ΟΣΦΠ Reloaded

Να δούμε λίγο το σημερινό ματς;
Μέχρι τη στιγμή που φάγατε το γκολ,υπήρχε κάποιος που να υστερεί;
Ανάσταση για τον Τζόρτζεβιτς,ο Μάριτς και ο Πάντος να τρέχουν σαν λυσσασμένοι,ο Καστίγιο το ίδιο,ο Ριβάλντο να δείχνει ότι θέλει να το πάρει πάνω του και γενικά όλοι-πλην ενός- αγωνιζόντουσαν με όσες δυνάμεις είχαν.
Ποιός ήταν ο ένας;
Πείτε με εμπαθή,αλλά αυτό το χάλι με τον Νικοπολίδη για πόσο θα συνεχιστεί ακόμα;
Μέχρι πρόσφατα του προσάπταμε σαν πρόβλημα το ότι "τα τρώει όρθιος".
Εδώ και αρκετό έχει ξεκινήσει νέα "μόδα".
Την ώρα που η μπάλλα πάει κατά πάνω του,γυρίζει το κεφάλι του αλλού για να προφυλαχθεί!!!
Tο ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε και στη φάση που δέχθηκε το γκολ ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!
Είμαι 41 χρονών και αυτό το πράμα δεν το έχω ξαναδεί.
Να φοβάται ο τερματοφύλακας μην τον χτυπήσει η μπάλλα!
Βέβαια,από μια μεριά ίσως να έχει και δίκιο ο άνθρωπος,αφού όσο πάνε και πληθαίνουν οι φωτογραφήσεις του για διαφήμιση διαφόρων προιόντων...

Διακρίνω ένα μίσος στον Νικοπολιδη η μου φαίνεται ?
Ξεχνάς όμως ότι κάποια αποτελέσματα χάρη του Νικοπολιδη τα πήραμε γι αυτό ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Και θεωρώ ότι και οι μεγαλύτεροι παίχτες στον κόσμο έχουν κάποιο μελανό σημείο, τι κάνουμε ο Αντώνης έχει με τις εξόδους .
Το κακό με την ομάδα μου είναι γενικό και δεν νομίζω ότι οφείλεται στην απόδοση κάποιον παιχτών! Βαρέθηκα ποια να το ακούω αυτό. Ας γίνουν επιτέλους ΟΜΑΔΑ και όχι όπου θέλει ο καθένας να βοσκεί και όποτε του σηκωθεί να παίξει μπάλα. Γι αυτό πληρώνονται άλλωστε και πρώτα από όλα να τιμούν την φανέλα.

Η λέξη μίσος είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που νιώθω γι´αυτόν.
Τον θεωρώ ότι πιο υπερτιμημένο έχει περάσει ποτέ στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Πιάνει ΜΟΝΟΝ ότι πάει πάνω του.
Οτιδήποτε άλλο,θα το αρπάξει χωρις να καταβάλλει την παραμικρή προσπάθεια.
Επίσης,αυτή την καραμέλα για την άμυνα έχω βαρεθεί να την ακούω.
Ο τερματοφύλακας είναι το μαντρόσκυλο της περιοχής και οι επιθετικοί πρέπει αν μη τι άλλο να τον υπολογίζουν και ίσως να τον φοβούνται,αφού έχει το ασύγκριτο πλεονέκτημα της χρήσης των χεριών.
Το συγκεκριμένο χωνί,τα έχει για να καλύπτει την όμορφη -πρέπει να παραδεχθώ -φάτσα του.

Μετά τον Σαργκάνη ο Νικοπολίδης ειναι ο καλύτερος τερματοφύλακας πού έχω δεί.
Στο σημερινό γκόλ ακόμα ψάχνω τον αμυντικό που μάρκαρε τον σκόρερ τής Σαχτάρ.

ασε μας ρε σωκρατη στον πονο μας
...μου εχεις βαλει και τον κοντο για αβαταρ ...

σημερα σου ξινισε ο αντωνης?

Καποιος γελάει στο Βελιγράδι και καλά κάνει.
Σωστός

Ο Νικοπολίδης ειναι καλός τερματοφύλακας.Πέρσι είχε κάνει και αρκετά λάθη.Αλλα συμβαίνει και στους καλύτερους τερματοφύλακες.

