Οταν το μεράκι αποκατάστασης παλιού αντικειμένου δεν έχει όρια

Στην γειτονια μου, ΥΠΑΡΧΕΙ ακομα "ο τεχνικος" ... και ειναι και διπλωματουχος.
Ομως ... βαζεις το χερι σου στην φωτια ... οτι γνωριζει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ την πλακετα που θα του δωσεις ?

Ευτυχως (για μενα) οταν του πηγα την πλακετα του καυστηρα ΦΑ μου ειπε "οχι, δεν ξερω απο αυτα".
Αν σου λεγε "αστο, θα το δω" .... ? ....

Παντως την πλακετα του πλυντηριου πιατου δεν την επισκευαζε κανεις.
Και η Siemens δεν εφερνε αλλες πλακετες. Ευτυχως φαινοταν ενα καμενο ρελε,
και τελικα το αλλαξα μονος μου. (μαζι με τους χαλκινους διαδρομους που ειχαν καει)

Απάντηση: Re: Οταν το μεράκι αποκατάστασης παλιού αντικειμένου δεν έχει όρια

Παιδιά το έχω ξαναγράψει, δώστε μια ευκαιρία στους ηλεκτρονικούς της γειτονιάς, ενίοτε κάνουν θαύματα.

Nίκο μου...αυτούς τους ηλεκτρονικούς ψάχνω και όχι μόνο στην γειτονιά μου,αλλά μάταια.

Ποιος δεν θελει να καθαρισει με 20 ευρω ? .... Ποιος, Νικο ? .....

Εγω εχω βγει στους δρομους και ρωταω (εδω και 2 χρονια)
"Τεσσερα λαστιχακια σε ενα παλιο στερεοφωνικο Garrard του 72
μπορεις να μου τα βρεις και περασεις ? Θα σε πληρωσω καλα ...."

Μαντεψε τι βλεμματα εισπρατω .... :nounder:

Οι κάτοχοι των Youtube RESTORATION channels που αναφέρθηκαν στην αρχή είναι προφανώς ιδαίτερα έμπειροι επαγγελματίες , έχουν πρόσβαση σε φτηνά ανταλλακτικά και έχουν αρκετό χρόνο για τις επισκευές αυτες για να τροφοδοτούν το κανάλι τους και να έχουν τα σχετικά έσοδα. Εμεις βλέπουμε το τελικό μονταρισμένο βιντεάκι 20-30 λεπτων αλλά σε καμμία περίπτωση τέτοιες επισκευές δεν γινονται τόσο γρήγορα και εύκολα.

Ενας ηλεκτρονικός σε μια γειτονιά στην Αθήνα , με μαγαζί και έξοδα να τρέχουν μάλλον δεν "βγαίνει" να αφιερώνει 2-3 ώρες (τουλάχιστον) για μια επισκευή που θα του αποφέρει 30-40 Ευρώ μαξιμουμ.

Πάντως αν υπάρχουν τέτοιοι επαγγελματίες είναι αξία ανεκτίμητη να τους ξέρουμε. Ψάχνω εδώ και καιρό έναν τέτοιο προς τα βόρεια προάστεια να μου επισκευάσει ένα παλαιο Denon 1909 που αρνείται να αναπαραγει μουσική από ένα κανάλι αλλά εις μάτην...

Στο νησί έχω έναν αλλά είναι πιο εύκολο να κλείσεις ραντεβού με τον πρωθυπουργό παρά μαζί του... Οταν τον βρήκα παντως μου επισκεύασε Samsung inventer για το οποιο η αντιπροσωπεία ήθελε 270 Ευρώ με .. 22 Ευρώ σε 30 λεπτά !!

Απάντηση: Re: Οταν το μεράκι αποκατάστασης παλιού αντικειμένου δεν έχει όρια

Εμένα πάντως ο δικός μου εδώ κάνει παπάδες.. Αν πάρει το οκ βέβαια Μάνο.. Πχ στον av μου τα είχε τινάξει η πλακέτα με τα hdmi και η harman ήθελε νομίζω κανένα διακοσάρι. Ε, καθάρισα με 20..

Εμ,αυτά είναι.Για την ίδια ζημιά-πλακέτα HDMI-σε ΑV MARANTZ SR7005- πλήρωσα στην ΕΤΥΤ 350 ευρώ.