Πειραιάς. Κοντά στο κέντρο.
Εντάξει παιδιά ..
Για τους φανς του είδους αξίζει η συλλεκτική και δυστυχώς πανάκριβη έκδοση.
Ειδικά για άτομα σαν την αδελφή μου που παρ όλα τα καλά αγγλικά της,σιχαίνεται να μην έχει υπότιτλους.!
Δυστυχώς αυτή τη θυσία την κάνουμε ενίοτε.
Ιδού και Η Εκδοση !
![]()
Κυκολφορησε σε 2 εκδοσεις αλλα με μεγαλη αποσταση τιμης η μια με την αλλη.
Εννοειται πως αξιζει η παραπανω...
Ετσι ειναι Μπαμπη μου βρισκουν και τα κανουν:slapface::rifle:Εγώ, αφού την άνοιξα, έχω αντίθετη άποψη.
Πεταμένα λεφτά κι άλλη μιά αρπαχτή για τους απίθανους της Audio Visual. Πάλι καλά που μας έκαναν τη χάρη κι έβαλαν Ελληνικά στο κανονικό δισκάκι γιατί στα extras μας έγραψαν κανονικά.
Μπορείτε να επιλέξετε υπότιτλους σε άπειρες γλώσσες, 22 νομίζω, αλλά όχι Ελληνικά. Οι Τουρκομαθείς βάλτε τα Τούρκικα.
Έχω πεί πολλές φορές να μην ξαναδώσω φράγκο σ´αυτούς τους ελεεινούς αλλά μυαλό δε βάζω. Γιά αυτό καλά μας κάνουν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
την εκανα δωρο στο πατερα μου γιατι ποτε του δε βλεπει ταινιες και οταν θα του πω να δει καμια ολο μου λεει για το οσα παιρνει ο ανεμος.τωρα να δω τι θα κανει που την εχει διπλα του.ειδα ενα μικρο αποσπασμα απο περιεργεια να δω πως θα παιζει.για τανια του '40 η εικονα της ειναι αρκετα καλη.το μονο που με χαλασε ειναι οτι εχει μαυρες μπαρες δεξια και αριστερα και οχι πανω κατω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.