Oslo Utoya

Re: Oslo Utøya

Ε όχι είναι άλλο πράμα να μπορείς να πάρεις όπλο από το μαγαζί της γειτονιάς, και άλλο να πρέπει να βρεις κάποιον να σου πουλήσει παράνομα...
Μόνο και μόνο η εξοικείωση που δημιουργεί το πρώτο...

Δε θα πάμε εσύ και εγώ λες και είναι το μπακάλικο μας, αλλά ο αποφασισμένος το ίδιο το βλέπει.

Ίσως όχι 100% αλλά δε θα κολήσει εκεί αν θέλει να βρει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να έχει καλάσνικοφ. Δεν ξέρω αν θεωρείται κακούργημα αλλά έτσι θα το αξιολογούσα. Μόνο κυνηγετικά και αυτά με 1000 δικλίδες. Τι νόημα έχει να οπλοφορεί κάποιος? Αυτό το αλισβερίσι περί προστασίας δεν τελειώνει πουθενά.
μην ξεχασουμε οτι ενα απο τα οπλα του που υπο συνθηκες θα μπορουσε να προκαλεσει πολυ περισσοτερα θυματα απο τα καλασνικοφ,ηταν λιπασματακι απο αυτα που βαζουμε στα ελαιοδεντρα.
αν υπαρχει ορεξη για καταστροφη τα οπλα (οχι απαραιτητα πυροβολα) βρισκονται.

Απάντηση: Oslo Utøya

Αν το όνομα του Νορβηγού τελείωνε σε ωφ ή σε νιν θα έφταιγε ο κομμουνισμός.Τώρα απλά πρόκειται για ψυχολογικά διαταραγμένο άτομο που ασπάστηκε ακροδεξιές θέσεις.Αν πάλι το όνομα του τελείωνε σε τσετ δεν θα έφταιγε ο καπιταλισμός αλλά ο τρελός δικτάτορας..

Σωστό!
Κι άν τελείωνε σε -όπουλος θα ήταν Πελλοπονήσιος, μακρινός συγγενής του Σπύρου, γείτονας του kblachos, ανηψιός του Afam και δεύτερος ξάδερφος του Μητσου Θ.:BDBDG54:

Εν τω μεταξύ όλοι έχουν αποφασίσει αν είναι τρελός ή όχι. Φαντάζομαι θα ξέρουν καλύτερα από τον ψυχίατρο που δεν τον έχει εξετάσει ακόμα.

Μα δεν βολευει κανεναν να ειναι τρελλος.
Ψεματα . Στην παρουσα βολευει τους ακροδεξιους που φαινεται να ειναι τεκνο τους.
Οι ψυχιατροι οσο παει και αντικαθιστανται απο τους εκφωνητες ειδησεων.

Εγώ συμπεράσματα δεν βγάζω χωρίς να έχω κάτι χειροπιαστό, ούτε αθωώνω ιδεολογίες. Η ακροδεξιά ιδεολογία είναι για τα θηρία. Το ίδιο και τα άλλα άκρα. Το να βγάλουμε ποιος είναι χειρότερος μου φαίνεται ανούσιο.

Το διαταραγμενο μυαλο ενος δολοφονου καταντησε κριτηριο τσουβαλιασματος ολοκληρων ιδεολογιων.
Απλα βιαζομαστε να κολλησουμε την ταμπελα.

Ας κάνουν τον κόπο όσοι δεν θυμούνται καλά, να ψάξουν εδώ μέσα να βρουν απόψεις (ευτυχώς από ελάχιστους) για τον κίνδυνο "ισλαμοποίησης" της Ευρώπης.

Μητσε και εγω ειμαι κατα της <ισλαμοποιησης> της Ευρωπης οταν αυτη συνοδευεται με βομβες ,ιερους ορκους και αθωα θυματα.Οπως ειμαι κατα της <χριστιανοποιησης> της Ευρωπης οταν αυτη συνεπαγεται Ιερες Εξετασεις,αποκλεισμους και αλλα μεσαιωνικα και μεταμεσαιωνικα <καλουδια>.
Η Ευρωπη δεν κινδυνευει ουτε απο το Ισλαμ,ουτε απο τον Ιουδαισμο,ουτε απο τον Χρστιανισμο,κινδυνευει απο ολες τους τις ακραιες εκφανσεις ,οπου και οπως αυτες εκδηλωνονται.
Οπως κινδυνευει και απο οσους πιστευουν οτι αυτες οι ακραιες εκφανσεις ,δεν ειναι επικινδυνες

