Οταν περνούν οι γερανοί

18 June 2006
8,281
Θεσσαλονίκη
attachment.php


attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
 

Attachments

  • 11.jpg
    11.jpg
    301.3 KB · Views: 172
  • 14.jpg
    14.jpg
    298.2 KB · Views: 5
  • 17.jpg
    17.jpg
    115.4 KB · Views: 172
  • 20.jpg
    20.jpg
    200.3 KB · Views: 172
  • 21.jpg
    21.jpg
    279.4 KB · Views: 174
  • 23.jpg
    23.jpg
    170.4 KB · Views: 171
Ωραιες, αλλα να κανω κι ενα σχολιο μια και μολις διαβαζα σχετικο αρθρο (δεν ξερω αν εχει εφαρμογη στο συγκεκριμενο θεμα βεβαια).

Διαβαζα σχετικα με το καδραρισμα και οτι καποιες φορες, ειναι καλυτερα να "γεμιζουμε" το καδρο εστω και με ενα κομματι απο το θεμα μας απο το να προσπαθουμε να το χωρεσουμε ολοκληρο.
Το γραφω αυτο, γιατι καποιες απο τις φωτογραφιες του Κωστα, με μπουκωνουν με τοσες λεπτομερειες που εχουν, στην προσπαθεια του να χωρεσει ολοκληρους τους γερανους και χωρις να βοηθειται και απο το background των θεματων του.
 
Κάποιες φωτογραφίες μου φαίνονται αρκετά 'οργανικές' παρά το ότι φωτογραφίζεις σίδερα. Η αρπάγη έχει την όψη αράχνης ενώ ορισμένοι γερανοί είναι σχεδόν σα να περπατάνε (λ.χ. η προτελευταία στο πρώτο ποστ με τους πολλούς γερανούς).
Ιδιαίτερη και αυτή με τον τεράστιο κύλινδρο που θυμίζει skylab, αλήθεια τι είναι ?
 
Για κομματι μετροποντικα μοιαζει ?


Και εμενα αυτο μου γκελαρε. Οτιδηποτε αλλο διπλα του μοιαζει με μινιατουρα.