
αν ηταν ακτινολογικά εργαστηρια, πομποί, κεραίες κτλ
θα γνωριζαν τον λόγο οπότε δεν θα μας ρωταγες

Υπάρχει κατι ακόμα το οποίο δεν ειναι αμεσα αναγνωρίσιμο
μην με βαρεσετε.....
τις αιτίες για αυτα τα συμπτωματα ψαχνουμε από την στιγμή που δεν ειναι κατι...γνωστό

Μπορει να δημιουργηθούν διαταραχες στον οργανισμό μας από υπόηχους
Εχει γινει στο παρελθόν σε κτιριο δημοσιου οργανισμού στο κεντρο της Αθήνας

Μπορεί να ειναι ενας λεβητας ή ενα κλιματιστικό οροφής ή μια γεννητρια και να συντονίζει σε ενα συγκεκριμένο σημειο αν δεν εχει γινει μελέτη τοποθετησης του.

Last edited:
μηπως ο διαδρομος εχει τιποτα τρελα χρωματα/διακοσμηση και μπερδευει το ματι;
μηπως υπαρχει καμια συσκευη που απελευθερωνει αρωμα εκει;
μηπως ειναι περιεργος ο φωτισμος; απο πολυ φως σε σκοταδι ή αντιστροφα;

Tωρα sorry
αν ηταν ακτινολογικά εργαστηρια, πομποί, κεραίες κτλ
θα γνωριζαν τον λόγο οπότε δεν θα μας ρωταγες

Υπάρχει κατι ακόμα το οποίο δεν ειναι αμεσα αναγνωρίσιμο
μην με βαρεσετε.....
τις αιτίες για αυτα τα συμπτωματα ψαχνουμε από την στιγμή που δεν ειναι κατι...γνωστό

Μπορει να δημιουργηθούν διαταραχες στον οργανισμό μας από υπόηχους
Εχει γινει στο παρελθόν σε κτιριο δημοσιου οργανισμού στο κεντρο της Αθήνας

Μπορεί να ειναι ενας λεβητας ή ενα κλιματιστικό οροφής ή μια γεννητρια και να συντονίζει σε ενα συγκεκριμένο σημειο αν δεν εχει γινει μελέτη τοποθετησης του.

λιποθυμίες στις τηλεφωνήτριες του ΟΤΕ πριν πολλα χρόνια

την αιτία την βρήκε ο γκιόλβας , και ηταν υπόηχοι κοντά στους 5-10 κύκλους

Προσωπικά και μπροστά από ραντάρ την ώρα που δουλεύει έχω πάει και δεν έχω καταλάβει τίποτα.

Αυτο ειναι εξαιρετικα επικινδυνο.....Το οτι δεν ενιωσες τιποτα δεν σημαινει οτι δεν επιβαρυνθηκε ο οργανισμος σου

μηπως υπαρχει καμια συσκευη που απελευθερωνει αρωμα εκει;

Καποια εποχή κυκλοφορουσε ποπερ
το ποπερακι ειναι αιθέρας που αν τον μυρίσεις για τα καλά....σε πιανει κατι
το δινουν σε αθλητες, το βαζουν σε κλιματιστικά μεσα σε ειδικά φιλτρα ή καπως ετσι
Ειναι σχετικά δυνατο και θελει προσοχη
μακρια απο καρδιοπαθείς
Εμας μας εχουν τρελάνει στη βανιλια :ADFADF1:

Σωστος ο Μπίλ!!!

Margamanos και αξονική να κανεις, δεν καταλαβαινεις και πολλά.....
αλλά λενε να μην κανεις καθε μερα:BDGBGDB55:

Αυτο ειναι εξαιρετικα επικινδυνο.....Το οτι δεν ενιωσες τιποτα δεν σημαινει οτι δεν επιβαρυνθηκε ο οργανισμος σου

Αν περασε μπροστα απο το ρανταρ για μερικα δευτερολεπτα δεν νομιζω οτι υπαρχει τοσο μεγαλος κινδυνος.

Αλλωστε η κεραια ειναι συνηθως πολυ μεγαλυτερη απο το υψος ενος ανθρωπου.

μου είπαν περίπτωση παιδιού που υπηρετούσε στα ραντάρ στον Υμηττο και συνήθως τους έχουν 2 μήνες εκεί, αυτός εκατσε 5 μήνες.
Αποτέλεσμα 23 ετών παιδι, έφυγε με λευχαιμία, αλλά δεν μπορούν να αποδείξουν οτι φταίει το ραντάρ, ενώ στην οικογένεια κανείς δεν ειχε ιστορικο και ήταν υγιέστατο παιδί.

Εγώ απορώ οσοι δουλεύουν στο αεροδρόμιο (στα τριγύρω κτίρια) δεν τρώνε ακτινοβολίες. Ξέρω οτι αν κάτσεις μπροστά στην μύτη του αεροσκάφους (ο κώνος μπροστά ειναι το ραντάρ τους) έχεις φύγει αδιάβαστος..

Απάντηση: Re: Όργανο Μέτρησης Ραδιενέργειας

Το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης δεν το συζητάτε....

:flipout:
Το σκέφτηκα, αλλά μόνο σε αυτόν τον διάδρομο να τυχαίνει;
Το κτίριο έχει να κάνει με γνωστή εφημερίδα και όχι μόνο.Αλλά είναι δυνατόν ένα wifi ή ενας repeater να προκαλέι τέτοιο πράγμα;
Και στο σπίτι έχω 2 wifi και 3 dect, δεν έχει ζαλιστεί ποτέ.