Original ακουστικά για 3GS

George C

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,718
Έχει κανείς καμμιά ιδέα που θα μπορούσα να βρω τα original ακουστικά ενός 3GS για να αρχίσω να ψάχνω;
Thanks.

Βασικά δεν τα θέλω εγώ.
Ο εργοδότης μου τα θέλει και πρέπει να τα βρω σήμερα για να του τα στείλω στο εξωτερικό αύριο...

Βρήκα στο Πλαίσιο μετά από πολύ αγώνα για να συνεννοηθώ...
Thanks Τάσο.

Τα ακουστικά για 3G και 3GS που πωλούνται στο ebay είναι fake σε ποσοστό>95% (για να μη πώ 100%)!!
Είναι απίστευτο τι απομιμήσεις κατασκευάζονται, ακόμα και το κουτί πολύ δύσκολα το ξεχωρίζεις από το αυθεντικό..

Αυθεντικά μόνο στους επίσημους retailers (Πλαίσιο, FNAC κλπ) ή από applestore..

Απάντηση: Re: Original ακουστικά για 3GS

Τα ακουστικά για 3G και 3GS που πωλούνται στο ebay είναι fake σε ποσοστό>95% (για να μη πώ 100%)!!
Είναι απίστευτο τι απομιμήσεις κατασκευάζονται, ακόμα και το κουτί πολύ δύσκολα το ξεχωρίζεις από το αυθεντικό..

Αυθεντικά μόνο στους επίσημους retailers (Πλαίσιο, FNAC κλπ) ή από applestore..

συμφωνώ, αλλά άλλο 6-7 ευρώ και άλλο 20+ για ένα τέτοιο αναλώσιμο προϊόν. Σιγά, λες και περιμένεις να ακούσεις το κοντραμπάσσο στην τέταρτη πίσω δεξιά σειρά....
Αν ήταν κανά άλλο σοβαρό αντικείμενο, εντάξει. αλλά για τέτοιο πράγμα τα θεωρώ πεταμένα λεφτά για αυθεντικό.

τρελή απομίμηση υπάρχει και για τους φορτιστές πάντως.

Κοίταξε, αυτό που έχω δεί με τις μαιμούδες (κι έχουν πέσει 5-6 στα χέρια μου) είναι ότι χαλάνε σχεδόν αμέσως..

Κάπου μάλιστα είχα διαβάσει ότι τα fake ακουστικά της Apple είναι στην ουσία μονάδες που απορρίφθηκαν από τον έλεγχο ποιότητας και αγοράστηκαν στη συνέχεια με το κιλό από μεταπωλητές..