δεν την ξεχασα.απλα την αγνοησα....
Η υποτιμηση των hits της δεκαετιας του 80 και γενικα βεβαια σε οτιδηποτε ειδος μουσικης δεν ειναι καλο πραμα.Το εκανα και εγω μια φορα και το εκοψα.Δε δειχνει σοβαροτητα.Η μουσικη ειναι συναισθηματα και ψυχη,δεν αρεσουν σε ολους τα ιδια.Δεν ειναι ωραιο πραμα να σνομπαρεις αλλους οτι και καλα ακουνε μπουρδες.
Το λεω πολυ φιλικα αυτο χωρις διαθεση αρνητικη διαθεση.Μην υποτιματε μουσικες,δεν ειναι ωραιο.
Η υποτιμηση των hits της δεκαετιας του 80 και γενικα βεβαια σε οτιδηποτε ειδος μουσικης δεν ειναι καλο πραμα.Το εκανα και εγω μια φορα και το εκοψα.Δε δειχνει σοβαροτητα.Η μουσικη ειναι συναισθηματα και ψυχη,δεν αρεσουν σε ολους τα ιδια.Δεν ειναι ωραιο πραμα να σνομπαρεις αλλους οτι και καλα ακουνε μπουρδες.
Το λεω πολυ φιλικα αυτο χωρις διαθεση αρνητικη διαθεση.Μην υποτιματε μουσικες,δεν ειναι ωραιο.
Superfly δεν ηθελα να σε θιξω,αν εγινε αυτο συγγνωμη.Ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του γουστα σε ολα τα πραματα,απλα να προσπαθουμε αν δε μας αρεσει κατι ισως να το εκφραζουμε με λιγο διαφορετικο τροπο,αυτη ειναι η γνωμη μου.
δεν με εθιξες,προς θεου.αλλα συμβαινει πολλες φορες απο εδω μεσα πολλα πραγματα να τα παιρνετε επι προσωπικου.δεν υπαρχουν προσωπικα.ολοι εδω μεσα ειμαστε γιατι γουσταρουμε οχι για να τσακωθουμε.και ο καθενας εκφραζεται διαφορετικα.δεν μπορουμε να μετραμε παντα αυτα που θα γραφουμε γιατι καποιος μπορει να παρεξηγηθει ιδιως οταν μιλαμε για μουσικη.θεωρω αυτονοητο το οτι ο αλλος πιστευει οτι δεν εχω προσωπικα μαζι του.αν καθε φορα σκεφτομαι 2 και 3 φορες αυτο που θα γραψω τοτε δεν θα γραφω ποτε.χαλαρα λοιπον.
υ.γ. εδω εβαλα στο θρεντ σου το Tarzan Boy λες να εχω κομπλεξ...
Α,επισης superfly,να ζητησω και σε σενα ενα συγγνωμη για την αποτομη αντιδραση στα 80's πριν λιγες μερες,εστω και ετεροχρονισμενα.
Παιδια σορρυ για το off topic...
Κατι αλλο τωρα σχετικα με ενα τραγουδι που εβαλα τις προαλλες,το black magic woman ειναι το original πραγματι απο fleetwood mac η προηγηθηκε αλλη εκτελεση?
το οριτζιναλ ειναι fleetwood mac.με peter green :worshippy:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.