Απ´ το Leftovers άντεξα τρία επεισόδια... Με πολύ προσπάθεια όμως...
Απ´ το Leftovers άντεξα τρία επεισόδια... Με πολύ προσπάθεια όμως...
Το breaking bad το έχεις δει;
To "The Leftovers" είναι πιο γρήγορη σειρά δηλαδή ?
Θέλω να πω δηλαδή.. ότι κατά την γνώμη μου της πάει αυτό το στυλ, (ψυχολογικό θρίλερ..) αν και υπάρχουν επεισόδια που έχουν πιο πολύ δράση από άλλα..
Εγώ είδα 3 επεισόδια του jessica jones και δεν το συνέχισα. Μιλάμε για πολύ αργή σειρά σε σημείο που σε πιάνει βαρεμάρα (θα μπορούσαν τα 3 επεισόδια άνετα να είναι 1) και η πρωταγωνίστρια μάλλον δεν είναι η πιο κατάλληλη για το ρόλο.
American Horror Story. Είδα τον πιλότο της 5ης σεζόν και τα παράτησα. Απλά too much. Ένας αχταρμάς από όλη την πιθανή θεματολογία του τρόμου. Στοιχειωμένα σπίτια, βρυκόλακες, σήριαλ κίλερ, φαντάσματα, όλα τουρλού. Μόνο λυκάνθρωπο και εξωγήινους δεν είδαμε, αλλά αυτά μπορεί να εμφανιστούν στα επόμενα επεισόδια. Και λείπει και η Τζεσικα...
To "The Leftovers" είναι πιο γρήγορη σειρά δηλαδή ?
Θέλω να πω δηλαδή.. ότι κατά την γνώμη μου της πάει αυτό το στυλ, (ψυχολογικό θρίλερ..) αν και υπάρχουν επεισόδια που έχουν πιο πολύ δράση από άλλα..
American Horror Story. Είδα τον πιλότο της 5ης σεζόν και τα παράτησα. Απλά too much. Ένας αχταρμάς από όλη την πιθανή θεματολογία του τρόμου. Στοιχειωμένα σπίτια, βρυκόλακες, σήριαλ κίλερ, φαντάσματα, όλα τουρλού. Μόνο λυκάνθρωπο και εξωγήινους δεν είδαμε, αλλά αυτά μπορεί να εμφανιστούν στα επόμενα επεισόδια. Και λείπει και η Τζεσικα...
πατησα οριστικα stop και στα Beowulf
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.