Το τραγικό με τον ολυμπιακό δεν είναι ότι δε κατάφερε να συνεχίσει στο τσου-λου, αλλα ούτε καν στο Uefa.

Σπύρο,μάλλον δεν παρακολουθείς και πολύ τους τερματοφύλακες έεεε;
Γιατί όμως ψάχνεις τον αμυντικό και δεν ψάχνεις αυτόν που μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χεράκια του και να τους πάρει όλους παραμάζωμα;

Το τραγικό με τον ολυμπιακό δεν είναι ότι δε κατάφερε να συνεχίσει στο τσου-λου, αλλα ούτε καν στο Uefa.

Αυτο δεν ειναι κατι το πρωτογνωρο. Το εχουν ξαναδει το ιδιο εργο οι ολυμπιακοι και ολη η Ελλαδα μαζι τους.

Απάντηση: Re: ΟΣΦΠ Reloaded

Η λέξη μίσος είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που νιώθω γι´αυτόν.
Τον θεωρώ ότι πιο υπερτιμημένο έχει περάσει ποτέ στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Πιάνει ΜΟΝΟΝ ότι πάει πάνω του.
Οτιδήποτε άλλο,θα το αρπάξει χωρις να καταβάλλει την παραμικρή προσπάθεια.

Υπαρχει κανεις που να συμφωνει με αυτα?
Εγω νομιζω πως ειναι πολυ καλος και ισως ο καλυτερος παιχτης του Ολυμπιακου τα τελευταια χρονια. Μου φαινεται απιστευτη η παραπανω αποψη...:chinscratch:

Re: Απάντηση: ΟΣΦΠ Reloaded

Καλύτερα που αποκλεισθήκαμε.Θα αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα το ονειρο κάθε ελληνικής ομάδας άλλως τε.
Η θυρα 7 στο ημίχρονο σαν αυθεντικά τσιράκια τού προέδρου άρχισαν να βρίζουν τούς παικτες και ευτυχώς τούς έκραξε το υπόλοιπο γήπεδο.
Ωραια η πρωτοβουλία -επιδειξη τσαμπουκά τού προέδρου χτές,να απειλήσει τούς παίκτες.Εστειλε το σωστό μήνυμα στούς αληταράδες,να αναλάβουν πρωτοβουλίες απο αύριο.
Πρόεδρε να ανανεώσεις τού Σολιντ.0/6 στην έδρα μας.Καποιος γελάει στο Βελιγράδι και καλά κάνει.

Καλημέρα Σπύρο, :grinning-smiley-043 με την ψυχραιμία που σε διακρίνει σε αυτές τις στιγμές πραγματικά με εκφράζεις απόλυτα.
Ωραία εάν η ομάδα θέλει να παίρνει το ελληνικό πρωτάθλημα έτσι όπως το παίρνει κάθε χρονιά μαγκιά της, όμως τα κόζια στην Ευρώπη κακά τα ψέματα είναι άλλα, δεν κρύβω ότι ούτε λυπήθηκα ( εκδήλωση ακόμη και για τους σκληροπυρηνικούς φιλάθλους υγειής ) , αλλά ούτε χάρηκα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αλλάξουν και δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός στον οποίο συμβαίνουν, όμως ο Ολυμπιακός επειδή είναι κάθε χρόνο ( τι ειρωνεία ), πρωταθλητής όφειλε να είχε δεί γιατί δεν μπορεί να κερδίσει.
Το όνειρο του Προέδρου, παρέμεινε τελικά όνειρο, άλλωστε ο Σόλιντ ήταν προφητικός είχε πεί ο μπαγάσας σε ανύπτοπτο χρόνο πως όλοι έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε ( μπηχτή στον Πρόεδρο who knows:flipout: ).

Φίλε Εκι να σου πω ένα κοινό μυστικό ανάμεσα στους τερματοφύσουλες, η συγκεκριμένη θέση αντικατοπτρίζει ΠΑΝΤΑ την ψυχολογία μιας ομάδας.
Πρόσεξέ το λίγο και κάποια στιγμή θα το δεις πεντακάθαρα.
Δεν είναι μόνος του, έχει και μία άμυνα.

Δεν φτάει ο Αντώνης, φταίνε όλοι αυτοί που νομίζουν ότι έχουν μια υπερομάδα και ότι τίποτα δεν τους σταματά.

