ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ.

Re: Απάντηση: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ.

Και εγω διαθετω το χωρο μου, αλλα απο το Μαρτιο λογω του γεγονοτος οτι το Φεβρουαριο πνιγομαι. Maximum για 5 ατομα, λογω χωρου.

Συστημα:

Ηχεια: Kharma CRM3.2FE reference monitors
Gryphon Diablo Integrated amplifier
EMM LABS CDSA cd player
Nordost valhalla speaker cable
SILTECH G5 Interconnect
Acoustic Zen Krakatoa power cable

Μιχαλη μου sorry για την παρατηρηση. Το Kharma σου ειναι το CRM3.2F και οχι το FE. Το E σημαινει Enigma και αφορα την κορυφαια καλωδιωση που εχει βγαλει ποτε η Kharma. To FE ειναι 1500 ευρω ακριβοτερο απο το δικο σου.

Να "μαζέψουμε" τι έχουμε μέχρι τώρα;

-ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΟΣ στο στούντιο και στο σπίτι μόνο Φλεβάρη.Ανοιχτή ημερομηνία για στούντιο.
-ISOVITIS στο στούντιο.Ανοιχτή ημερομηνία.
-LUKAS STEFANIDIS στο στούντιο.Ανοιχτή ημερομηνία.
-MUSIC LOVER στο στούντιο(ανακοίνωσε με ποιά συστήματα).Ανοιχτή ημερομηνία.
-STUDIO 845 στο στούντιο.Ανοιχτή ημερομηνία.Περίπου 10 άτομα.

-Kharmacoma στο σπίτι(γνωστοποίησε το σύστημα-άτομα ?).
-Tzimisce στο σπίτι(γνωστοποίησε το σύστημα-3 έως 4 άτομα).
-Dipie στο σπίτι(γνωστοποίησε σύστημα-3 έως 4 άτομα).

Νομίζω,ήρθε ο καιρός να αρχίσουν να δηλώνονται συμμετοχές.

Last edited:
Re: Απάντηση: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ.

Νομίζω,ήρθε ο καιρός να αρχίσουν να δηλώνονται συμμετοχές.

Τόσος κόπος για το τίποτα...
Πάρε βρε τηλέφωνο τον Μάκη να τον ρωτήσεις ποιός θα πάει πού και πότε και τελείωσε! :flipout:

Και το δικό μου σπίτι και σύστημα στην διάθεσή σας Κύριοι.Mόνο που είμαι εκτός Αθηνών. Μέχρι και 6 άτομα αντέχει ο χώρος μου.Εύχομαι να πραγματοποιηθεί η ιδέα του DIPIE.

Ευχαριστούμε πολύ για τις μέχρι τώρα συμμετοχές!

Απο άλλες πόλεις;
Ο κος Στεφανίδης,ο κος Χουρμουζιάδης κι ο κος Μπουρατζής;

Με μεγάλη μου χαρά.....

Ας αφήσουμε ανοικτό το θέμα της ημερομηνίας.

Last edited:
Θα ήθελα μαζί με τις ευχές μου για μια εξαιρετική πορεία AVCLUB ως νέος συντονιστής κ.DIPIE, να σας δηλώσω πως τα demo room της AUDITORIUM είναι στη διάθεση σας!

Ευχαριστούμε πολύ,για την ευγενική προσφορά συμμετοχής μελών του φόρουμ σε ακροάσεις συστημάτων των:

-Του κου Βασίλη Χουρμουζιάδη -ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ/Θεσσαλονίκη.
-Της αντιπροσωπείας "Auditorium"-Πειραιάς.
-Toν συνφορουμίτη Kostastama-Πάτρα.

Να βάλω ένα λιθαράκι; Φαντάζομαι ότι όπως και εγώ θα έχουν και άλλα μέλη πρόβλημα λόγω χρόνου. Θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα ακροάσεων (λίγο δικτακτορικό) ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των κυριών που έχουν προσφερθεί, να αναρτηθεί στο thread και από εκεί και πέρα όποιος μπορεί δηλώνει σε ποιά συγκεκριμένα μπορεί να παρεβρεθεί.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ.

Να βάλω ένα λιθαράκι; Φαντάζομαι ότι όπως και εγώ θα έχουν και άλλα μέλη πρόβλημα λόγω χρόνου. Θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα ακροάσεων (λίγο δικτακτορικό) ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των κυριών που έχουν προσφερθεί, να αναρτηθεί στο thread και από εκεί και πέρα όποιος μπορεί δηλώνει σε ποιά συγκεκριμένα μπορεί να παρεβρεθεί.

Κάθε πρόταση :ears:είναι φυσικά δεκτή και μπαίνει στην συζήτηση.

Ετσι κι αλλιώς δεν έχουν προσδιορισθεί ημερομηνίες.Η πρόσκληση συμμετοχής,έχει απλά την έννοια να δώ πόσοι ενδιαφέρονται ανά ακρόαση και κατόπιν μπορούμε να βρούμε τους κοινά αποδεκτούς χρόνους.

OK εγώ ενδιαφέρομαι. Το αν θα βρεθεί χρόνος όμως είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. :chinese:

Νομίζω ότι θα είναι καλό να κάνουμε και κάποιο demostration. Τι εννοώ...
Μπορώ να έχω κατεβάσει τα μηχανήματα στο πάτωμα ώστε οι αλλαγές καλωδίων να είναι εύκολες.
Οπότε μπορεί κάποιο μέλος αν θέλει (και έχει τα νεφρά) να κουβαλήσει κάποιον ενισχυτή ή player ώστε να το ακούσουμε.
Κάτι ας πούμε που σκέφτομαι να κάνω είναι να αλλάξω απλά μπρίζα και μπαλαντέζα (από μία κλασική σπιτιού που παίρνει από το δίκτυο στην furutech που παίρνει από dedicated line) ώστε να λυθεί η απορία για τα καλώδια και για το τι μπορεί να προσφέρει μία καλή ηλεκτρική εγκατάσταση.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές τέτοιες αλλαγές γιατί από τη στιγμή που θα σβήσει ο ενισχυτής μέχρι που να ξανάρθει στα ίσια του θέλει κάποια λεπτά (λάμπες γαρ).

Υπ'οψιν ότι οι ακροάσεις θα ξεκινάνε κατά τις 11 και θα τελειώνουν στις 2:30 περίπου.

Απάντηση: Re: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ.

Υπ'οψιν ότι οι ακροάσεις θα ξεκινάνε κατά τις 11 και θα τελειώνουν στις 2:30 περίπου.[/quote]

Ρεεεεεεεεεεεεε θα μας μαζέψει το 100 και θα βρούμε και τις πόρτες κλειδωμένες όταν γυρίσουμε σπίτι:Banane0:

Θα μπορούσα και εγώ να διαθέσω τον χώρο μου και το σύστημα μου προς ακρόαση.

Βέβαια λόγω 3 παιδιών, μιας γυναίκας και 2 εργασιών θα πρέπει να ταιριάξουν πολύ καλά τα ωράρια...:blush:

Το σύστημα αν έχετε δει από την Photo Gallery αποτελείται από:

Main Loudspeakers: Tannoy TD12
Main amplifiers: DARED DV-805 Single End, 37W monoblock, with Hytron + NOS tubes
Audio Preamp: DARED MC-7P full tube preamp in all stages, with NOS Svetlana + General Tubes, with triple Bypass and volume control to earth.
AV Preamp: CASABLANCA III with superior dac’s, 7,2 setup, 3d stage full upgrade, δυνατότητα εναλλαγής προενισχυτών και D/A converter
CD player: BLUENOTE Stibbert, Upgrade in power stages
Universal player: TEAC Esoteric DV-60
Rack: Custom made, 5cm mixed MDF + Simida
Resonant treatment devices: StillPoint, Aktyna, HAS V4+V2, Cerimax plates
Interconnect Cables: Excelsior Ichor, Gold Biwire 4000
Loudspeakers Cables: Studio 845,
Power Cables: Excelsior ICHOR Low power , Excelsior ICHOR High power, AC Transfer
Coaxial Cables: Gold Biwire
Power Isolator: Nexus Acoustics V4
Power Filter: Audio Technologies gold wired

Πιστεύω ότι μπορώ να φιλοξενήσω ως 6 άτομα για να μην στριμωχτούμε...:D

Πολύ θα ήθελα να ακούσω το σύστημα του Κώστα Παπαγεωργίου above...(Αν και λείπουν τα αναλογικά)...
Φυσικά και γω θα μπορούσα να 'κανονίσω' μια ακρόαση για καμιά 10ριά άτομα στο χώρο μου(το σύστημά μου φαίνεται στο profile μου)...Χρονικά όμως μόνο Σ/Κ και μετά τις απόκριες(που σταματάνε οι γάμοι)...

Φυσικά και γω θα μπορούσα να 'κανονίσω' μια ακρόαση για καμιά 10ριά άτομα στο χώρο μου

Όλο λόγια είσαι καημένε! Άμα περίμενα από σένα να πιω ρακές θα είχαν βγάλει πόδια οι μεζέδες και θα είχαν φύγει μόνοι τους... :flipout:

Καθυστερημενα, και, ισως off topic, πλεον...

Θα ηθελα και γω να διαθεσω το χωρο μου για ακροαση.

Συγχαρητηρια για την πολυ καλη προσπαθεια.

Ας μου επιτρεψετε να ανεβασω 1-2 φωτογραφιες

Χαιρετισμους σε ολους τους φιλους !

Attachments

• ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±030.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±030.jpg
    98.3 KB · Views: 34
Last edited: