OTE Cinema on Demand (TEST 3)

το τελευταίο που όποιος έχει νοικιάζει και οποίος δεν έχει δεν νοικιάζει,ελπίζω να το λες για πλάκα...Δεν επεκτεινόμε απλά διαβάζοντας το,μου ενέπνευσε ανάρμοστη απάντηση,αλλά σκέφτηκα ότι κανείς χιούμορ η υπερβάλλεις λιγάκι...

Δεν υπερβάλω ούτε κάνω χιούμορ, τι ποιό απλό όποιος έχει βλέπει και όποιος δεν έχει δεν βλέπει; Δεν υποχρεώνει ο Οτε ούτε εμένα ούτε εσένα η οποιοδήποτε άλλον στο και καλά πρέπει να ενοικιάσεις με το έτσι θελω.

Με τετοια τιμη και να θες σε αποτρεπει....

Απλα παντου το vod τετοιες τιμες εχει...

Προτιμω το vod της νοβα που ειναι τζαμπα. (εστω με πιο παλιες ταινιες)

εγω παλι δεν το προτιμω το vod της νοβα...ο καθενας εχει τη γνωμη του

θετικοτατες οι εντυπωσεις απο το νεο fw. πλεον οταν εχεις σε λιστα τα καναλια κυλανε συνεχως και δε σταματανε σε εκεινο της βουλης, το καδρο του μαυρου φερνει περισσοτερο σε γκρι και κανει ομορφη αντιθεση αν η εικονα που προβλλεται ειναι 4:3 ενω εχω την εντυπωση οτι και το bitrate εχει αυξηθει εντυπωσιακα..τα ΗD καναλια ειναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ...

Το bitrate τι σχεση εχει με το fw?
Καλύτερη χειραγώγηση του video PID από την Video Process Unit του Broadcom 7325 Chipset στον δέκτη.Καλύτερο register-vram handling άρα ίδια ποιότητα σε χαμηλότερο bitrate των καναλιών ή καλύτερη ποιότητα με το προηγούμενο bitrate(upscaler/downscaler unit).

http://www.broadcom.com/products/Satellite/Satellite-Set-Top-Box-Solutions/BCM7325

Υπόψη το bitarate από τα επίγεια αυξήθηκε ~0.5 Μbps (MEGA,ALPHAκλπ)ενώ τα δορυφορικά (Bloomberg,France24κλπ) συμπιέστηκαν σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα κατά ~0.5 Μbps μάλλον για να χωρέσουν τα Cinema On Demand.Επίσης εχουν γίνει μετακινήσεις στα κανάλια που είχε ο κάθε tranponder.

Last edited:
Μπράβο στον ΟΤΕ. Με το άδειασμα αναμεταδοτών στις 9Ε από το Platforma, ελπίζουμε να αυξήσει το περιεχόμενό του κι άλλο.
Προσωπικά περιμένω κάποια ανακοίνωση για PVR δέκτη ώστε να γίνω συνδρομητής.

Οι τιμές είναι λογικές, όποιος συγκρίνει με το κόστος downloading από torrents απλώς δεν καταλαβαίνει που απευθύνεται μία τέτοια υπηρεσία. Απλώς για το ξεκίνημα θα μπορούσε να δώσει κάποιο bonus (πχ δύο ενοικιάσεις δωρεάν στην τιμή του πακέτου που πληρώνεις).

Re: Απάντηση: OTE Cinema on Demand (TEST 3)

Μπράβο στον ΟΤΕ. Με το άδειασμα αναμεταδοτών στις 9Ε από το Platforma, ελπίζουμε να αυξήσει το περιεχόμενό του κι άλλο.
Προσωπικά περιμένω κάποια ανακοίνωση για PVR δέκτη ώστε να γίνω συνδρομητής.

Οι τιμές είναι λογικές, όποιος συγκρίνει με το κόστος downloading από torrents απλώς δεν καταλαβαίνει που απευθύνεται μία τέτοια υπηρεσία. Απλώς για το ξεκίνημα θα μπορούσε να δώσει κάποιο bonus (πχ δύο ενοικιάσεις δωρεάν στην τιμή του πακέτου που πληρώνεις).

Δυστυχώς φίλε Παναγιώτη δεν θα υπάρξει σύντομα PVR σύμφωνα με το παρακάτω post:
http://www.avclub.gr/forum/showthre...dia-HD?p=1056502862&viewfull=1#post1056502862

Απάντηση: Re: Απάντηση: OTE Cinema on Demand (TEST 3)

Δυστυχώς φίλε Παναγιώτη δεν θα υπάρξει σύντομα PVR σύμφωνα με το παρακάτω post:
http://www.avclub.gr/forum/showthre...dia-HD?p=1056502862&viewfull=1#post1056502862

Δεν αναφερόμουν στο να ενεργοποιηθούν δυνατότητες PVR στον δέκτη που δίνεται τώρα (μέσω USB), κάτι που προσωπικά δε το έχω δει σε κανέναν NDS δέκτη. Περιμένω να ανακοινωθεί δέκτης με σκληρό δίσκο ενσωματωμένο, όπως πχ έχουν στο Sky UK.

Γνωρίζει κανείς αν οι ταινίες στο Cinema on demandHD είναι με ήχο dolby ή stereo?

Πιστεύω ότι το στο Cinema on demandHD μόνο έχει και τις δύο εκδοχές ήχου (stereo & 5.1) εσύ επιλέγεις πιο θα ακούσεις.

Πιστεύω ότι το στο Cinema on demandHD μόνο έχει και τις δύο εκδοχές ήχου (stereo & 5.1) εσύ επιλέγεις πιο θα ακούσεις.

Αυτό ισχύει όντως; Δοκίμασα με μία ταινία και δίνει μόνο stereo (ίσως με Prologic). Δεν δίνει DD5.1 αλλά έχω το δέκτη με HDMI.