Re: Απάντηση: Oslo Utøya

Μητσε και εγω ειμαι κατα της <ισλαμοποιησης> της Ευρωπης οταν αυτη συνοδευεται με βομβες ,ιερους ορκους και αθωα θυματα.Οπως ειμαι κατα της <χριστιανοποιησης> της Ευρωπης οταν αυτη συνεπαγεται Ιερες Εξετασεις,αποκλεισμους και αλλα μεσαιωνικα και μεταμεσαιωνικα <καλουδια>.
Η Ευρωπη δεν κινδυνευει ουτε απο το Ισλαμ,ουτε απο τον Ιουδαισμο,ουτε απο τον Χρστιανισμο,κινδυνευει απο ολες τους τις ακραιες εκφανσεις ,οπου και οπως αυτες εκδηλωνονται.
Οπως κινδυνευει και απο οσους πιστευουν οτι αυτες οι ακραιες εκφανσεις ,δεν ειναι επικινδυνες

Πολυ σωστα!

Εχουμε δει και τι εχει κανει η "Ισλαμοποιηση" και η "Χριστιανοποιηση" (Σταυροφοριες παλιες και συγχρονες κτλ).

Ας κάνουν τον κόπο όσοι δεν θυμούνται καλά, να ψάξουν εδώ μέσα να βρουν απόψεις (ευτυχώς από ελάχιστους) για τον κίνδυνο "ισλαμοποίησης" της Ευρώπης.

Ναι, ευτυχως που ειναι ελαχιστοι αυτοι που πιστευουν στον κινδυνο ισλαμοποιησης της Ευρωπης και κανουν ευκολοτερη τη δουλεια στον καθε νεοταξικο μπους, μπλαιρ, σαρκοζιδη και γιωργακη καθως και στον καθε νορβηγο 'χριστιανο' 'ακροδεξιο' που τυφλωμενος απο αντι ισλαμικο μισος εκτελει εν ψυχρω.. λευκα χριστιανακια...

Ε ρε Πλατωνα με το σπηλαιο σου, ποσο μα ποσο επικαιρος εισαι παντα.

+1

Πρέπει όλοι να έχουν επίγνωση ότι εισέρχονται και ζουν σε κοσμικά κράτη και όλα όσα ήξεραν να τα ξεχάσουν ή να τα κρατούν πίσω από την πόρτα της οικίας τους.

Πρόσφατα διάβασα για περιστατικό όπου ο πρόεδρος ένωσης Πακιστανών εάν δεν κάνω λάθος, χτύπησε την πόρτα οικίας ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα και ζητούσε να αφαιρεθούν από την ιδιωτική αυλή της οικίας πλάκες κήπου οι οποίες έφεραν στα αραβικά την επιγραφή "ο Αλλάχ είναι μεγάλος".

Παράδειγμα της αποβλητέας νοοτροπίας στην οποία αναφέρθηκα παραπάνω.

Ναι, ευτυχως που ειναι ελαχιστοι αυτοι που πιστευουν στον κινδυνο ισλαμοποιησης της Ευρωπης και κανουν ευκολοτερη τη δουλεια στον καθε νεοταξικο μπους, μπλαιρ, σαρκοζιδη και γιωργακη καθως και στον καθε νορβηγο 'χριστιανο' 'ακροδεξιο' που τυφλωμενος απο αντι ισλαμικο μισος εκτελει εν ψυχρω.. λευκα χριστιανακια...

Ε ρε Πλατωνα με το σπηλαιο σου, ποσο μα ποσο επικαιρος εισαι παντα.

Γιατι χρησιμοποιεις εισαγωγικα;

Κριμα παντως που εχεις, αν εχεις, διαβασει την Πολιτεια και παραλληλα λες αυτα που λες...

Μαλλον αλλο βιβλιο ηταν.

Απάντηση: Oslo Ut&oslash;ya

Πέτρο φυσικά και δεν εννοούσα εσένα.

Δεν το ανεφερα Μητσε μου ,γιατι το πηρα προσωπικα.
Μια τοποθετηση προσωπικη εκανα ,με αφορμη αυτα που εγραψες.
Επειτα δεν ειναι κακο να διαφωνουμε,ετσι και αλλιως σου την εχω <φυλαγμενη>.
Εδω και ενα χρονο ακριβως σε περιμενω-ουμε ,για να πιουμε μπυριτσα ,αλλα εγινες και συ σαν τους <πολιτικους> ,ολο <θα > και <θα>,σκεψου να σε υπουργοποιησουν κιολας...

