Όσα ξέρει ο νοικοκύρης...

Απάντηση: Re: Όσα ξέρει ο νοικοκύρης...

Densen DM-10. Έχει 2 (ολογράφως:δύο) εισόδους εξόδους για κασσετόφωνο, αλλά ούτε μία έξοδο pre out για ένα τελικό ενισχυτή, ένα σαμπ, κάτι τέλος πάντων. By the way, η Densen δεν έβγαλε ποτέ ούτε πρόκειται φυσικά να βγάλει κασσετόφωνο. Τα κίτρινα κουμπιά είναι ωραία, δε λέω, αλλά πρέπει να τα ακουμπάς με γάντια, αλλιώς γεμίζουν δαχτυλιές οι οποίες είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστούν. Η πρόσοψη είναι εντελώς γυμνή, το logo της εταιρείας και οι ενδείξεις του επιλογέα (phono, cd, aux κλπ) είναι γραμμένα στο πάνω μέρος του σασί, οπότε αν ο ενισχυτής είναι τοποθετημένος ψηλά (όπως στο σπίτι μου π.χ.) δε μπορείς να τις διαβάσεις.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24450&highlight=%E1%ED%E8%F1%E1%EA%E9%EA%FC

Densen DM-10Τα κίτρινα κουμπιά είναι ωραία, δε λέω, αλλά πρέπει να τα ακουμπάς με γάντια, αλλιώς γεμίζουν δαχτυλιές οι οποίες είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστούν. Η πρόσοψη είναι εντελώς γυμνή, το logo της εταιρείας και οι ενδείξεις του επιλογέα (phono, cd, aux κλπ) είναι γραμμένα στο πάνω μέρος του σασί, οπότε αν ο ενισχυτής είναι τοποθετημένος ψηλά (όπως στο σπίτι μου π.χ.) δε μπορείς να τις διαβάσεις.
Και μετα σου λενε για το diy... 3 κουμπια και 3 λέξεις έχει η πρόσοψη που φτιαχνω τωρα και την παιδεύω 2 μηνες. Θα μου πεις εσυ εισαι αργοσχολος και αυτοι τρωνε ψωμι, αλλα τι διαολο πεντε πραγματα δεν τα σκεφτηκαν ή θεωρειται αποψη αυτο το πραγμα....ημαρτον που λεει και ο Γεωργίου

Εδώ θα διαφωνήσουμε!
Υπάρχουν και κάποιοι που δεν επιθυμούν επιγραφές στη πρόσοψη...
Προσωπικά τις απεχθάνομαι, ειδικά τα λογότυπα... και πολύ μου άρεσε που ο Β110 είναι πραγματικά άδειος.

Βέβαια αν είναι τοποθετημένη η συσκευή ψηλά, όπως του Κώστα, αυτό είναι ένα πρόβλημα μέχρι να αποστηθίσεις βέβαια τις λειτουργίες.

Για το "λέρωμα" +1... Στον Β110 η εταιρεία δίνει και γάντια!!! Προφανώς το γνωρίζουν. Όσοι μάλιστα έχουν λιπαρά χέρια, υποφέρουμε...

Re: Απάντηση: Όσα ξέρει ο νοικοκύρης...

Εδώ θα διαφωνήσουμε!
Υπάρχουν και κάποιοι που δεν επιθυμούν επιγραφές στη πρόσοψη...
Προσωπικά τις απεχθάνομαι, ειδικά τα λογότυπα... και πολύ μου άρεσε που ο Β110 είναι πραγματικά άδειος.

Βέβαια αν είναι τοποθετημένη η συσκευή ψηλά, όπως του Κώστα, αυτό είναι ένα πρόβλημα μέχρι να αποστηθίσεις βέβαια τις λειτουργίες.

Για το "λέρωμα" +1... Στον Β110 η εταιρεία δίνει και γάντια!!! Προφανώς το γνωρίζουν. Όσοι μάλιστα έχουν λιπαρά χέρια, υποφέρουμε...

To μινιμαλιστικο δεν ειναι αυτο που με ενοχλει, ισα-ισα που το να αφαιρεις ειναι εξισου δυσκολο με το να προσθετεις. Αυτο που με "ενοχλει" ειναι οτι αφου αποφασιζεις να το κανεις τουλαχιστον καντο λειτουργικο. Τωρα θα μου πεις, και δικιο θα έχεις, δεν χρειαζεται να ειναι λειτουργικο αφου ειναι μηχανημα επίδειξης (statement που λενε και στο χωριο μου).
Βρε μπας και εκγερμανίζομαι και δεν το εχω καταλαβει?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Όσα ξέρει ο νοικοκύρης...

To μινιμαλιστικο δεν ειναι αυτο που με ενοχλει, ισα-ισα που το να αφαιρεις ειναι εξισου δυσκολο με το να προσθετεις. Αυτο που με "ενοχλει" ειναι οτι αφου αποφασιζεις να το κανεις τουλαχιστον καντο λειτουργικο. Τωρα θα μου πεις, και δικιο θα έχεις, δεν χρειαζεται να ειναι λειτουργικο αφου ειναι μηχανημα επίδειξης (statement που λενε και στο χωριο μου).
Βρε μπας και εκγερμανίζομαι και δεν το εχω καταλαβει?

Αφαίρεσε και τις τρεις λέξεις και είσαι ωραίος! ;) :D

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Όσα ξέρει ο νοικοκύρης...

Μαλλον κρεμα χεριων(για λιπαρο δερμα)επρεπε να δινουν αντι γαντια :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Όσα ξέρει ο νοικοκύρης...

Μαλλον κρεμα χεριων(για λιπαρο δερμα)επρεπε να δινουν αντι γαντια :laugh:

:flipout::flipout:

Χωρίς πλάκα, η χαρά της σήμανσης είναι οι Densen...

:ernaehrung004:

Παρακαλώ να μείνουμε στο θέμα μας, που είναι οι "δυσάρεστες"
εκπλήξεις που μας επιφύλασσαν συσκευές που αγοράσαμε και ζήσαμε μαζί τους
και όχι τα καλώδια!

Τώρα που το θυμήθηκα:
-Τα βύσματα τύπου WBT.
Αυτά που βιδώνουνε και σφίγγουνε καλέ, που εξασφαλίζουν, λέει, την τέλεια επαφή!

Δεν θέλω να τα ξαναδώ στα μάτια μου!
Μου έχουν προξενήσει άπειρες ζημιές. Αν μείνουν για πολύ καιρό συνδεμένα και κολλήσει βρωμιά, ή σκόνη και σφίξουν και δεν μπορούν να ξεβιδώσουν κανονικά, τότε προσοχή: Στην προσπάθεια να αφαιρέσετε και να αποσυνδέσετε το καλώδιο σας, μπορεί να ξερριζώσετε και το αντίστοιχο θηλυκό βύσμα της συσκευής, όπου είναι συνδεμένα, π.χ. του προενισχυτή!

Ουφ, τα'πα και ξαλάφρωσα...

cd player SONY XA 5400ES

βάζεις το δισκάκι, το διαβάζει και πατάς στο remote control καποιο track που θες να ακούσεις

αλλά αν δεν πατήσεις εκτός από το track ύστερα το play, δεν θα ακούσεις τίποτα και θα περιμένεις εις τον αιώνα τον άπαντα να ξεκινήσει

αν δεν ειναι λόγος αυτός να πεταχτεί από το παράθυρο, τότε τι να πω

cd player SONY XA 5400ES

βάζεις το δισκάκι, το διαβάζει και πατάς στο remote control καποιο track που θες να ακούσεις

αλλά αν δεν πατήσεις εκτός από το track ύστερα το play, δεν θα ακούσεις τίποτα και θα περιμένεις εις τον αιώνα τον άπαντα να ξεκινήσει

αν δεν ειναι λόγος αυτός να πεταχτεί από το παράθυρο, τότε τι να πω

:flipout:Νάσαι καλά ζηλιάρη μου που με έκανες και γέλασα μέσα σε μία δύσκολη μέρα..

Όσο για το κακόβουλο σχόλιο σου....
Ας με άκουγες όταν στα έλεγα και βρισκόταν το Sony. Aλλα εσύ μου ήθελες Εsoteric...