ΟΤΕ και HD-bits ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ !!!!

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Καλησπερα παιδιά,

Σημερα αντιμετωπισα ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα...

Ενεργοποιηθηκα στα 24mbit ConX με το ρουτερ SAGEM 1540 (over ISDN) και απο τη στιγμη που συνδεθηκα με τους κωδικους του ΟΤΕ, δεν μπορώ με τίποτα να μπω στη σελιδα του HD-bits !!!!

Ξερετε γιατι συμβαινει αυτό ??? Εχουν μπλοκαρει απο τον ΟΤΕ καποιες σελιδες, ή έχει μπλοκαρει το HD-bits καποιες IP της ΟΤΕΝΕΤ ????

Εβαλα την 24 γραμμη για να κατεβαζω HD-ταινιες..... ΑΝ ΔΕΝ μπορώ να μπω στο site τότε ΔΕΝ εχει κανενα νοημα να εχω γρηγορη συνδεση....
:furious3:

Υ.Γ. Στο bit-hdtv μπαίνει κανονικά ...
Υ.Γ.2 : Με τους παλιους κωδικους της Forthnet στα 2mbit που ΔΕΝ εχουν ακομα απενεργοποιηθεί, επίσης μπαινω στο hd-bits ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ????

Eχει προβλήματα σήμερα, είχαν βγάλει και ανακοίνωση στην κεντρική...

τωρα την βλέπω ΟΚ.

μια πεφτει ο server την αλλη η otenet,κατι δεν παει καλα,
μολις ειχα διακοπη περιπου μιαμισης ωρας απο τον οτε.

αν και εχω 768/192 ακομα,δεν εχω κανενα προβλημα,ουτε ειχα,ισως και γιατι δεν κατεβαζω πολλα αρχεια.

Όσοι έχουμε Otenet έχουμε και άλλο πρόβλημα με τα torrents...

http://www.inout.gr/showthread.php?t=19655

Αυτό ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ!

Κάτι πρεπει να κανουμε για να λυθει αυτό...

Εγω στην Κερκυρα που ειμαι αναγκαστικα πηγαινα μεχρι 2MBIT με εναλλακτικους παροχους, και ΜΟΝΟ ο ΟΤΕ μου εδινε 24mbit με το ConX!!
Και ωφειλω να ομολογησω ότι ηταν εξαιρετικα γρηγοροι στην ενεργοποιηση και αρκετά σταθεροί στην ταχυτητα.... :)

Αλλά αυτές οι "που---ές" που κανουν τωρα τελευταια ΔΕΝ μου αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

Αμα δηλαδή δεν μπορουμε να κατεβασουμε torrents, leechers και P2P προγραμματα, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ????

Μπορουμε ΑΝΕΤΑ να σερφαρουμε ακομα και με 768kbps...... :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Last edited:
Απάντηση: Re: ΟΤΕ και HD-bits ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ !!!!

Αμα δηλαδή δεν μπορουμε να κατεβασουμε torrents, leechers και P2P προγραμματα, ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ????

Διονυση βαλε το 1,80 να δεις τι γινεται και καλως ηλθες στο κοσμο των υπολογιστων.
παντα ετσι ηταν δηλ το κρυφτουλι της γατα με το ποντικι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΟΤΕ και HD-bits ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ !!!!

Διονυση βαλε το 1,80 να δεις τι γινεται και καλως ηλθες στο κοσμο των υπολογιστων.
παντα ετσι ηταν δηλ το κρυφτουλι της γατα με το ποντικι.

Φιλε aκren, ΔΕΝ ηρθα τωρα στον κοσμο των υπολογιστων.... Εχω ADSL από τοτε που πρωτομπηκε στην Ελλάδα, και πληρώναμε 350 ευρώ το μήνα για ταχύτητα 384kbit/128kbit και θα διαφωνήσω στο ό,τι ηταν παντα έτσι όπως λες ..... ...:smash:

Έκτοτε, έχω αλλάξει πολλές εταιρίες και παρόχους, και διαφορες ταχυτητες, (ΕΚΤΟΣ από Otenet/ConX) κα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειχα τετοιο προβλημα.... Η γραμμή μου ειναι ΠΟΛΥ καθαρή, ειμαι πολυ κοντα στο DSLAM της περιοχής μου, και παντα κατεβαζα με τη μεγιστη δυνατη ταχυτητα ΟΛΑ τα αρχεια ....

Με 1mbit, κατεβαζα με 100-125kbit
Με 2mbit κατεβαζα με 200-240kbit

Και τωρα με το ConX 24 (το μοντεμ συγχρονιζεται στα 18mbit) κατεβαζω ΣΤΑΘΕΡΑ με 17,5 mbit από FTP servers και από explorer και rapidshare, ΕΝΩ με τα P2P και τα Torrent ΔΕΝ πιανω ΠΟΤΕ πάνω από 600kbit/sec,(και αυτο με κοπο), ΕΝΩ επρεπε να κατεβαζω με 1,8 ΜΒ/sec ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!:twoguns:

Αν αυτό ΔΕΝ ειναι σαμποταζ της Οτενετ στους ΙΔΙΟΥΣ της τους πελατες, τότε ΤΙ ειναι ??? :HTEHETH63:

Υ.Γ. Έχουν χαρη που στην περιοχη μου μονο ο ΟΤΕ δινει προς το παρον ταχυτητες ανω των 2mbit, ΑΛΛΙΩΣ, απο τον Απριλη-Μαη και μετα που θα εχουμε περισσοτερες επιλογες εδω, θα αλλαξω παροχο, και θα μπω σε ιδιοκτητο δίκτυο αλλης εταιριας, για να γλυτωσω και το ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΟ παγιο του τηλεφωνου που πληρωνω στον Οτε, ΧΩΡΙΣ να κανω καθολου κλησεις απο το σταθερο μου...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΤΕ και HD-bits ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ !!!!

Φιλε aκren, ΔΕΝ ηρθα τωρα στον κοσμο των υπολογιστων.διαφωνήσω στο ό,τι ηταν παντα έτσι όπως λες ..... ...:smash:

απο τα post σου φαινεται οτι δεν εισαι φυσικα.
δεν το ειπα για αυτο τον λογο, και να ησουν πρωταρης δεν θα το ελεγα.
απλα παντα παιζουμε το παιχνιδι της γατας με το ποντικι, εαν και εγω στην θεση σου μπορει να φωναζα περισοτερο απο σενα,απλα εαν βρω ενα τροπο να παρακαμψω το ts η οτι αλλο το ευχαριστιεμαι,πως να σου το πω.
ειναι ενα παιγνιδι,ενα χομπυ.
δυστυχως ο οτε και οι υπολοιποι με την ανοχη της πολιτειας χρησιμοπουν αθεμιτα μεσα πολλες φορες.(βλ το....... εως 24)

ετσι απο περιεργεια,εβαλες το 1,8 να δοκιμασεις?

υ.γ κατσε να ερθει η μικρουλα η 4αρα με το καλο και εαν δεν δουλευει καλα, θα φωναζω πιο πολυ απο σενα.
απο την forthnet περιμενω το ιδιοκτητο απο 15/4/07 και ακομα κοροιδευουν το κοσμο.εχω κανει δυο φορες αιτηση και τις δυο εκανα καταγγελια συμβασης διοτι αλλαζαν στο σαιτ τους την ημερομηνια εναρξης του ιδοκτητου δικτυου τους.
ασε που λογω αποστασης απο το dslam δεν μπορω να παρω 24αρα.

Φίλε akren, εβαλα την 1.8, και ειδα μια βελτιωση στην ταχυτητα , αλλά ΕΛΑΧΙΣΤΗ! Μάλλον, αναβαθμισαν τα φιλτρα του traffic shaping στον πΟΤΕ, και την πιανει και αυτη τωρα....

Αν βρεθει καποιος άλλος τρόπος παράκαμψης του TS , θα ηθελα να με ενημερωσεις σε παρακαλώ! (Κι αυτο γιατι μου ειπες οτι σου αρεσει να παιζεις τη γατα και το ποντίκι, και να το ψάχνεις, σε αντίθεση με μενα που δεν εχω χρονο να ψαξω πολύ... ) :ernaehrung004:

Y.Γ. Εν τω μεταξύ, επειδή η 1.8 ειναι ακομα BETA, καθε που την εκκινώ, αποσυγχρονιζεται το router μου απο τη γραμμή, μπουτάρει ΜΟΝΟ ΤΟΥ και ξανασυνδέεται μετά από λίγο.... (SAGEM 1540) και αυτό το κάνει μονο με το 1.8 μtorrent .....

ΚΟΥΦΑ πράγματα ....:twoguns:

Πάντως τα torrents γενικώς, σπανίως πιάνουν τις μέγιστες ταχύτητες.Είναι μια "περίεργη" κατάσταση..

Μαλλον εννοεις οτι σπανιως οι χρηστες ρυθμιζουν σωστα το τορεντ...;)