Γινε καλά εσύ πρώτα, ξεκουρασου να περάσει το χέρι 100% και μιας και εισαι νεοτερος οποτε θυμάσαι καλύτερα τι άκουσες θα έρθεις να μου πεις για τη διαφορά.ΑΚΡΟΑΣΗ σύντομα
Όσες θες και απλές και sas ακόμη.Ναι η boron. Αν παρεις τη βελονα αυτη, η γεννητρια της Philips ειναι οτι πρεπει.
Βρισκεις ευκολα headshells για το 505 ?

Για το αν βρισκεις ευκολα headshells του 505 ηταν η ερωτηση μου. Τι σχεση εχουν οι απλες και sas βελονες ?Όσες θες και απλές και sas ακόμη.
Παρανόηση απο βιασύνη κατάλαβα βελόνες για τη philips gp505 mkii.Για το αν βρισκεις ευκολα headshells του 505 ηταν η ερωτηση μου. Τι σχεση εχουν οι απλες και sas βελονες ?
Βρες χρόνο συντόμως, περιμένουμε.Οταν βρω λιγο χρονο, θα γραψω και γω για 2-3 "σκουπιδια" που βρηκα στα συρταρια μου και για ακομα ενα "σκουπιδι headshell" που πηρα για $19 απο ebay,
και για το πως παιζουν μαζι μετα το "παντρεμα" τους με βελονα jico sas boron και τα δικα μου 7Ν headshell leads. Αυτο που προεκυψε το ονομασα Frankenstein διοτι αυτο μου θυμισε οταν τα κολλησα/βιδωσα μαζι , αλλα για φωτο και το ηχητικο αποτελεσμα , αργοτερα. Ο Βλαδιμηρος και ο Τzimisce ξερουν περι τινος προκειται...........
Λοιπον , αυτη ειναι η ''Frankenstein'' .........Βρες χρόνο συντόμως, περιμένουμε.
![]()
Εχω πολλα θ/σ ............. καποιος μου εστειλε ουκ ολιγα. Ο λογος που δεν καλυπτω ολο το κλιπ ειναι για να μπορω να ανοιγοκλεινω τα κλιπ αναλογα με τη διαμετρο των πινς σε κεφαλη και headshell χωρις να ταλαιπωρουνται τα θ/σ. Χαλια γινονται.
Στη φωτογραφια θα δεις οτι στην πλευρα που ειναι μονο μαυρα, τα κλιπ ειναι πιο κλειστα ( 1 mm )
Σχεδον ολα τα παλια headshells ειχαν 1 mm πινς , ενω τα πλειστα νεα εχουν 1.2 mm

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.