Το "ψάρι" βρωμάει πάντα από το κεφάλι.
Και ο Νορβηγός - δεν το έχουνε πάρει χαμπαρι ακόμα- προσπάθησε να σπάσει ένα κατεστημένο, μάλλον με λάθος προπονητικό τρόπο....

Η Ανώνυμη Εταιρεία θέλει στήσιμο από την αρχή.
Αν θέλει να πάει καλά στο μέλλον..

Kαλημέρα afam, ο φίλος μας ο Σωκράτης έγραψε για τον Νικοπολίδη, που εκτιμώ ότι έχει σώσει αρκετές φορές τον Θρύλο φέτος και πέρσυ και εάν δεν ήταν αυτός δεν ξέρω πόσα γκόλ θα είχε φάει έως σήμερα, ωστόσο δεν θα του συγχωρέσω ποτέ τον αλήτικο τρόπο που διαχειρίστηκε την αποδεύσμευσή του από τον ΠΑΟ, πείτε με παλιομοδίτη, γραφικό ότι θέλετε αλλά δεν ήταν επαγγελματική συμπεριφορά αυτή κι εάν δεν ήταν ο ΠΑΟ, ούτε στην Εθνική θα τον είχε ο Γερμανός :fahne90: αυτά.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι παίχτες ούτε ο Σόλιντ...
Το πρόβλημα είναι το σάπιο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αυτή η μπουρδελοκατάσταση που επικρατεί!
Υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι οι κατά καιρούς πρόεδροι, πρώην και νυν, που πίστευαν οτι με τις μ@μ@κίες τους θα την έβγαζαν καθαρή..
Η ΑΕΚ τα έφαγε τα σκατά της και θέλω να πιστεύω οτι έβαλε μυαλό..
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σχεδόν μια απο τα ίδια και πιστεύω το πάθημα με τον Μπάκε να είναι και το τελευταίο μιας και ο Μουνιόθ δεν είναι κανένας τυχαίος..
Ε ήρθε η ώρα να φάει την σφαλιάρα του και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Και ελπίζω να του γίνει και αυτουνού μάθημα και να σταματήσουν οι "μεξικανιές" που όλες οι Ελληνικές ομάδες κάνουν μπάς και στρώσει το ποδόσφαιρο σ'αυτήν την χώρα..
Αν δεν υπάρξει σωστή οργάνωση, αν δεν αρχίσουν να βλέπουν οι πρόεδροι τις ομάδες τους σαν Α.Ε και οχι απλά σαν ΠΑΕ τότε δεν θα πάμε ποτέ μπροστά.

Γιατί κύριοι γαύροι, βάζελοι και χανούμια..

ΜΕ ΚΛΑΝΙΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ!!!

Πάει και τέλειωσε.

Τα ιδια και τα ιδια...

Οι παικτες ήθελαν αλλα δεν μπορουσαν. Για λύπηση πολλοι από αυτούς...

Το ζητημα ειναι πως εφτασε η ομαδα να αποτελειται από αυτους τους παίκτες. Εκει που η ομαδα ήθελε προσθηκες τωρα δεν ξερεις αν υπάρχει εστω και ενας που να πρεπει να διατηρηθει για την επόμενη χρονια.
Ο Νορβηγος είτε τους διαλεξε ειτε τους ανεχθηκε, φταιει. Από εκει και περα οι συμβουλάτορες του Σωκρατη και ο ιδιος ειναι οι άλλοι υπεύθυνοι.

Θεωρω ΚΑΛΟ το αποτελεσμα για μας. Ισως μας βγει σε καλο για την ακρίβεια.

Χθες πραγματικά χάρηκα να βλέπω στην αρχή να τρέχουν όλοι όπως πριν 3-4 χρόνια. Είδα έναν τζόλε να προσπαθεί, να τρέχει, να κόβει, να πασσάρει, να κερδίζει φάουλ σε καλά σημεία για τον ριβάλντο...κ ξάφνου ένα κόρνερ κ γκολ...0-1...εκεί κλάταρε η ψυχολογία, τα πόδια, έφυγε το έδαφος κάτω από εμάς...ημίχρονο...βρίσιμο πολύ από την καρδιά της 7 κ βρίσιμο πολύ από τους υπόλοιπους...ήμουν στην 3 κ τα έχωνα στην 7 όπως κ πάρα πολλοί άλλοι...ξεκινά το β' ημίχρονο κ πίεση, πίεση, πίεση κ μπαμ...1-1 κ όλοι πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει το 2-1 αλλά αυτό δεν έρχεται ποτέ...μεγάλη απογοήτευση...κάποια στιγμή παίζαμε με ριβάλντο, μάριτς, τζόλε, καστίγιο, κωνσταντίνου, καστίγιο, γεωργάτο, μπόρχα...όλοι μέσα...τίποτα όμως...
Ευτυχώς που υπήρχε ο Νικοπολίδης γιατί έκανε απίστευτη διπλή απόκρουση για το 0-2 κ δεν συμφωνώ καθόλου με την άποψη ότι είναι ο χειρότερος. Αυτά είναι λόγια από άνθρωπο που απλά είναι πικραμένος που έφυγε από τον ΠΑΟ γιατί δεν τον πλήρωναν κ πήγε σε άλλη εταιρεία που παίρνει παραπάνω χρήματα, αλλά αυτό είναι έγκλημα που χρειάζεται τιμωρία στην χώρα μας...Αυτό όμως είναι άλλο θέμα προς συζήτηση...

Το αποτέλεσμα ??? Χρειαζόμαστε μεγάλη ανανέωση ξεκινόντας από αυτούς που έχουν κάνει τον κύκλο τους κ συνεχίζοντας με αυτούς που δεν βγήκαν ως επιλογές.

υγ: να είναι ο Σέζαρ που έκανε χθες ένα φοβερό παιχνίδι κ έκοβε μόνος του σε όλη την άμυνα...

Ήμουνα σίγουρος οτι σήμερα το πρωί θα "σκούζατε" ομαδικά. Εφημερίδες κι οπαδοί.
Δεν θα βάλετε ποτέ μυαλό... Και τους μαγαλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο να φέρετε, πάλι τα ίδια θα παθαίνετε, χειρότερα απο την Ίντερ.
Ρε σείς, ηρεμήστε... Τους πνίγετε δεν το καταλαβαίνετε;
Τι μ.λ.κίες είναι αυτές; Από που κι ως πού το χτεσινό μάτς ήταν "το μάτς της χρονιάς" και "αγώνας δίχως αύριο";
Τι δουλειά είχε ο Κόκκαλης στου Ρέντη; Για να εμψυχώσει ή για να απειλήσει;
Και στο κάτω-κάτω με ποιούς παίζατε; Με τον Κόκκινο Μύλο;
Εμένα μου άρεσε ο Ολυμπιακός χθές.
Και γενικά φέτος καλά έπαιξε, εκτός από το εντός έδρας με τη Ρόμα.
Πάρτε το χαμπάρι γιατί έχετε απίστευτη έφεση στην παραμύθα... Η τέταρτη θέση δεν είναι αποτυχία, η τρίτη θέση θα ήταν υπέρβαση. Καλά, από εκεί και πάνω δεν το συζητάω...

Συγνώμη βρε Μπάμπη αλλά ποια είναι η Σαχτάρ δλδ που πάλι που φέραμε 1-1 κ να είμαστε κ ευχαριστημένοι ???
Σιγά την υπερομάδα. Κ χθες έπαιζε σαν την Καλαμαριά. Πίσω όλοι για το χ κ μαγκιά της που το κατάφερε αφού οι δικοί μας δεν ήταν ικανοί να διασπάσουν την αμυνά της, μόνο με τον Άρη μπορούμε κ τον χ Άρη δλδ...
Γιατί να μην τους κράξω ? Αφού δεν κατάφεραν πάλι να κερδίσουν...2 χρόνια πριν κερδίζαμε ομάδες με το φτωχό 1-0 όπως Λυών, Λίβερπουλ, Μονακό κτλ...Κ ας μην περνάγαμε αλλά είχαμε κ 8-9-10 βαθμούς...

Καλύτερα που αποκλεισθήκαμε.Θα αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα το ονειρο κάθε ελληνικής ομάδας άλλως τε.

ΟΗ ΒΟΥ ΤΗΑΤ ΗURTS...:devil-smiley-029: