ΟΣΦΠ Reloaded

Μερικές σκέψεις.

Ο Νικοπολίδης είναι μια χαρά γκολκήπερ. Από τους καλύτερους στη χώρα.
Διαφωνώ κάθετα με τον Σωκράτη. ΗΜΑΡΤΟΝ.
Το μόνο που πιστεύω είναι πως και αυτός πρέπει να κρεμάσει τα γάντια του φέτος.

Η ομάδα εχθές έπαιξε τέλεια. Καλύτερα από ότι πίστευα. Περιόρισε πολύ την Σαχτάρ( με τη Ρόμα οι τύποι έκαναν 29 σουτ), δημιουργησε προυποθέσεις για γκολ, πίεσε, έτρεξε.
Νομίζω πως εξάντλησε τις μέτριες δυνατότητες της. Αυτά μπορεί να κάνει , αυτά έκανε. Άψογα.
Τα έχουμε ξαναπεί. Έχει κλείσει τον κύκλο της.

Τι σας φταίει ο Σόλιντ; Σας ενοχλεί που πειραματίστηκε; Που ανακάτεψε την τράπουλα; Δηλαδή αν είχαμε τον Φερέρ θα πηγαίνατε να τον δείρετε;
Nα σας έβλεπα όταν θα έπαιζε ο Φακίνος, ο Μενδρινός και να χάναμε.
Το μόνο λάθος του είναι που ανέχτηκε τους ηλίθιους που τον περιτρυγυρίζουν. Στη θέση του θα την έκανα και θα τους ξεμπρόστιαζα.

Τον Τουρέ τον βλέπετε; Mας έψησαν όλους ότι έπρεπε να πουληθεί.
Δεν τον πρόσεξαν. Εδώ επιβεβαιώθηκε το λαμόγιο ο Σέλουκ.

Κύριοι το έχετε καταλάβει ότι αυτή η ομάδα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες;

Oύτε οι παίκτες φταίνε. Αυτά μπορούν να κάνουν. Τι θέλετε να γίνουν Τσέλσυ;

Ναι πληρώνουμε το κακό Ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί η Σαχτάρ τι πλήρωσε;
Eάν αντιστρέψουμε τις ομάδες και είχαμε κάνει εμείς τις επενδύσεις της Σαχτάρ και βγαίναμε τρίτοι, θα φωνάζατε να φύγει ο Λουτσέσκου. Είμαι σίγουρος.

Tην Βαλένθια, την Βιγιαρεάλ, την Σεβίλλη τις ξέρατε πριν λίγα χρόνια;
Ήταν οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης.
Απλά για να βγουν στην επιφάνεια στην Ισπανία, έπρεπε να επενδύσουν πολύ και οργανωμένα. Κάθε χρονιά και περισσότερα. Το πρωτάθλημα τους, τους ανάγκασε.
Όσες σταματήσουν να επενδύουν θα παίζουν Ιντερτότο.
Η Λα Κορούνια που θαυμάζαμε , τώρα που είναι;

Tις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. Οι προπονητές έχουν μικρή συμμετοχή. Εκτός από 1-2 κορυφαία ονόματα. Αλλά και αυτοί θέλουν πλέον τρελό μπάτζετ.

Τι χρειάζεται.
Να αποκτηθούν όλα τα ταλέντα από τώρα.
Για π.χ. αυτός ο Γκίκας της Λάρισας. Ακόμη και ο 17χρονος Χατζηλιόντας που ακούμπησε 3 φορές τη μπάλα και μάγεψε με την τεχνική του κατάρτιση.
Ο Τοροσίδης, ο Μελίσης.
Ο Φερναντέζ του Παοκ.
Να σπρώξουν τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για 2-3 ονόματα και νέους ταλαντούχους ξένους.
Να πληρώσει 10 σκάουτερς και να γυρνάνε τον πλανήτη.
Να φτιάξει επιτέλους τις Ακαδημίες και να συνεργαστεί με δασκάλους.
Και όχι με Βαϊτση , Καραταϊδη.
Να φύγουν από την ομάδα οι χαφιέδες. Στη θέση του γραφικού κυρ Σάββα (έλεος ,2006 έχουμε) , να φέρει τεχνικό Δ/ντη προσωπικότητα.
Να μπουν σε θέσεις κλειδιά άνθρωποι που να έχουν κλωτσήσει το καταραμένο το τόπι. Και όχι λαμόγια.
Ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο. Να χαράξει γραμμή και να μην ακούει κανέναν οπαδό.
Ο Οπαδός ποτέ δεν θα είναι ικανοποιημένος.
Η ΑΕΚ πρώτη φορά δουλεύει με στόχους και σύστημα και υπάρχουν άνθρωποι που βρίζουν.
Όταν ο Ντούσαν σας μάζεψε 10 βαθμούς δεν έφαγε το κράξιμο της αρκούδας για τις επιλογές του; Όλοι δε λέγαμε για τους Ρέζιτς, για τη φοβία του στα εκτός έδρας, ότι τα όρια του είναι μέχρι εκεί;

Όλα τα παραπάνω για τον Γαύρο είναι απλούστατα πράγματα. Το μαγαζί είναι γωνία. Η κότα που κάνει χρυσά αυγά.
Η βούληση δεν υπάρχει.
Το γιατί είναι αυτονόητο.

Υ.Γ Εάν γίνουν τα παραπάνω βάλτε όποιον προπονητή γουστάρετε.
Ακόμη και τον κομπλεξικό.
Υ.Γ2 Έχω πάρει την Ίπσουϊτς και έχω εφαρμόσει τα παραπάνω. Σε τρία χρόνια
την έχω ανεβάσει κατηγορία και φέτος θα βγούμε μάλλον Ευρώπη.
Ψάχνω μέχρι και τους χαρακτήρες των παικτών.
Κάνω τα αυτονόητα και πάω τρένο ακόμη και σε pc game.
ΕΛΕΟΣ.
Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική. Για εύρυθμη λειτουργία μίας
εταιρείας σε ανταγωνιστικό περιβάλλον πρόκειται.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

...2 χρόνια πριν κερδίζαμε ομάδες με το φτωχό 1-0 όπως Λυών, Λίβερπουλ, Μονακό κτλ...Κ ας μην περνάγαμε αλλά είχαμε κ 8-9-10 βαθμούς...

Επειδή τα θυμάμαι πολύ καλά τυα παιχνίδια Μιχάλη, εκείνη η Λίβερπουλ (άσχετα που έφτασε μετά) και κυρίως εκείνη η Μονακό, όπως εμφανίστηκαν στο Καραϊσκάκη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ήταν χειρότερες απο την Σαχτάρ.
Και μην ξεχνάς.... 100 μιλιόνια budget είχανε τα Ρωσάκια φέτος... Αν μένανε αυτοί 4οι τι θα έπρεπε να κάνουν; Να στήσουν εκτελεστικά αποσπάσματα;

Συγνώμη βρε Μπάμπη αλλά ποια είναι η Σαχτάρ δλδ που πάλι που φέραμε 1-1 κ να είμαστε κ ευχαριστημένοι ???
Σιγά την υπερομάδα. Κ χθες έπαιζε σαν την Καλαμαριά. Πίσω όλοι για το χ κ μαγκιά της που το κατάφερε αφού οι δικοί μας δεν ήταν ικανοί να διασπάσουν την αμυνά της, μόνο με τον Άρη μπορούμε κ τον χ Άρη δλδ...
Γιατί να μην τους κράξω ? Αφού δεν κατάφεραν πάλι να κερδίσουν...2 χρόνια πριν κερδίζαμε ομάδες με το φτωχό 1-0 όπως Λυών, Λίβερπουλ, Μονακό κτλ...Κ ας μην περνάγαμε αλλά είχαμε κ 8-9-10 βαθμούς...

Μιχαλη καπου εχεις δικιο, καπου άδικο...

Η Σαχτιορ εδωσε 50 μυρια για μεταγραφες και εμεις 15. Εχει 2 εν ενεργεια διεθνεις μα την καλυτερη εθνικη ομαδα του κοσμου και πολλους άλλους πολυ καλούς παικτες.
Δεν ειναι υπερομαδα, αλλα κατα την γνωμη μου ήταν καλυτερη της Ρομα και άξιζε την 2η θεση.
Από την άλλη μερια ειχαμε συνηθισει μεχρι να ερθει ο μπακαλιάρος σε καλες εμφανισεις και αποτελεσματα εντος εδρας. Εκει ειναι η διαφορα.
Η ομαδα δεν χρειαζεται κραξιμο. Πιστευεις ότι αυτοι που έπαιξαν χθες μπορουσαν να παίξουν καλύτερα? Δεν νομιζω!
Σαν κότες όμως όλη η 7 αντι να τα χωσει στον ρόεδρο και στον ροπονητη που μαζεψαν όλους αυτους στην ομαδα έβριζε τους εύκολους στοχους. Μαριτς, Ντομι κτλ.
Πιστευω ότι όπως και να εχει την ομαδα στην διαρκεια του ματς δεν την βριζεις από την στιγμη που δινει οτι εχει. Αυτο ειχε άυτο εδωσε. Δεν μπορουσε περισσοτερα.

Σαν κότες όμως όλη η 7 αντι να τα χωσει στον ρόεδρο και στον ροπονητη που μαζεψαν όλους αυτους στην ομαδα έβριζε τους εύκολους στοχους. Μαριτς, Ντομι κτλ.

Oι κηπουροι της ιντρακομ να βρισουν τον Κοκκαλη? Δε νομιζω...

Α εσύ είσαι πολύ καλός , γιατί δε παίρνεις και την ομάδα μπας και περάσουμε επιτέλους στον β γύρο ?:flipout:

Μιχαλη καπου εχεις δικιο, καπου άδικο...

Η Σαχτιορ εδωσε 50 μυρια για μεταγραφες και εμεις 15. Εχει 2 εν ενεργεια διεθνεις μα την καλυτερη εθνικη ομαδα του κοσμου και πολλους άλλους πολυ καλούς παικτες.
Δεν ειναι υπερομαδα, αλλα κατα την γνωμη μου ήταν καλυτερη της Ρομα και άξιζε την 2η θεση.
Από την άλλη μερια ειχαμε συνηθισει μεχρι να ερθει ο μπακαλιάρος σε καλες εμφανισεις και αποτελεσματα εντος εδρας. Εκει ειναι η διαφορα.
Η ομαδα δεν χρειαζεται κραξιμο. Πιστευεις ότι αυτοι που έπαιξαν χθες μπορουσαν να παίξουν καλύτερα? Δεν νομιζω!
Πιστευω ότι όπως και να εχει την ομαδα στην διαρκεια του ματς δεν την βριζεις από την στιγμη που δινει οτι εχει. Αυτο ειχε άυτο εδωσε. Δεν μπορουσε περισσοτερα.
Άγγελε συμφωνούμε απόλυτα. :ernaehrung004:
Δεν ξέρω αν εκφράστηκα σωστά αλλά πιστεύω ότι χθες έγινε ένα καλό παιχνίδι, ότι μπορούσαν να δώσουν έδωσαν οι παίκτες μας, για να μην πω ότι κάποιοι μεγάλοι όπως πχ. τζόλε, ριβάλντο έδωσαν το 101% μέχρι που κουράστηκαν.
Οι μ....ες της 7 κατέβαζαν καντήλια κτλ στους παίκτες λες κ αυτοί τους φταίνε, γι'αυτό εγώ κόντεψα χθες, όπως κ άλλοι γύρω μου, να γίνουμε 'μπίλιες' με τους άλλους...:tdown:

Νίκο μου, την πήρα την πρώτη φορά που έπαιξα το παιχνίδι. Δύο μεταγραφές έκανα και περάσαμε τον όμιλο δεύτεροι με Πόρτο , Ρόμα, Άντερλεχτ.
Από το σοκ που έπαθα το παράτησα αυτό το παιχνίδι.
Αφού να σκεφτείς ήθελα να το γυρίσω πίσω το manager σαν χαλασμένο.
Χρόνια πολλά.

