Original Nova-Dorcel και Dreambox 800

poliv123

New member
8 April 2010
19
Για χαρα σε ολους!!!
Εχω εναν dm800 και οriginal card nova full packet+adult channels.
Σημερα προστεθηκε και το Dorcel tv.Οσο και αν προσπαθησα(χειροκινητα κτλ hot9 11.411 Η 27500 5/6, δεν μπορεσα να βρω το καναλι.Βρηκα ενα dorcel tv 11411h27500 4/5 oxi 5/6 hot6 αλλα δεν παιζει.Εχω κανει επανεκινησεις αλλα τιποτα!
Καμια ιδεα????

Βασικά βλέπω πως σε όλο το free-X προστέθηκε η κωδικοποίηση σε Irdeto2 :popcorn:

ΥΓ: Τι σχέση έχει πάντως το θέμα αυτό στο thread του HDTV..?!!

Επί του θέματος, θα δοκίμαζα την κάρτα σε κάποιον άλλο δέκτη (αν έχεις δικό τους) :call: τους έκανες;

Last edited:
Sorry που εβαλα αυτο το θεμα σε αυτο το thread!!!
Λαθος μου!!!
Παντως δεν εχω δικο τους δεκτη.Δοκιμασα και σε εναν Vu+duo με module αλλα τιποτα!
Sorry και παλι!!

Το καναλι το βρηκα 11411 Η 27500 4/5(Αν και η νοβα λεει 5/6)
αλλα δεν παιζει με τιποτα.Ολα τα αλλα καναλια του full packet και τα adult(private spice και το playboy) παιζουν αψογα!
Καμια ιδεα?

Απο το σκαναριμα που εκανα σε ολον τον hotbird,μου βγαζει μονο ενα dorcel στη σωστη συχνοτητα 11411 Η 27500 αλλά 4/5 και οχι 5/6.
Το καναλι που μου βγαζει δεν παιζει βεβαια, αλλα στο info μου βγαζει οτι
ειναι της νοβα.Λετε να φταιει το οτι αυτο που βρηκα ειναι 4/5 και οχι 5/6?
Αν ναι τι μπορω να κανω?Απλα εφοσον πληρωνω +10Ε για adult channels,γιατι να μην τα βλεπω ολα?Δηλαδη και το dorcel?
Ευχαριστω πολυ!!!

Που το λεει για δωρεαν? Εγω καταλαβαινω οτι στελνεις sms, γινεται η ενεργοποιηση, και χρεωνεσαι στο μηνιαιο λογαριασμο

EDIT: Ακυρο, μετα ειδα το μπανερακι...

Για χαρα παιδια!
Τελικα βρηκα λυση.Πηγα την καρτα εκει που την προμηθευτηκα,την βαλανε σε εναν panasat,ενεργοποιησαν το καναλι και ολα οκ!!!!Τωρα παιζει κανονικα στον dreambox!!!