Όσο το ψάχνω τόσο τα χάνω

Από εκει που δεν σκεφτομουν καθολου για plasma ειμαι 50-50 τωρα. Τελικα θα παω σε ένα καταστημα να τις δω από κοντα απλα δεν εχω εμπειρία και δεν ξερω τι διαφορα θα δω. Εσεις τι λετε σε αποζημιώνει η plasma με την εικόνα της για την ιδιαίτερη μεταχείριση που θελει? Αν είναι ετσι δεν θα ειχα προβλημα να καταλήξω σε μια plasma. Και τελος τι είναι το spreadsheets που αναφέρετε παραπάνω?

Αν ακολουθήσεις τα βασικά του στρωσίματος (πολλοί ούτε αυτό κάνουν και πάλι δεν έχουν πρόβλημα) και δεν την έχεις για πολύωρη χρήση ως Desktop ή γενικά στατικές εικόνες, τότε σίγουρα σε αποζημειώνει με την εικόνα της. Και ειδικά με την σχέση εικόνας - τιμής.
Αν τώρα θέλεις μια τηλεόραση για χρήση όχι μόνο σαν τηλεόραση (π.χ. σύνδεση Η/Υ και να "παίζεις" με τα windows, να παγώνεις το πρόγραμμα το μεσημέρι και να το συνεχίζεις το απόγευμα, να παίζεις παιχνίδια με στατικές εικόνες για πολλές ώρες, κλπ) και να μην φοβάσαι τίποτα, τότε είτε θα πρέπει να "συμβιβαστείς" με την ποιότητα μιας lcd στα ίδια χρήματα ή να αυξήσεις το budjet σου και να πας σε λύσεις όπως Z5500 για να είσαι κοντά σε ποιότητα μιας G10 ή V10, με τις δύο τελευταίες και πάλι να υπερτερούν (έστω και λίγο) σε εικόνα, κατά τις εντυπώσεις χρηστών.
Γενικά φρόντησε αφού ξεκαθαρίσεις εσύ, το τι είδους χρήση προορίζεται η τηλεόραση, να βρεις 2-3 μοντέλα στα χρήματα που διαθέτεις και μετά φουλ στα μαγαζιά για να τις δεις. Βέβαια, μην αρκεστείς στις ρυθμίσεις που τις έχουν στημένες!-bye-

Από εκει που δεν σκεφτομουν καθολου για plasma ειμαι 50-50 τωρα. Τελικα θα παω σε ένα καταστημα να τις δω από κοντα απλα δεν εχω εμπειρία και δεν ξερω τι διαφορα θα δω. Εσεις τι λετε σε αποζημιώνει η plasma με την εικόνα της για την ιδιαίτερη μεταχείριση που θελει? Αν είναι ετσι δεν θα ειχα προβλημα να καταλήξω σε μια plasma. Και τελος τι είναι το spreadsheets που αναφέρετε παραπάνω?

Spreadsheet είναι και το excel για παράδειγμα.. Αν θες να πάρεις τηλεόραση για να πετάς πάνω το pc και να δουλεύεις με τις ώρες σε word, excel κλπ κλπ, μακριά απο πλάσμα, θα την καταστρέψεις.. Αλλά αν παίζεις παιχνίδια στο ps3 , προσωπικά νομίζω ότι θα την καταευχαριστηθείς -αρκεί να προσέχουμε τις στατικές εικόνες-

Επαιξα χθες 6 ωρες συνεχομενα uncharted στην 50U10 μετα της συζυγου ...
Προβλημα κανενα μιας και ειναι συγχρονο παιχνιδι χωρις στατικη εικονα για ωρες...
Αν τωρα καποιος παιζει σημερα pac man... εεεε... τι να πω , ας προσεχει
-bye-

Eγραψα και νωρίτερα ένα ποστ αλλά δεν το βρίσκω . Μάλλον κάποια πατάτα έκανα. Αν πάντως έχω ξαναγράψει αυτό που θα γράψω παραπέμψτε με.
Λοιπόν, σήμερα είχα πάει να πάρω τη 42 u10 μετά της συζύγου. Στο πλαίσιο μου είπαν ότι συνολικά υπήρχαν (σε όλο το πλαίσιο) 2 κομμάτια. Εκεί που ήμουν έτοιμος να τη πάρω, μου λέει η γυναίκα μου. Μήπως να πάρουμε μεγαλύτερη; Θα μας φτάνει η 42 ; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καθόλου άδικο. Η απόσταση θέασης είναι 3-3,5 μέτρα. Σκέφτομαι λοιπόν πάλι από την αρχή. Πανασονικ 50 u10 ή 46 s10 ; Υπάρχει κάποια άλλη μεγαλύτερη των 42 και μικρότερη από τα χίλα ευρώ;

...... Η απόσταση θέασης είναι 3-3,5 μέτρα. Σκέφτομαι λοιπόν πάλι από την αρχή. Πανασονικ 50 u10 ή 46 s10 ; Υπάρχει κάποια άλλη μεγαλύτερη των 42 και μικρότερη από τα χίλα ευρώ;

Για την απόσταση που έχεις χρειάζεσαι τουλάχιστον 50". Οπότε πήγαινε για την 50U10. Η 46άρα στα 3-3,5 μέτρα είναι ανεπαρκής.....

Πανω που ειχα καταλήξει στιν 46G10 στα 1300ε ακουσα για τον αντικαταστάτη της G20 ξερετε κατι?

Γιατί δεν μπαίνετε στον 'κόπο' να ρίξετε μια ματιά και στις άλλες κατηγορίες των τηλεοράσεων??

Ούτε κρυφές είναι, ούτε κλειδωμένες, (ούτε χρειάζεται κάποιος να είναι μέλος για να τις διαβάσει...λέω εγώ τώρα....:D).

Υπάρχουν 'μαζεμένες' πολλές πληροφορίες για παλιές και νέες τηλεοράσεις, οι οποίες δύσκολα θα βρεθούν σε άλλα Ελληνικά forum (για να μην πω ότι δεν υπάρχουν καν... :D )

π.χ..... - PANASONIC TV Line-up 2010 -

Στο 1ο post υπάρχουν όλα τα νέα μοντέλα (Plasma-LCD-LED LCD) που παρουσιάστηκαν στην CES 2010 από την Ρanasonic για το νέο έτος. Τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται αφορούν τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν στην Αμερικάνικη αγορά και το πιθανότερο είναι να υπάρχουν διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό και τις ρυθμίσεις που θα έχουν τα Ευρωπαϊκά.

Last edited: