ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Supreme Member
- 19 June 2006
- 8,661
Μερικές σκέψεις.
Ο Νικοπολίδης είναι μια χαρά γκολκήπερ. Από τους καλύτερους στη χώρα.
Διαφωνώ κάθετα με τον Σωκράτη. ΗΜΑΡΤΟΝ.
Το μόνο που πιστεύω είναι πως και αυτός πρέπει να κρεμάσει τα γάντια του φέτος.
Η ομάδα εχθές έπαιξε τέλεια. Καλύτερα από ότι πίστευα. Περιόρισε πολύ την Σαχτάρ( με τη Ρόμα οι τύποι έκαναν 29 σουτ), δημιουργησε προυποθέσεις για γκολ, πίεσε, έτρεξε.
Νομίζω πως εξάντλησε τις μέτριες δυνατότητες της. Αυτά μπορεί να κάνει , αυτά έκανε. Άψογα.
Τα έχουμε ξαναπεί. Έχει κλείσει τον κύκλο της.
Τι σας φταίει ο Σόλιντ; Σας ενοχλεί που πειραματίστηκε; Που ανακάτεψε την τράπουλα; Δηλαδή αν είχαμε τον Φερέρ θα πηγαίνατε να τον δείρετε;
Nα σας έβλεπα όταν θα έπαιζε ο Φακίνος, ο Μενδρινός και να χάναμε.
Το μόνο λάθος του είναι που ανέχτηκε τους ηλίθιους που τον περιτρυγυρίζουν. Στη θέση του θα την έκανα και θα τους ξεμπρόστιαζα.
Τον Τουρέ τον βλέπετε; Mας έψησαν όλους ότι έπρεπε να πουληθεί.
Δεν τον πρόσεξαν. Εδώ επιβεβαιώθηκε το λαμόγιο ο Σέλουκ.
Κύριοι το έχετε καταλάβει ότι αυτή η ομάδα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες;
Oύτε οι παίκτες φταίνε. Αυτά μπορούν να κάνουν. Τι θέλετε να γίνουν Τσέλσυ;
Ναι πληρώνουμε το κακό Ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί η Σαχτάρ τι πλήρωσε;
Eάν αντιστρέψουμε τις ομάδες και είχαμε κάνει εμείς τις επενδύσεις της Σαχτάρ και βγαίναμε τρίτοι, θα φωνάζατε να φύγει ο Λουτσέσκου. Είμαι σίγουρος.
Tην Βαλένθια, την Βιγιαρεάλ, την Σεβίλλη τις ξέρατε πριν λίγα χρόνια;
Ήταν οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης.
Απλά για να βγουν στην επιφάνεια στην Ισπανία, έπρεπε να επενδύσουν πολύ και οργανωμένα. Κάθε χρονιά και περισσότερα. Το πρωτάθλημα τους, τους ανάγκασε.
Όσες σταματήσουν να επενδύουν θα παίζουν Ιντερτότο.
Η Λα Κορούνια που θαυμάζαμε , τώρα που είναι;
Tις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. Οι προπονητές έχουν μικρή συμμετοχή. Εκτός από 1-2 κορυφαία ονόματα. Αλλά και αυτοί θέλουν πλέον τρελό μπάτζετ.
Τι χρειάζεται.
Να αποκτηθούν όλα τα ταλέντα από τώρα.
Για π.χ. αυτός ο Γκίκας της Λάρισας. Ακόμη και ο 17χρονος Χατζηλιόντας που ακούμπησε 3 φορές τη μπάλα και μάγεψε με την τεχνική του κατάρτιση.
Ο Τοροσίδης, ο Μελίσης.
Ο Φερναντέζ του Παοκ.
Να σπρώξουν τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για 2-3 ονόματα και νέους ταλαντούχους ξένους.
Να πληρώσει 10 σκάουτερς και να γυρνάνε τον πλανήτη.
Να φτιάξει επιτέλους τις Ακαδημίες και να συνεργαστεί με δασκάλους.
Και όχι με Βαϊτση , Καραταϊδη.
