Oscar 2025

Σωστά.
Μόνο ο Αλέν Ντελόν μου πήγε στο μυαλό αλλά θεώρησα ότι έκανε περισσότερο καριέρα στον γαλλικό κινηματογράφο γι αυτό και δεν τον συμπεριέλαβαν.

το μπρουταλιστ κοστισε λιγο πιο πανω απο το Ανορα, μικρη διαφορα
καποιος σας ενημερωσε λαθος το ανορα κοστισε 6 εκ$ το Μπρουταλιστ 11εκ$ δεν την λες και μικρη την διαφορα
αν και το πρωτο φαινοταν πιο πλουσιο :p

Αν εξαιρεσουμε το Dune που ανηκει σε αλλο κοσμο κινηματογραφικο, και οπου ουσιαστικα δεν ειναι ενα φιλμ αλλα τριλογια, αυτο που μου αρεσε δεν πηρε τιποτα.

Ενας τελειος αγνωστος. Η πιο τελεια μεταφορα στην οθονη για οτι αφορα τον Ντυλαν για μενα.

Η μονη που θα μεινει στην βιντεοθηκη μου μαζι με Ντιουν και Νοσφερατου. Το τελευταιο κυριως για λογους γοτθικης (οπως την λενε αλλα δεν εχει τιποτα γοτθικο) αισθητικης.

Ο τελειος αγνωστος γιατι πραγματικα μ'αρεσει και βρισκω τις ερμηνειες και ολη την ατμοσφαιρα καταπληκτικες. Ο σαλαμε ανεβηκε στην εκτιμηση μου παρασαγκες !

• Like
Reactions: Tartufo
Σωστά.
Μόνο ο Αλέν Ντελόν μου πήγε στο μυαλό αλλά θεώρησα ότι έκανε περισσότερο καριέρα στον γαλλικό κινηματογράφο γι αυτό και δεν τον συμπεριέλαβαν.

Ούτε κατά διάνοια.
Ξεκάθαρα για τις πολιτικές του απόψεις, αγνοήθηκε επιδεικτικά από την woke-ίλα του hollywood.

• Like
Reactions: Cicadelic Ranger
καποιος σας ενημερωσε λαθος το ανορα κοστισε 6 εκ$ το Μπρουταλιστ 11εκ$ δεν την λες και μικρη την διαφορα
αν και το πρωτο φαινοταν πιο πλουσιο :p
Εγω διαβασα 9εκ. κοιτα ειναι πολυ μικρο μπατζετ για κινηματογραφικη παραγωγη ,αν αναλογιστεις οτι η σειρα game of thrones κοστιζε 10εκ. το επεισοδιο...βαλε κ τα ονοματα που παιζουν σε σχεση με το Ανορα κ την διαρκεια, την χρονικη περιοδο της ιστοριας (θελει αλλα σκηνικα το Brutalist) θε ελεγα οτι επι της ουσιας το brutalist ειναι πιο οικονομικη παραγωγη απο το Anora...αυτα ειναι μπατζετ ανεξαρτητου σινεμα..

Last edited:
  • Like
Reactions: Gal'en
ΟΚ όλα αυτά αλλά τι σημασία έχουν τα χρήματα;
Θα κριθεί αλλιώς;
Εγω δεν τα βάζω στην ζυγαριά
Αν μια ταινία κόστισε 100 μυρια και είναι καλύτερη από μια που κόστισε 10 μυρια τότε είναι καλύτερη
Η δεύτερη είναι αξιέπαινη προσπάθεια και μπράβο σ αυτόν που την έκανε αλλά δεν διαιρείται η αξία με το κόστος για να βγαίνει ο λόγος ως αποτέλεσμα

• Like
Reactions: Babis K.