Όταν τα σκουπίδια τραγουδούν

Γεια σας και καλη χρονια.Ειμαι νεο μελος και γραφω για πρωτη φορα. Εχω ενα πικαπ Technics sl 1210 mk2 και μολις δοκιμασα μια κεφαλη Empire exl 20 η οποια εχει ιδια χαρακτηριστικα με μια Empire 2000 που εχω στο αλλο μου πικαπ ενα Thorens td 160 mk 1.Οι βελονες ειναι aftermarket ελλειπτικες,στο Thorens εχω μια Tonar 667 de διαφανες χρωμα και στο Technics μια γαλαζια απο Mr Stylus. Παιζω ροκ και ειναι πολυ δυναμικες αυτο που αποκαλω Αμερικανικο ηχο.Ειναι πολυ κοντα στις Stanton/Pickering Ισως και λιγο καλυτερες λογω του οτι οι aftermarket βελονες τους παιζουν καλυτερα.Για οσους γνωριζουν οι aftermarket βελονες για Stanton/Pickering δεν ανταποκρινονται οσο οι αυθεντικες.Η Stanton ηξερε καλα τη δουλεια της. Αν υπαρχουν αλλοι φιλοι που χρησιμοποιουν κεφαλες Empire παρακαλω θα ηθελα τα σχολια σας.

Γεια σας και καλη χρονια.Ειμαι νεο μελος και γραφω για πρωτη φορα. Εχω ενα πικαπ Technics sl 1210 mk2 και μολις δοκιμασα μια κεφαλη Empire exl 20 η οποια εχει ιδια χαρακτηριστικα με μια Empire 2000 που εχω στο αλλο μου πικαπ ενα Thorens td 160 mk 1.Οι βελονες ειναι aftermarket ελλειπτικες,στο Thorens εχω μια Tonar 667 de διαφανες χρωμα και στο Technics μια γαλαζια απο Mr Stylus. Παιζω ροκ και ειναι πολυ δυναμικες αυτο που αποκαλω Αμερικανικο ηχο.Ειναι πολυ κοντα στις Stanton/Pickering Ισως και λιγο καλυτερες λογω του οτι οι aftermarket βελονες τους παιζουν καλυτερα.Για οσους γνωριζουν οι aftermarket βελονες για Stanton/Pickering δεν ανταποκρινονται οσο οι αυθεντικες.Η Stanton ηξερε καλα τη δουλεια της. Αν υπαρχουν αλλοι φιλοι που χρησιμοποιουν κεφαλες Empire παρακαλω θα ηθελα τα σχολια σας.

Καλώς όρισες !

Έχω empire E200 με γνήσια καινούργια βελόνια S300 η οποία αν θυμάμαι καλά είναι elliptical bonded

Έχω και 2 stanton , μία 680 mkII και μία 681 EEE

H 1η φοράει Black Diamond Analogis (nude elliptical), η 2η Jico (nude elliptical) και αυτή.. φυσικά μπορούν να κάνουν αμοιβαία αλλαγή αφού είναι συμβατές 100%.

Και μόνο ότι οι stanton έχουν nude ακίδες ενώ η empire bonded , φτάνει να αφήσουν την empire πολύ πίσω σε απόδοση, όπως συμβαίνει και με τις Grado μου (prestige silver & gold) με ακίδες green (που είναι bonded) και gold που είναι nude (και οι 2 elliptical)..
Όποια φοράει την nude, νικάει..

Περισσότερα κάποια άλλη στιγμή γιατί έχω πολύ καιρό να τις ακούσω.

Αγαπω πολυ τις Stanton/Pickering.Εχω μια Stanton 500 με Black diamond βελονα.Παιζει θαυμασια αλλα μου τα χαλαει στο τελος του δισκου οπου ο,τι και αν προσπαθησα παραμορφωνει.Ενταξει η 500 ειναι εισαγωγικου επιπεδου κεφαλη. Εχω επισης μια Stanton 680 V.3, και μια Pickering xv 15 οι οποιες παιζουν με ελλειπτικες βελονες Tonar και Electron. Τις θυμαστε τις Electron? Δυστυχως μονο παλιο στοκ υπαρχει πλεον.Εχω και μια Pickering XSV 3000 με την αυθεντικη στερεοεδρικη βελονα.Αυτη ειναι αντιστοιχη της Stanton 881s.Αυτη ειναι πολυ καλη και αναλυτικη κεφαλη.Απο τις καλυτερες ΜΜ κεφαλες κατα την γνωμη μου.Η black diamοnd 680 βελονα παιζει καλα? Αξιζει να την αγορασω?