Οριο attachment

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Το οριο των attachment που μπορειτε συνολικα να ανεβασετε ανεβηκε στα 6mb για καθε χρηστη. Οποιος τα καταναλωσει να μου στειλει ενα πμ να το κοιταξω και να μην αρχισει να διαγραφει φωτος απο το λογαριασμο του γιατι θα χαθουν και απο τα αντιστοιχα ποστ που τις ειχε ανεβασει.

Νίκο, Πολύ σημαντική υπενθημιση.
Ερώτηση: θα μπορούσε το όριο να γινόταν μεγαλύτερο εάν τα επισυναπτόμενα ανέβαιναν συμπιεσμένα?

Νίκος Μπαβιόλης said:
Το οριο των attachment που μπορειτε συνολικα να ανεβασετε ανεβηκε στα 6mb για καθε χρηστη. Οποιος τα καταναλωσει να μου στειλει ενα πμ να το κοιταξω και να μην αρχισει να διαγραφει φωτος απο το λογαριασμο του γιατι θα χαθουν και απο τα αντιστοιχα ποστ που τις ειχε ανεβασει.

Ακομα ενα μπραβο!!! :ernaehrung004:

Δωσε κι αλλα στο λαο σου Νικο!!!!! :award:

Απάντηση: Re: Οριο attachment

Eki_65 said:
Νίκο, Πολύ σημαντική υπενθημιση.
Ερώτηση: θα μπορούσε το όριο να γινόταν μεγαλύτερο εάν τα επισυναπτόμενα ανέβαιναν συμπιεσμένα?

Αν το οριο καποιου χρηστη "μπουκωσει" θα το κοιταξουμε. Δεν χρειαζεται να ανεβουν συμπιεσμενα.

Νίκος Μπαβιόλης said:
Μπράβο Νίκο κ πάλι γιατί καιρό τώρα το έχω γεμίσει με διάφορες φωτογραφίες κ δεν μπορούσα να ανεβάσω κάτι άλλο. :grinning-smiley-043

Νίκος Μπαβιόλης said:

Perfect! Keep up the good work and we are with you all the way!

Άσχετο με το thread, αλλάκαι που να το βάλω....

Κάθε φορά που μπαίνουμε και δείχνει:
Καλώς ήρθατε, χχχχ_χχχχ.
27 Unread Posts since your last visit.

Κάνοντας κλικ μας πάει στη λίστα τους. Μήπως θα ήταν καλό και σ’αυτήν τη σελίδα να υπάρχει η παρακάτω επιλογή?

Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων ασχέτως απάντησης