Α και να αλλαξεις το

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

φυσικα και υπαρχει ελευθερια ,αλλα σε αυτους που εχουν την εξουσια

Last edited:

Πετράν θέλω να έρθω ρε συ, αλλά τα πράγματα πάνε κατά διαβόλου.
Θα το προσπαθήσω πάντως, μου έχει λείψει η Σαλόνικα (και φυσικά όλοι σας)

Πάντως ο τυπας με αυτα που ακούω και διαβάζω απο το "πόνημα" του άνετα θα γινόταν βουλευτής του Λαός! Οι απόψεις του ταυτίζονται 100% με του αδωνη! Να τον χαίρεστε φίλοι συνοδηποροι του Λαός το καμάρι σας!

Το να προτασουμε οτι δεν ειναι ψυχοπαθης, η διαταραγμενη προσωπικοτητα ο Νορβηγος ελεω του μανιφεστου κ της μεθοδικοτητας που προηγηθηκαν πριν προβει στα εγκληματα ,ειναι ενα κουφιο επιχειρημα πολυ απλα γιατι serial killers κ ψυχοπαθεις δολοφονοι αποδεδειγμενα μπορει να μην ειχαν αναστολες φοβου τιμωριας κ αντιδρασης κ μειωμενα συναισθηματα αλλα ειχαν αναπτυγμενες αλλες ικανοτητες οπως ελαστικοτητα,ευελιξια κ μεθοδικοτητα.Δεν λεω οτι ειναι ψυχοπαθης αλλα ας μην το αποκλειουμε τοσο ευκολα.

Το να προτασουμε οτι δεν ειναι ψυχοπαθης, η διαταραγμενη προσωπικοτητα ο Νορβηγος ελεω του μανιφεστου κ της μεθοδικοτητας που προηγηθηκαν πριν προβει στα εγκληματα ,ειναι ενα κουφιο επιχειρημα πολυ απλα γιατι serial killers κ ψυχοπαθεις δολοφονοι αποδεδειγμενα μπορει να μην ειχαν αναστολες φοβου τιμωριας κ αντιδρασης κ μειωμενα συναισθηματα αλλα ειχαν αναπτυγμενες αλλες ικανοτητες οπως ελαστικοτητα,ευελιξια κ μεθοδικοτητα.Δεν λεω οτι ειναι ψυχοπαθης αλλα ας μην το αποκλειουμε τοσο ευκολα.

Και ο μπιν λαντεν μια διαταραγμενη προσωπικότητα ήταν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί 10 χρόνια ασχολουμασταν με αυτόν

Γιατι χρησιμοποιεις εισαγωγικα;

Κριμα παντως που εχεις, αν εχεις, διαβασει την Πολιτεια και παραλληλα λες αυτα που λες...

Μαλλον αλλο βιβλιο ηταν.

Μαλλον κριμα που αντιλαμβανομαστε διαφορετικα τα τεκταινομενα.

Τα εισαγωγικα μπαινουν για να δειξουν οτι τα αριστεροδεξια πιονακια χρησιμοποιουνται καταλληλα απο επιδεξια χερια.

Τοσο επιδεξια, που ολοι και ολα μιλουν για τον κακο χριστιανο ακροδεξιο, οπως σε αλλες περιπτωσεις, για τον κακο ακραιο αριστερο, αναρχικο, τρομοκρατη, μουσουλμανο φονταμενταλιστη κλπ.

Πισω απο την κουρτινα ολιγοι βλεπουν... και κυριως ποιος εν τελει οφελειται.. Ολη η 'σοβαρη' κριτικη εξαντλειται για το τι ηταν ο λεχριτης, οχι τι πραγματικα κρυβει πισω της αυτη η ιστορια.

Ακροδεξιος ευρωπαιος και φανατικος αντι ισλαμιστης εκτελει μαζικα χριστιανους ευρωπαιους και παιδια για αντιποινα! Τι ποιο φυσικο, ε?
Και θεωρειται και λογικος απο καποιους... επειδη δηλωνει ακροδεξιος..

Το σχεδιο παντως πηγε λιγο λαθος διοτι ο δραστης μαλλον επρεπε να πεσει νεκρος.. Ειδωμεν.

Last edited: