- 16 February 2012
- 2,607
Ποιά grado είναι αυτή;;;View attachment 229541
Και τώρα που έχω αποσπώμενο headshell ξεκινώ τις δοκιμές.
Ακριβώς μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα στο 1,65 tracking force για τη grago red.Ποιά grado είναι αυτή;;;
Άκυρο.. ξεκόλλησε γρήγορα το μυαλό μου και θυμήθηκα ότι μου είχες πει στο τηλ ότι είναι η "κόκκινη" prestige.
Νομίζω 20cu , άρα και αυτή θέλει ελαφρύ βραχίονα
ανάλογα το ενεργό μήκος τουςΣε δημοπρασία στο ebay 92 ευρώ χωρίς βελόνα.
Αν τελικά παίζει οσο καλά λένε και ξεπεράσει με τη black diamond τις philips θα της πάρω και ξυλινο κορμάκι.
Θυμισε μου αν και σχεδον το εχω λύσει με το αυτί. Ειπαμε δεν κάνουν όλοι οι προτράκτορες για ολους τους βραχίονες αλλα αναλογα με τη διάμετρο του βραχίονα σωστά?
Αρα ποιες διαφορετικές περιπτώσεις εχουμε.ανάλογα το ενεργό μήκος τους
για την V15 αξίζει πιστεύω μια SAS
(να πει και ο Πανίκος την γνώμη του)
Ακόμη παρά τις προσπάθειες με διαφορετικούς προτράκτορες στο τελευταίο track του δίσκου στο τελευταίο 1/4 του κομματιού πριν το τελευταίο αυλάκι εχω μια μικρή παραμόρφωση.Ένα στάνταρ μήκος αν θα μπορούσαμε να πούμε είναι στις 9''.
Αλλά δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτό 100%.
Άλλοι πάνε στις 8,5, άλλοι στις 9,5...
Δεν μιλάμε για κάτι βλαμμένους που φτιάχνουν βραχίονες με μήκος 25'' και βάλε.
Κάτι σαν τον βραχίονα για το πικάπ του άλλου.
Ναι αυτηνΑρα μιλάμε για την τέταρτη επιλογή, στα 153,76
![]()
Shure V15 Type III Stylus: VN35E,VN35HE, SAS & More | DaCapo Audio
Discover VN35HE, VN35E and SAS stylus replacements for Shure V15 Type III. Fast worldwide delivery & expert help.www.dacapoaudio.com
Δεν εχει καμια σχεση η black diamond με τη jico nude elliptical. H jico , εκτος απο καλυτερη ακιδα ,εχει και πολυ καλυτερη και πληρη αναρτηση ( suspension wire + damper) οπως ειχαν οι γνησιες shure.Πάντος και η black diamond Nude elliptical είναι. Θα είναι κι εμένα η τρίτη μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.