ΟΤΕ & ADSL κυκλώματα

AS Mocca

Supreme Member
19 June 2006
4,805
Athens
Επειδή από όσο βλέπω δεν υπάρχει αντίστοιχο θέμα το ανοίγω εγώ έτσι για να μαθαίνουν όσοι έχουν σκοπό να βάλουν ένα adsl κύκλωμα εκτός ΟΤΕ.

Εδώ και 3 1/2 μήνες ο ΟΤΕ με έχει γράψει να μην πω που γιατί θα διαγραφθεί το θέμα μου. Από την ώρα που έφυγε το κύκλωμα μου από τον ΟΤΕ και πήγε στην HOL (δεν παραδόθηκε ποτέ σε εμένα) δεν έπαιξε ποτέ. Επίσης το ίδιο μετά από 1 1/2 μήνα που έκανα νέα αίτηση για κύκλωμα από την ON Telecoms για τον ίδιο λόγο μήπως και εκείνη σαν εταιρεία έχει μεγαλύτερη επιροή στον ΟΤΕ. Τελικά μας δουλεύουν. Η διαδικασία έχει ως εξής: Κάνεις αίτηση στην οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία για κύκλωμα adsl και περιμένεις το πότε θα απαντήσει ο ΟΤΕ στην εν λόγω εταιρεία για το πότε θα της παραδώσει το κύκλωμα. Αυτή είναι η μόνη ενημέρωση. Ναι πιστέψτε το δεν υπάρχει καμία άλλη ενημέρωση. Απλά περιμένουν να τους απαντήσει ο ΟΤΕ για το πότε θα τους παραδώσει το κύκλωμα. ΑΠό την πλευρά του ο πελάτης δεν μπορεί να ζητήσει εξηγήσεις από τον ΟΤΕ γιατί δεν είναι πλέον πελάτης του (η ιδιωτική εταιρεία έχει ζητήσει το κύκλωμα και όχι εμείς από τον ΟΤΕ) οπότε δεν μπορούμε νά κάνουμε τίποτα. Έτσι απλά, περιμένουμε και περιμένουμε το πότε θα φιλοτιμηθούν οι "κύριοι" σε αυτό τον οργανισμό που λέγετε ΟΤΕ να μας δώσουν τηλέφωνο, ενώ μέχρι και πριν την αίτηση είχαμε. Καλό ε ? Τότε γιατί μας κόβετε ρε όμορφοι την γραμμή από την στιγμή που δεν μπορείτε να παραδώσετε το κύκλωμα και να λειτουργεί κιόλας ??????

Πιστεύω πως υπάρχουν πελάτες σαν και εμένα που έχουν πάρει και συνεχίζουν να παίρνουν κυκλώματα από όλες τις εταιρείες πιο γρήγορα από εμένα όπως και άλλοι που περιμένουν περισσότερο από εμένα.

Υπάρχει κανένας αποτελεσματικός τρόπος ώστε να τους αναγκάσουμε να πάρουν τα πόδια τους και να δουλέψουν επιτέλους εκεί στον ΟΤΕ και να παραδώσουν τα κυκλώματα στον κόσμο που τα έχει ανάγκη (ειδικά σε αυτούς που είχαν τηλεφωνική γραμμή, όχι νέες συνδέσεις) ?

Εκτός του να πάω στον ΟΤΕ της περιοχής μου και να βάλω καμια βόμβα στους υπεύθυνους τεχνικούς της περιοχής (γιατί είμαι σίγουρος πως αυτοί φταίνε από τη στιγμή που έπαιζε η γραμμή μου και μετά δεν μου παραδίδουν κύκλωμα), υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε επιτέλους να αποκτήσω την γραμμή που είχα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση ? (γιατί υπάρχει και αυτό το ωραίο το ότι αν γυρίσεις στον ΟΤΕ σε χρεώνει ως νέα σύνδεση, σαν να μην είχες ποτέ τηλέφωνο σε αυτόν) Καλό ε ???

