ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,263
Κι ενώ συνεχίζεται η συζήτηση για ιδέες-προτάσεις,άς κάνουμε και κάτι να ξεσκουριάσουμε λίγο.Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει αντίρρηση να ξεκινήσουμε ακροάσεις,που βέβαια εκ των πραγμάτων(σ' αυτή τουλάχιστον την φάση), δεν μπορούν να έχουν παρά τον χαρακτήρα μιας εγγύτερης γνωριμίας-προσέγγισης σε μηχανήματα/συστήματα κι ασφαλώς όχι τον χαρακτήρα κριτικών ακροάσεων.

Πως το βλέπω:
  • Κατ' αρχήν δεδομένου,ότι το φόρουμ είναι πανελλαδικό,θα πρέπει να μην περιοριστούν αυτές στην Αθήνα.Αναλόγως την λίστα ακροάσεων,που θα φτιαχθεί,θα καθωρισθούν υπεύθυνοι,για την επιτυχή συνδιοργάνωση των κατά τόπους-πόλεις ακροάσεων.
  • Με βάση τα παραπάνω,καλούνται τα μέλη-φίλοι απλοί χομπίστες κι αντιπρόσωποι,που έχουν την διάθεση να συμμετάσχουν διαθέτοντας το σπίτι ή το στούντιο τους για ακρόαση να το δηλώσουν σ' αυτό το θέμα,έτσι ώστε να φτιαχθεί η σχετική λίστα.Παρακαλώ,δηλώστε επίσης τον επιθυμητό χρόνο πραγματοποίησης,τον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων και τα μηχανήματα που θα υπάρχουν για ακρόαση(οι λεπτομέρειες των ακροάσεων πού-πότε-ποιός για ακροάσεις σε σπίτια μελών,θα καθωρισθούν και θα γνωστοποιηθούν απο εμένα μέσω προσωπικών pm στους κάθε φορά συμμετέχοντες).
  • Για τα μέλη,που θα ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις ακροάσεις της τελικής λίστας,θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Τέλος καλό θα ήταν,μέσα στο θέμα αυτό να γραφτούν κι οι πιθανές προτιμήσεις μελών σε μηχανήματα για ακρόαση,έτσι ώστε οι προσφέροντες ακρόαση να έχουν μιά εικόνα των επιθυμιών των μελών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων γαι την καλή σας διάθεση!

Last edited:
Φυσικά θα οργανώσω κι εγώ 2-3 ακροάσεις σπίτι μου με το σύστημά μου,μέσα στον Φλεβάρη.

Μέσα και εγώ για το σπίτι μου.
Μπορώ όμως μόνο Σαββάτα και πιστεύω ότι πάνω από 3, άντε max 4 άτομα δεν παίζει να ακούσουν όπως πρέπει...
Υπάρχουν και επαναληπτικές βέβαια. ;)

Εννοειται οτι το καταστημα μας ειναι φιλοξενο για τον οποιοδηποτε καλοπιστο χαιφιντελιστα ακροατη η ομαδα ακροατων, θελησει να ακουσει καποια συγκεκριμενα συστηματα απο αυτα που εχουμε την τιμη να αντιπροσωπευουμε.

Στην διαθεση σας κυριοι

Ευχαριστούμε πολύ για τις μέχρι τώρα συμμετοχές!

Απο άλλες πόλεις;
Ο κος Στεφανίδης,ο κος Χουρμουζιάδης κι ο κος Μπουρατζής;

Last edited:
Απάντηση: Re: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ.

Μέσα και εγώ για το σπίτι μου.
Μπορώ όμως μόνο Σαββάτα και πιστεύω ότι πάνω από 3, άντε max 4 άτομα δεν παίζει να ακούσουν όπως πρέπει...
Υπάρχουν και επαναληπτικές βέβαια. ;)
Αφου τωρα δεν εχεις δεντρο βρε τι αγχωνεσαι?:worshippy:

Re: Απάντηση: Re: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ.

Αφου τωρα δεν εχεις δεντρο βρε τι αγχωνεσαι?:worshippy:

Τώρα δεν έχω και πικάπ! :(

Σε οικιακό χώρο, όταν μπορούν να βρίσκονται στο sweet spot 2 άτομα, άντε 3 αν ο ένας πάρει τους άλλους δύο στα γόνατά του, τι να ακούσουμε από στερεοφωνική εικόνα και τοποθέτηση οργάνων; Οι 2 θα λένε "Πωπωωωω κοίτα πόσο περιγραφικό είναι" για να τρέχουν τα σάλια των άλλων ή θα κόβουμε χαρτιάκια σαν το ΙΚΑ; :flipout:

Το δέντρο αν δεν έφευγε θα το φύτευα στο απέναντι πάρκο ούτος ή άλλος! :violent-smiley-030:

Για το σπίτι, πρέπει να τελειώσω κάτι «πραγματάκια» που περιμένω…

Για το μαγαζί, όποτε το επιθυμείτε, οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα μηχανήματα ζεστά :-)

Προς τους φίλους αντιπροσώπους-καταστηματάρχες:
Θα ήταν πολύ,άν ζήταγα απο τους φίλους-μέλη αντιπροσώπους,που ευγενώς προσφέρθηκαν μέχρι τώρα,να μας γράψουν πότε περίπου θα τους βόλευε να οργανωθούν οι ακροάσεις και τι έχουν κατά νού να στήσουν;

Ευχαριστώ.

Προς τους συνφορουμίτες υποψήφιους ακροατές:
Παίρνοντας υπόψη τις μέχρι τώρα συμμετοχές,έχετε κάποιες ιδιαίτερες επιθυμίες,για να τις πάρουν(στο βαθμό του εφικτού πάντα) υπόψη τους οι οργανωτές των ακροάσεων;

Re: Απάντηση: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ.

Ευχαριστούμε πολύ για τις μέχρι τώρα συμμετοχές!

Απο άλλες πόλεις;
Ο κος Στεφανίδης,ο κος Χουρμουζιάδης κι ο κος Μπουρατζής;
Εξυπακούεται. Κάτι που κάνω συνέχεια.Είμαι κι' εγώ σύμφωνος. Λ.Σ.

Re: Απάντηση: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ.

Προς τους φίλους αντιπροσώπους-καταστηματάρχες:
Θα ήταν πολύ,άν ζήταγα απο τους φίλους-μέλη αντιπροσώπους,που ευγενώς προσφέρθηκαν μέχρι τώρα,να μας γράψουν πότε περίπου θα τους βόλευε να οργανωθούν οι ακροάσεις και τι έχουν κατά νού να στήσουν;

Ευχαριστώ.

Συστημα hifi:

Πηγη: Consonance cd120linear
Ενισχυτης: Nuforce IA7V2
Ηχεια: Acoustic Zen Adagio Jr
Kαλωδια: Acoustic Zen

Συστημα high end:

Πηγη: Emm Labs CDSA se
Προενισχυτης: Nuforce P9
Τελικοι: Nuforce Reference 9 SE V2
Ηχεια: Kharma CRM3.2FE reference monitors
Καλωδια: Acoustic Zen

Χρονος: οποτε θελετε.

Ευχαριστω

Και εγω διαθετω το χωρο μου, αλλα απο το Μαρτιο λογω του γεγονοτος οτι το Φεβρουαριο πνιγομαι. Maximum για 5 ατομα, λογω χωρου.

Συστημα:

Ηχεια: Kharma CRM3.2FE reference monitors
Gryphon Diablo Integrated amplifier
EMM LABS CDSA cd player
Nordost valhalla speaker cable
SILTECH G5 Interconnect
Acoustic Zen Krakatoa power cable

και το ειχα σκοπο ρε συ Kharma να στο ζητησω........ειχα "κοψει" το συστημα σου απο της φωτογραφιες στο ΑCA

ας ελπισουμε να σταθω τυχερος ή εστω καποια απο τα παιδια του club να το ακουσουμε

Στο σπιτι μου μπορω μονο για μεσα στον μηνα γιατι τον επομενο γεναμε. Στο μαγαζι οποτε θελετε με οτι θελετε.Για το σπιτι 3-4 ατομα ωστε να ακουσουμε σωστα μπορουν να φιλοξενηθουν. Αυριο Πεμπτη το βραδυ ειμαι ελευθερος μετα τις 20:30 αν μπορει κανενας.

Να αναφέρω και εγώ ότι στη διάθεσή μας είναι το κατάστημα Studio 845

http://www.845.gr/

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα ακρόασης και για τον χώρο θα μας δώσει ο κύριος Ταμουρίδης.

Από προσωπική μου εκτίμηση, ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει για ακρόαση γύρω στα 10 άτομα.

(αναφέρουμε το σύστημά μας; Ok...)
Πηγή: Copland 823 - Rega planar 3 (τώρα τι κεφαλή θα έχει πάνω παίζεται).
Ενισχυτής: Copland CTA 405
Ηχεία: ATC SCM 40
Interconnects: Nordost Heimdall
Καλώδια ηχείων: Nordost Heimdall
Power: Audio Agile + Furutech (ένα mix) :ADFADF1:

Όπως είπα, ακροάσεις Σαββάτα πρωί.

@Guybrush κανόνισε το Σαββάτο που θα είσαι κάτω να περάσεις για έναν καφέ. -bye-

Νομίζω,ότι ήδη έχουμε πολλές προσφορές-κι ευχαριστούμε για μιά φορά ακόμα-και χρειάζεται να μπούν τα πράγματα σε μιά τάξη.
Ας περιμένουμε,μέχρι την επόμενη Δευτέρα,τι άλλο θα προκύψει κι αμέσως μετά αρχίζει η οργάνωση των λεπτομερειών.