Να φύγουν από την ομάδα οι χαφιέδες. Στη θέση του γραφικού κυρ Σάββα (έλεος ,2006 έχουμε) , να φέρει τεχνικό Δ/ντη προσωπικότητα.
Να μπουν σε θέσεις κλειδιά άνθρωποι που να έχουν κλωτσήσει το καταραμένο το τόπι. Και όχι λαμόγια.
Ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο. Να χαράξει γραμμή και να μην ακούει κανέναν οπαδό.
Ο Οπαδός ποτέ δεν θα είναι ικανοποιημένος.
Η ΑΕΚ πρώτη φορά δουλεύει με στόχους και σύστημα και υπάρχουν άνθρωποι που βρίζουν.
Όταν ο Ντούσαν σας μάζεψε 10 βαθμούς δεν έφαγε το κράξιμο της αρκούδας για τις επιλογές του; Όλοι δε λέγαμε για τους Ρέζιτς, για τη φοβία του στα εκτός έδρας, ότι τα όρια του είναι μέχρι εκεί;
Όλα τα παραπάνω για τον Γαύρο είναι απλούστατα πράγματα. Το μαγαζί είναι γωνία. Η κότα που κάνει χρυσά αυγά.
Η βούληση δεν υπάρχει.
Το γιατί είναι αυτονόητο.
Υ.Γ Εάν γίνουν τα παραπάνω βάλτε όποιον προπονητή γουστάρετε.
Ακόμη και τον κομπλεξικό.
Υ.Γ2 Έχω πάρει την Ίπσουϊτς και έχω εφαρμόσει τα παραπάνω. Σε τρία χρόνια
την έχω ανεβάσει κατηγορία και φέτος θα βγούμε μάλλον Ευρώπη.
Ψάχνω μέχρι και τους χαρακτήρες των παικτών.
Κάνω τα αυτονόητα και πάω τρένο ακόμη και σε pc game.
ΕΛΕΟΣ.
Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική. Για εύρυθμη λειτουργία μίας
εταιρείας σε ανταγωνιστικό περιβάλλον πρόκειται.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ο Νικοπολίδης είναι μια χαρά γκολκήπερ. Από τους καλύτερους στη χώρα.
Διαφωνώ κάθετα με τον Σωκράτη. ΗΜΑΡΤΟΝ.
Το μόνο που πιστεύω είναι πως και αυτός πρέπει να κρεμάσει τα γάντια του φέτος.
Η ομάδα εχθές έπαιξε τέλεια. Καλύτερα από ότι πίστευα. Περιόρισε πολύ την Σαχτάρ( με τη Ρόμα οι τύποι έκαναν 29 σουτ), δημιουργησε προυποθέσεις για γκολ, πίεσε, έτρεξε.
Νομίζω πως εξάντλησε τις μέτριες δυνατότητες της. Αυτά μπορεί να κάνει , αυτά έκανε. Άψογα.
Τα έχουμε ξαναπεί. Έχει κλείσει τον κύκλο της.
Τι σας φταίει ο Σόλιντ; Σας ενοχλεί που πειραματίστηκε; Που ανακάτεψε την τράπουλα; Δηλαδή αν είχαμε τον Φερέρ θα πηγαίνατε να τον δείρετε;
Nα σας έβλεπα όταν θα έπαιζε ο Φακίνος, ο Μενδρινός και να χάναμε.
Το μόνο λάθος του είναι που ανέχτηκε τους ηλίθιους που τον περιτρυγυρίζουν. Στη θέση του θα την έκανα και θα τους ξεμπρόστιαζα.
Τον Τουρέ τον βλέπετε; Mας έψησαν όλους ότι έπρεπε να πουληθεί.
Δεν τον πρόσεξαν. Εδώ επιβεβαιώθηκε το λαμόγιο ο Σέλουκ.
Κύριοι το έχετε καταλάβει ότι αυτή η ομάδα έχει συγκεκριμένες δυνατότητες;
Oύτε οι παίκτες φταίνε. Αυτά μπορούν να κάνουν. Τι θέλετε να γίνουν Τσέλσυ;
Ναι πληρώνουμε το κακό Ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί η Σαχτάρ τι πλήρωσε;
Eάν αντιστρέψουμε τις ομάδες και είχαμε κάνει εμείς τις επενδύσεις της Σαχτάρ και βγαίναμε τρίτοι, θα φωνάζατε να φύγει ο Λουτσέσκου. Είμαι σίγουρος.
Tην Βαλένθια, την Βιγιαρεάλ, την Σεβίλλη τις ξέρατε πριν λίγα χρόνια;
Ήταν οι καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης.
Απλά για να βγουν στην επιφάνεια στην Ισπανία, έπρεπε να επενδύσουν πολύ και οργανωμένα. Κάθε χρονιά και περισσότερα. Το πρωτάθλημα τους, τους ανάγκασε.
Όσες σταματήσουν να επενδύουν θα παίζουν Ιντερτότο.
Η Λα Κορούνια που θαυμάζαμε , τώρα που είναι;
Tις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. Οι προπονητές έχουν μικρή συμμετοχή. Εκτός από 1-2 κορυφαία ονόματα. Αλλά και αυτοί θέλουν πλέον τρελό μπάτζετ.
Τι χρειάζεται.
Να αποκτηθούν όλα τα ταλέντα από τώρα.
Για π.χ. αυτός ο Γκίκας της Λάρισας. Ακόμη και ο 17χρονος Χατζηλιόντας που ακούμπησε 3 φορές τη μπάλα και μάγεψε με την τεχνική του κατάρτιση.
Ο Τοροσίδης, ο Μελίσης.
Ο Φερναντέζ του Παοκ.
Να σπρώξουν τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για 2-3 ονόματα και νέους ταλαντούχους ξένους.
Να πληρώσει 10 σκάουτερς και να γυρνάνε τον πλανήτη.
Να φτιάξει επιτέλους τις Ακαδημίες και να συνεργαστεί με δασκάλους.
Και όχι με Βαϊτση , Καραταϊδη.
Να φύγουν από την ομάδα οι χαφιέδες. Στη θέση του γραφικού κυρ Σάββα (έλεος ,2006 έχουμε) , να φέρει τεχνικό Δ/ντη προσωπικότητα.
Να μπουν σε θέσεις κλειδιά άνθρωποι που να έχουν κλωτσήσει το καταραμένο το τόπι. Και όχι λαμόγια.
Ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο. Να χαράξει γραμμή και να μην ακούει κανέναν οπαδό.
Ο Οπαδός ποτέ δεν θα είναι ικανοποιημένος.
Η ΑΕΚ πρώτη φορά δουλεύει με στόχους και σύστημα και υπάρχουν άνθρωποι που βρίζουν.
Όταν ο Ντούσαν σας μάζεψε 10 βαθμούς δεν έφαγε το κράξιμο της αρκούδας για τις επιλογές του; Όλοι δε λέγαμε για τους Ρέζιτς, για τη φοβία του στα εκτός έδρας, ότι τα όρια του είναι μέχρι εκεί;
Όλα τα παραπάνω για τον Γαύρο είναι απλούστατα πράγματα. Το μαγαζί είναι γωνία. Η κότα που κάνει χρυσά αυγά.
Η βούληση δεν υπάρχει.
Το γιατί είναι αυτονόητο.
Υ.Γ Εάν γίνουν τα παραπάνω βάλτε όποιον προπονητή γουστάρετε.
Ακόμη και τον κομπλεξικό.
Υ.Γ2 Έχω πάρει την Ίπσουϊτς και έχω εφαρμόσει τα παραπάνω. Σε τρία χρόνια
την έχω ανεβάσει κατηγορία και φέτος θα βγούμε μάλλον Ευρώπη.
Ψάχνω μέχρι και τους χαρακτήρες των παικτών.
Κάνω τα αυτονόητα και πάω τρένο ακόμη και σε pc game.
ΕΛΕΟΣ.
Δεν πρόκειται για πυρηνική φυσική. Για εύρυθμη λειτουργία μίας
εταιρείας σε ανταγωνιστικό περιβάλλον πρόκειται.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.