Εγώ έχω ξενερώσει τόσο πολύ με τον Ολυμπιακό που δεν μπήκα καν στην διαδικασία να δω τον αγώνα γιατί ήμουν σίγουρη πως θα χάσουμε....
Εδώ κολλάει το γνωστό τραγούδι "Κι όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά....." :slapface: :damnyou:

Νίκο μου, την πήρα την πρώτη φορά που έπαιξα το παιχνίδι. Δύο μεταγραφές έκανα και περάσαμε τον όμιλο δεύτεροι με Πόρτο , Ρόμα, Άντερλεχτ.
Από το σοκ που έπαθα το παράτησα αυτό το παιχνίδι.
Αφού να σκεφτείς ήθελα να το γυρίσω πίσω το manager σαν χαλασμένο.
Χρόνια πολλά.

Μιλάμε για το Footbal Manager ή το Championship manager?
To Championship είναι γελοίο.

To Football Manager κλάσεις ανώτερο.
Ποιά έκδοση παίζεις; Το 2007 είναι πολύ πιο δύσκολο.Παίζεις με κανόνες LLM, δηλαδή χωρίς να κλέβεις;
Π.χ.

Αγοράζεις παίκτες που σου βρίσκει ο scout σου, ή αυτούς που ξέρεις ότι είναι εγγυημένα καλοί και τους έχεις βρει με fmscout ή από site;

To σύστημα το φτιάχνεις μόνος σου με βάση τις δυνατότητες των παικτών σου και την ποδοσφαιρική λογική ή παίζεις με κατεβασμένα από το net όπως το 4-2-3-1 και το diablo τα οποία εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες του match engine?

Όταν χάνεις σημαντικό αγώνα το ξαναφορτώνεις;

Οι κανόνες LLM είναι καμιά 15αριά τέτοιοι περιορισμοί που βάσεις στον εαυτό σου για απόλυτο ρεαλισμό. Μπορείς να τους βρεις στο forum της SI εκεί που λέει lower league management. Άμα παίξεις έτσι το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο δύσκολο. Στο 2006 χωρίς αυτούς τους κανόνες παίρνω Champions League με ομάδες που ξεκινούν από την conference. Με LLM τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ.

Πάντως το 2007 είναι αρκετά πιο δύσκολο και με περισσότερο ρεαλισμο.

Επετειολόγειον Δεκεμβρίου 2006

Επετειολόγειον Δεκεμβρίου 2006

Να μην ξεχνιώμαστε έτσι;

το 1999
αποκλείεται ο Ολυμπιακός από τους ομίλους του Champions League
το 2000
το 2001
αποκλείεται ο Ολυμπιακός από τους ομίλους του Champions League.
το 2002
το 2003
το 2004
το 2005
το 2006

Απίστευτο το διαφημιστικό τμήμα του πρωταθλητή!

Περασμένα ξεχασμένα και Herb στο πρωτοσέλιδο!

33_h.jpg

Παίζω του 2006 το football manager. Και βέβαια δεν κλέβω. Ναι , είναι δύσκολο Δημήτρη αλλά έχει τρομερό ενδιαφέρον.
Τα συστήματα τα φτιάχνω μόνος μου ,αν και στην Αγγλία το 4-4-2 με μικρές μετατροπές ταιριάζει γάντι στην ομάδα.
Χειρίζομαι και τα οικονομικά και είμαι ψιλοτσιγκούνης.
Πάντως φέτος θα μεγαλώσω το γήπεδο.
Ψωνίζω πιτσιρικάδες Αργεντίνους και Βραζιλιάνους και κάποιους μεγάλους free agent. Mε Άγγλους κομμάντος έχω φτιάξει σύνολο σκληροτράχηλο και ποιοτικό.

Δημήτρη πάω για αγορά το καινούργιο. Με έβαλες στη μπρίζα.

Υπήρξα από τους φανατικότερους οπαδούς του Ultimate soccer manager.
Μάλιστα με τον Μουκ και τον αδερφό μου παίζαμε μήνες.
Από Γ Σκωτίας. Πολύ ξύλο.

Απάντηση: Re: ΟΣΦΠ Reloaded

Χειρίζομαι και τα οικονομικά και είμαι ψιλοτσιγκούνης.
Πάντως φέτος θα μεγαλώσω το γήπεδο.
Ψωνίζω πιτσιρικάδες Αργεντίνους και Βραζιλιάνους και κάποιους μεγάλους free agent.

μηπως εισαι ο Βαρδινογιαννης?????:ernaehrung004:

Μερικές σκέψεις.

Ο Νικοπολίδης είναι μια χαρά γκολκήπερ. Από τους καλύτερους στη χώρα.
Διαφωνώ κάθετα με τον Σωκράτη. ΗΜΑΡΤΟΝ.
Το μόνο που πιστεύω είναι πως και αυτός πρέπει να κρεμάσει τα γάντια του φέτος.μπορει να εχει μια χρονια ακομη

Η ομάδα εχθές έπαιξε τέλεια. Καλύτερα από ότι πίστευα. Περιόρισε πολύ την Σαχτάρ( με τη Ρόμα οι τύποι έκαναν 29 σουτ), δημιουργησε προυποθέσεις για γκολ, πίεσε, έτρεξε.
Νομίζω πως εξάντλησε τις μέτριες δυνατότητες της. Αυτά μπορεί να κάνει , αυτά έκανε. Άψογα.
Τα έχουμε ξαναπεί. Έχει κλείσει τον κύκλο της.σωστος

Τι σας φταίει ο Σόλιντ; Σας ενοχλεί που πειραματίστηκε; Που ανακάτεψε την τράπουλα; Δηλαδή αν είχαμε τον Φερέρ θα πηγαίνατε να τον δείρετε;
Nα σας έβλεπα όταν θα έπαιζε ο Φακίνος, ο Μενδρινός και να χάναμε.
Το μόνο λάθος του είναι που ανέχτηκε τους ηλίθιους που τον περιτρυγυρίζουν. Στη θέση του θα την έκανα και θα τους ξεμπρόστιαζα.
φταιει που δεν παραιτηθηκε οταν δεν του πηραν τους παιχτες που ηθελε, εαν ηθελε αλλους. επισης η χαρα των γαυρων ειναι οταν βαζει πιτσιρικαδες. ο ταραλιδης δεν εχει θεση στον ολυμπιακο??

Τον Τουρέ τον βλέπετε; Mας έψησαν όλους ότι έπρεπε να πουληθεί.
Δεν τον πρόσεξαν. Εδώ επιβεβαιώθηκε το λαμόγιο ο Σέλουκ.
ο τουρε δεν ηταν για ελλαδα, και πολυ υπομονη εκανε

Κύριοι το έχετε καταλάβει ότι αυτή η ομάδα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες;

Oύτε οι παίκτες φταίνε. Αυτά μπορούν να κάνουν. Τι θέλετε να γίνουν Τσέλσυ;

Ναι πληρώνουμε το κακό Ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί η Σαχτάρ τι πλήρωσε;
Eάν αντιστρέψουμε τις ομάδες και είχαμε κάνει εμείς τις επενδύσεις της Σαχτάρ και βγαίναμε τρίτοι, θα φωνάζατε να φύγει ο Λουτσέσκου. Είμαι σίγουρος.

Tην Βαλένθια, την Βιγιαρεάλ, την Σεβίλλη τις ξέρατε πριν λίγα χρόνια;
Ήταν οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης.
Απλά για να βγουν στην επιφάνεια στην Ισπανία, έπρεπε να επενδύσουν πολύ και οργανωμένα. Κάθε χρονιά και περισσότερα. Το πρωτάθλημα τους, τους ανάγκασε.
Όσες σταματήσουν να επενδύουν θα παίζουν Ιντερτότο.
Η Λα Κορούνια που θαυμάζαμε , τώρα που είναι;

Tις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. Οι προπονητές έχουν μικρή συμμετοχή. Εκτός από 1-2 κορυφαία ονόματα. Αλλά και αυτοί θέλουν πλέον τρελό μπάτζετ.

Τι χρειάζεται.
Να αποκτηθούν όλα τα ταλέντα από τώρα.
Για π.χ. αυτός ο Γκίκας της Λάρισας. Ακόμη και ο 17χρονος Χατζηλιόντας που ακούμπησε 3 φορές τη μπάλα και μάγεψε με την τεχνική του κατάρτιση.
Ο Τοροσίδης, ο Μελίσης.
Ο Φερναντέζ του Παοκ.
Να σπρώξουν τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για 2-3 ονόματα και νέους ταλαντούχους ξένους.
Να πληρώσει 10 σκάουτερς και να γυρνάνε τον πλανήτη.
Να φτιάξει επιτέλους τις Ακαδημίες και να συνεργαστεί με δασκάλους.
οτι ειχε κανει δηλαδη την πρωτη περιοδο του ντουσαν
Και όχι με Βαϊτση , Καραταϊδη.
Να φύγουν από την ομάδα οι χαφιέδες. Στη θέση του γραφικού κυρ Σάββα (έλεος ,2006 έχουμε) , να φέρει τεχνικό Δ/ντη προσωπικότητα.
Να μπουν σε θέσεις κλειδιά άνθρωποι που να έχουν κλωτσήσει το καταραμένο το τόπι. Και όχι λαμόγια.
Ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο. Να χαράξει γραμμή και να μην ακούει κανέναν οπαδό.
Ο Οπαδός ποτέ δεν θα είναι ικανοποιημένος.
Η ΑΕΚ πρώτη φορά δουλεύει με στόχους και σύστημα και υπάρχουν άνθρωποι που βρίζουν.
Όταν ο Ντούσαν σας μάζεψε 10 βαθμούς δεν έφαγε το κράξιμο της αρκούδας για τις επιλογές του; Όλοι δε λέγαμε για τους Ρέζιτς, για τη φοβία του στα εκτός έδρας, ότι τα όρια του είναι μέχρι εκεί;

Όλα τα παραπάνω για τον Γαύρο είναι απλούστατα πράγματα. Το μαγαζί είναι γωνία. Η κότα που κάνει χρυσά αυγά.
Η βούληση δεν υπάρχει.
Το γιατί είναι αυτονόητο.

Υ.Γ Εάν γίνουν τα παραπάνω βάλτε όποιον προπονητή γουστάρετε.
Ακόμη και τον κομπλεξικό.
Κάνω τα αυτονόητα και πάω τρένο ακόμη και σε pc game.
ΕΛΕΟΣ.
Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική. Για εύρυθμη λειτουργία μίας
εταιρείας σε ανταγωνιστικό περιβάλλον πρόκειται.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
επισης ειναι λιγος ο σολιντ για να φτιαξει ΟΜΑΔΑ που θα παιζει μπαλα για αρκετα χρονια
κατι που θα κανει ο φερερ ακομα και εαν φυγει φετος απο την αεκ

Καλα,... Κάτσε να κάνει 2-3 απανωτές γκέλες ο Φερέρ, και να δεις που θα πάει...

Καλα,... Κάτσε να κάνει 2-3 απανωτές γκέλες ο Φερέρ, και να δεις που θα πάει...

Ο Φερέρ -η ΑΕΚ δηλαδή- ήδη αποκλείστηκε απο τον θεσμό του κυπέλλου..
Να μην ξεχνιόμαστε φίλε BIOS..