Επιτέλους δίκιο ο καταναλωτής δεν μπορεί να βρει ποτέ σε αυτή τη χώρα χωρίς να ταλαιπωρείται και να χάνει μεροκάματα και την ψυχή του ??????????????

http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/CostumerInformation/Useful_Info_LLU.pdf

5. Υποχρεώσεις του ΟΤΕ και των λοιπών Τηλεπικοινωνιακών Παρόχων (ΤΠ) ως προς τους καταναλωτές αναφορικά με τις υπηρεσίες ΑΠΤΒ
5.1 Αιτήσεις ΤοΒ: Ο ΤΠ πριν από την υποβολή των σχετικών αιτήσεων παροχής ΤοΒ εκ μέρους των υποψήφιων συνδρομητών προς τον ΟΤΕ υποχρεούται να έχει στη κατοχή του τις σχετικές αιτήσεις / εξουσιοδοτήσεις από αυτούς. Οι εν λόγω αιτήσεις των συνδρομητών υποβάλλονται στον ΤΠ μόνο με ένα από τους ακόλουθους τρόπους:
i. εγγράφως, με την επισύναψη φωτοτυπίας ταυτότητας, ή
ii. με τηλεομοιοτυπία, με την επισύναψη και αποστολή φωτοτυπίας ταυτότητας, ή
iii. ηλεκτρονικά, μόνο με χρήση ηλεκτρονικής υπογραφής.
Σημειώνεται ότι η αίτηση παροχής ΤοΒ που υποβάλλεται από τον συνδρομητή προς τον ΤΠ, περιλαμβάνει εξουσιοδότηση-δήλωση του συνδρομητή για καταγγελία των συμβάσεων που έχει συνάψει ο συνδρομητής με τον ΟΤΕ ή / και άλλους ΤΠ (π.χ. τη λήψη υπηρεσιών μέσω Μεριζόμενης Πρόσβασης ή μέσω Χονδρικής Ευρυζωνικής Πρόσβασης (ΧΕΠ), τη λήψη τηλεφωνικών (PSTN/ISDN) υπηρεσιών από τον ΟΤΕ και ή / και υπηρεσιών επιλογής / προεπιλογής φορέα από τον πάροχο δέκτη ή / και υπηρεσιών προεπιλογής φορέα από οποιοδήποτε άλλο ΤΠ) ενώ ταυτόχρονα αποτελεί αίτημα για να λαμβάνει υπηρεσίες μέσω του ΤοΒ αυτού από τον εν λόγω πάροχο.
Τα αιτήματα σχετικά με την παροχή ΤοΒ πρέπει να προωθούνται από τους ΤΠ στον ΟΤΕ εντός εύλογου χρονικού διαστήματος το οποίο δεν δύναται να υπερβαίνει τις πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της εξουσιοδότησης / δήλωσης του καταναλωτή.
Ο ΤΠ ο οποίος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ακρίβεια και την εγκυρότητα των στοιχείων των αιτήσεων που υποβάλει στον ΟΤΕ και υποχρεούται να διατηρεί τις αιτήσεις των συνδρομητών τουλάχιστον ένα (1) έτος από την ημερομηνία υποβολής τους στο ΟΤΕ.
Σε όλες τις περιπτώσεις αιτήσεως ΤοΒ η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο τελικός καταναλωτής είναι μονοαπευθυντική (one-stop shop). Δηλαδή, χρειάζεται να απευθυνθεί μόνο στον τηλεπικοινωνιακό πάροχο από τον οποίο θέλει να αγοράσει υπηρεσίες (Πάροχος Δέκτης). Ο εν λόγω τηλεπικοινωνιακός πάροχος αναλαμβάνει να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ικανοποίηση του αιτήματος του καταναλωτή συμπεριλαμβανομένων και των ενεργειών κατάργησης υπηρεσιών που ο συνδρομητής λαμβάνει από τον ΟΤΕ ή τρίτους παρόχους.
5.2 Ακύρωση αιτήσεων ΤοΒ: Ο ΤΠ υποχρεούται να καταθέτει τυχών αιτήματα ακύρωσης ΤοΒ τουλάχιστον δύο (2) εργάσιμες ημέρες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία υλοποίησης της αίτησης παροχής του ΤοΒ. Σε αντίθετη περίπτωση η αίτηση ακύρωσης ενδεχομένως να μην είναι δυνατόν να υλοποιηθεί.
5.3 Ο ΤΠ οφείλει να ενημερώνει τον καταναλωτή για την πορεία της αίτησής του εφόσον ο καταναλωτής το αιτηθεί. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θεωρεί ότι δεν πληροφορείται επαρκώς από τον ΤΠ και εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να υποβάλει έγγραφη καταγγελία στο Τμήμα Καταναλωτών της ΕΕΤΤ.

5.4 Χρόνοι παράδοσης ΤοΒ: Ο χρόνος παράδοσης του ΤοΒ, δηλαδή το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την αποστολής της αίτησης από τον ΤΠ στον ΟΤΕ μέχρι την ημερομηνία υλοποίησής της, περιγράφεται από τον πίνακα που ακολουθεί. Όλοι οι χρόνοι είναι σε εργάσιμες ημέρες (ΕΗ).
Παράδοση ενεργού ΤοΒ (ΕΝΤοΒ) 13 ΕΗ
Παράδοση ανενεργού ΤοΒ (ΑΝΤοΒ) 13 ΕΗ
Παράδοση Μεριζόμενου ΤοΒ (ΜΤοΒ) 10 ΕΗ
Παράδοση ΕΝΤοΒ με Φορητότητα 10 ΕΗ από την επόμενη ΕΗ της αίτησης φορητότητας τηλεφωνικού αριθμού
Μετάβαση ΜΤοΒ σε ΠΤοΒ (χωρίς φορητότητα) 13 ΕΗ
Μετάβαση ΜΤοΒ σε ΠΤοΒ με Φορητότητα 10 ΕΗ από την επόμενη ΕΗ της αίτησης φορητότητας τηλεφωνικού αριθμού
Μετάβαση ΑΡΥΣ σε ΠΤοΒ (χωρίς φορητότητα) 13 ΕΗ
Μετάβαση ΑΡΥΣ σε ΠΤοΒ με Φορητότητα 10 ΕΗ από την επόμενη ΕΗ της αίτησης φορητότητας τηλεφωνικού αριθμού
Μετάβαση ΑΡΥΣ σε MτοΒ 13 ΕΗ
Μετάβαση MToB σε MTοΒ 13 ΕΗ
Μετάβαση ΠToB σε ΠToB 13 ΕΗ

Όλες τις πιο πάνω μεταβάσεις καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τον ΟΤΕ και τον ΤΠ ώστε η μετάβαση αυτή από την μία υπηρεσία στην άλλη να γίνεται με τον ταχύτερο και ασφαλέστερο τρόπο, μεριμνώντας για την ελαχιστοποίηση της διακοπής υπηρεσιών τηλεφωνίας ή/και ευρυζωνικών υπηρεσιών στον τελικό χρήστη.
Σε περίπτωση που ο ΟΤΕ υπερβεί τον πραγματικό χρόνο παράδοσης του ΤοΒ, καταπίπτει αυτοδικαίως σε βάρος του και υπέρ του ΤΠ, όχι υπέρ του καταναλωτή, σχετική ποινική ρήτρα.

Ωραία δηλαδή τι εννοείς με όλα τα παρακάτω πως οι πάροχοι δεν θέλουν ο ΟΤΕ να τους παραδίδει τα κυκλώματα για να παίρνουν λεφτά από τον ΟΤΕ ως αποζημίωση χωρίς να προσφέρουν υπηρεσίες ?

Το θέμα είναι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε ως καταναλωτές ?
Να φανταστώ τίποτα ? Υπομονή και έχει ο Θεός.

και το καλύτερο είναι το άλλο.
Περιμένεις τόσο καιρό το κύκλωμα και μόλις το παραλάβεις σου λένε παίζει στα 2mbit και όχι στα 24 που έχεις αγοράσει και για αυτό φταίει ο ΟΤΕ αλλά πάλι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί απλά η αίτηση το αναφέρει στους όρους. Αντί να τους υποχρεώνουν να κάνουν τεστ τα κυκλώματα πριν τα παραδώσουν και να δεν παίζουν έστω στο 50% να σε αποζημιώνουν για κάθε ημέρα που είναι κάτω από το 50%.

Λοιπόν επειδή δεν έχει γίνει κάτι μέχρι τώρα. (η ON ούτε που έχει κάνει αίτηση στο ΟΤΕ ή την HOL για να πάρει το κύκλωμα, άκουσον άκουσον !!!)

Ακυρώνω την παραγγελία στην ΟΝ. Ακυρώνω την εκκρεμότητα της φορητότητας στην HOL.

Πάω και παίρνω νέο αριθμό από τον ΟΤΕ και κάνω αίτηση στην forthnet για κύκλωμα adsl εκεί. Άντε να δούμε επιτέλους φως !!!

Ήδη έχω κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ αλλά και εκεί πρέπει να περιμένω τουλάχιστον κανένα μήνα από ότι φαίνεται.

Απάντηση: Re: ΟΤΕ & ADSL κυκλώματα

Λοιπόν επειδή δεν έχει γίνει κάτι μέχρι τώρα. (η ON ούτε που έχει κάνει αίτηση στο ΟΤΕ ή την HOL για να πάρει το κύκλωμα, άκουσον άκουσον !!!)

Ακυρώνω την παραγγελία στην ΟΝ. Ακυρώνω την εκκρεμότητα της φορητότητας στην HOL.

Πάω και παίρνω νέο αριθμό από τον ΟΤΕ και κάνω αίτηση στην forthnet για κύκλωμα adsl εκεί. Άντε να δούμε επιτέλους φως !!!

Ήδη έχω κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ αλλά και εκεί πρέπει να περιμένω τουλάχιστον κανένα μήνα από ότι φαίνεται.

αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα, έχει κολλήσει η αίτησή μου μεταξύ ΟΝ και HOL - με διαμεσολάβηση ΟΤΕ, του πανταχού παρόντος - εδώ και 40 μέρες, και βλέπουμε ...

Κυνηγήστε λίγο τον ΟΤΕ....

οι αιτήσεις σας πρέπει να είναι κάπου στον πάτο της τελευταίας στοίβας.....

Καποιος που εχει ΟN στην Αργυρουπολη μου ελεγε οτι την ημερα εχει πραγματικη ταχυτητα 8 Mbps και τις νυχτερινες ωρες (!!!) πεφτει στα 3 (!!!) Μbps.

Θελω να πω οτι αυτα τα 24 mbps ειναι συνηθως εικονικα και παραπλανητικα.

Αιτηση για 2 νεες γραμμες στις 20-12.
Μετα απο ενεργοποιηση μεσου (γνωστοι στις τεχνικες υπηρεσιες) το ραντεβου με τον τεχνικο για τη συνδεση εγινε στις 16-1 (το κανονικο ηταν 29-1).
16-1 μου συνδεουν 2 γραμμες. Στις 12:00 το μεσημερι (και αφου υπαρχουν πλεον οι γραμμες) γινεται τηλ στο 134 οπου τους ζηταω ενα Connex 24αρι. Μου απαντουν οτι το κεντρο μου δεν εχει ελευθερες ADSL2+ πορτες αλλα μονο ADSL οποτε μονο μεχρι 2 μπορουν να μου δωσουν. Συμφωνω γιατι βιαζομουν μιας και προκειται για επαγγελματικο σκοπο. Τους δινω και στοιχεια για την αποστολη του router και της συμβασης ραντεβου με το κουριερ μετα απο μια βδομαδα.
18-1 με παιρνουν τηλ και μου λενε οτι η υπηρεσια εχει ενεργοποιηθει και εαν θα ηθελα να κανω αιτηση για αναβαθμηση σε 24 ε να μπω στην ουρα για οταν θα υπαρξουν πορτες. Συμφωνω και με ενα δικο μου modem συνδεομαι. Ταχυτητα συνδεσης 2Mbit Μεγιστο download από ftp.ntua.gr ~250 Kb/s
24-1 σε μια επανεκκινηση του moden συνδεεται στα 16 Mbit με μεγιστο download ~1500 Kb/s
Στο σπιτι η 4αρα Vivodi σερνεται...
Ειχα βρισει πολυ τον ΟΤΕ στο παρελθον οταν περασα το σπιτι στη Vivodi για 3μηνη καθυστερηση.
Τελικα μαλλον οι εναλλακτικοι ακομη δεν εχουν τη δυνατοτητα για να ανταπεξελθουν στις απαιτησεις και απλ τα φορτωνουν στον ΟΤΕ.

να πω κι εγώ πως από την Παρασκευή είμαι στη Net One. Η ταχύτητα (αυτή που θα ήταν μέχρι 24) είναι από 1,5 - 2,5 το πολύ.

Η μια τηλεφωνική γραμμή (211...) δεν έχει δουλέψει ποτέ. (έχει δηλωθεί ως βλάβη,με υπαιτιότητα της ΝΕΤ ΟΝΕ)
και η κανονική γραμμή (αυτή με την φορητότητα) μια δουλεύει και μια όχι (πότε τη δίνω ως βλάβη και πότε δουλεύει από μόνη της).

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι πως σε ώρες μη αιχμής πιάνω γραμμή εξυπηρέτησης εύκολα. Κάτι είναι κι αυτό...

Εγώ είμαι στην ΟΤΕΝΕΤ στα 1Μ (ακόμα).

Θέλω όμως να επισημάνω κάτι που συμβαίνει εδώ και 3 μήνες περίπου.

Όταν κάνω Downloads οποιαδήποτε μορφής, η σύνδεση ΚΟΒΕΤΑΙ μετά από 300ΜΒ με μαθηματική ακρίβεια και χρειάζεται επανεκκίνηση στον Router για να επανέλθει!

Έχω μάθει πλεον να βάζω τον Router να κάνει μόνος του επανεκκίνηση μετά από 3-4 ώρες αφού η σύνδεση θα κοπεί μολις κατεβάσω 300ΜΒ περίπου!!!

Μπαίνοντας στον Router και κοιτάζοντας το Status του ADSL Interface το μύνημα είναι πάντα το ίδιο. ADSL Protocol is UP, Line Protocol is DOWN.

Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό γίνεται ΕΠΙΤΗΔΕΣ με κάποιο μηχανισμό που βλέπει πόσα ΜΒ κατεβαίνουν (ίσως σε συνάρτηση με το χρόνο) για να μας ξενερώνουν (αφού χάνουμε το Queue μας και στην ουσία ξαναμπαίνουμε στην ουρά για κατέβασμα) και να μην χρησιμοποιούμε Ρ2Ρ εφαρμογές.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι όταν ΔΕΝ κατεβάζω απο Ρ2Ρ η γραμμή δεν πέφτει ΠΟΤΕ και ο Router μπορεί να μείνει και χωρίς επανεκκίνηση για εβδομάδες ή και μήνες, για αυτό κάτι μου βρωμάει άσχημα με αυτό που συμβαίνει.

Έχει κανείς άλλος με ΟΤΕΝΕΤ το ίδιο πρόβλημα?? Είμαι περίεργος!!!!

ποιο μοντεμ εχεις?
ειχα παρομοιο προβλημα με σενα αλλα κολουσε στο 99% του αρχειου και λυθηκε με αναβαθμιση του filmware
εχω sagem 1500wg

Re: Απάντηση: ΟΤΕ & ADSL κυκλώματα

ποιο μοντεμ εχεις?
ειχα παρομοιο προβλημα με σενα αλλα κολουσε στο 99% του αρχειου και λυθηκε με αναβαθμιση του filmware
εχω sagem 1500wg
Έχω Cisco SOHO97 Router. Δεν παίζει να είναι ο Router διότι δεν είχα κανένα απόλυτως πρόβλημα με οποιοδήποτε Download στο παρελθόν.
Ο Router είναι εκεί από 12/2005 και παίζει τζάμι. Το "πρόβλημα" ξεκίνησε πριν 3 μήνες.

Κάτι έχουν κάνει τα αστέρια της Οτενέτ......

Εγώ ενημερώθηκα από τον ΟΤΕ (αν και δεν προβλεπόταν) ότι δεν υπάρχει στην περιόχη μου εκκρεμή κύκλωμα για παράδοση (ειδικά 2 μήνες πίσω).
Επίσης ενημερώθηκα από την ON (καταλάθος) πως δεν έχουν κάνει ακόμα αίτηση στον ΟΤΕ για κύκλωμα δικό μου (ούτε στην HOL) ποτέ !!

Άρα τι να περιμένω ? Το πότε θα φιλοτιμηθούν να πάρουν τεχνικούς και να τους εκπαιδεύσουν ? ΕΛΕΟΣ !!!!
Ξανά από την αρχή με νέο αριθμό για να μη το χρυσοπληρώσω στον ΟΤΕ (αν ήθελα φορητότητα από την HOL τον παλιό μου). και αυτό γιατί η Forthnet δεν έχει αριθμοδότηση δική της. Πρέπει να έχεις αριθμό σε κάποια εταιρεία (ή ΟΤΕ) για να σου δώσουν 2play.

NetOne δεν παίζει στην περιοχή μου ακόμα & Tellas & Vivodi ούτε που σκέφτομαι να ακουμπίσω γιατί μάλλον είναι οι άλλες 2 από τις 3 εταιρείες που έχουν high score στις καταγγελίες στην ΕΕΤΤ. http://www.eett.gr

Φιλική συμβουλή ? Μην εμπιστευτήτε κανέναν. Αν έχετε όρεξη να μείνετε χωρίς τηλέφωνο για πολύ καιρό ξεκινήστε διαδικασίες φορητότητας κτλ. αν όχι κρατήστε την γραμμή που έχετε και περιμένετε μήπως φτιάξουν τα πράγματα κάποτε.

Πάντως νομίζω αυτό που θα πληρώσεις στον ΟΤΕ για να γυρίσεις με φορητότητα με το παλιό σου νούμερο (που είναι στη HOL) είναι ακριβώς το ίδιο με το τέλος για νέα σύνδεση.

edit: αυτό βλέπω το ξέρεις, οπότε μπερδεύτηκα ο_ο τι ακριβώς θα πλήρωνες στη HOL και γιατί νέο αριθμό;
Και Forthnet τα ίδια χάλια είναι - εξαρτάται απο το αν είσαι τυχερός ή οχι. Πάγιο ΟΤΕ = 15 ευρώ + το πακετάκι της Altec 30 ευρώ για 24 mbps και απεριόριστα τηλέφωνα, πάνω απο γραμμή ΟΤΕ = 45 ευρώ, σε σχέση με τα 40 της Forthnet. Μικρή η διαφορά.

Last edited:
το θέμα είναι ότι δεν θέλω φορητότητα γιατί κάπου εκεί μπλέκουν τα πράγματα ανάμεσα στις εταιρείες και τον ΟΤΕ. Άλλοι δεν έχουν πρόβλημα αλλά στη δική μου γραμμή φίνεται πανηγύρι.

Πάντως θα το δω αυτό με την Altec, ακούγεται ενδιαφέρον.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΤΕ & ADSL κυκλώματα

Έχω Cisco SOHO97 Router. Δεν παίζει να είναι ο Router διότι δεν είχα κανένα απόλυτως πρόβλημα με οποιοδήποτε Download στο παρελθόν.
Ο Router είναι εκεί από 12/2005 και παίζει τζάμι. Το "πρόβλημα" ξεκίνησε πριν 3 μήνες.

Κάτι έχουν κάνει τα αστέρια της Οτενέτ......

δεν εχω προβλημα καθως απο private tracker το mtorrent μου βγαζει average 74kb/s οταν υπαρχουν βεβαια αρκετοι seeders στην 768 που εχω ακομα.
περιμενω να ενεργοποιοηθει η 4αρα.

ά ρε ΟΤΕ αθάνατε. Δευτέρα έκανα αίτηση τηλεφωνικώς.
Σήμερα έκλεισα ραντεβού τηλεφωνικώς.
Για την Παρασκευή μου έλεγαν τελικά Σαββάτο τους το έκανα εγώ για τοποθέτηση.
Όχι πείτε μου υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση ??
Αν πληρώνεις πάγιο όλα γίνονται.

Φίου 10€, φίου 20€, νιώθεις πλούσιος να πληρώνεις τον αέρα που αναπνέεις !!!!

Τελικά την λύση της Altec δε την βρίσκω συμφέρουσα εγώ, οπότε θα προσπαθήσω και με Forthnet. Αν με απογοητεύσουν και αυτοί με βλέπω με το μισητό CONN-X και κανέναν πάροχο για σταθερή τηλεφωνία !!! Άντε πάλι 200 λογαριασμούς ξεχωριστούς (δεν θα ξέρω τι πληρώνω πάλι).

Υπομονή τι άλλο ?