ΟΤΕ και HD-bits ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ !!!!

Dιονυση,λενε οτι πρεπει να βαλεις αυτο το patch http://www.lvllord.de/?lang=en&url=downloads και μετα να πας στο advanced στο net.max_halfopen και απο 8 να το κανεις 50.
δυστυχως δεν εχω 24αρα η καποια αλλη παραπλησια και καθε συνδεση θελει την δικια της ρυθμιση για να δουλευει καλα στα τορεντ.

Παιδια, ολα ειναι θεμα ρυθμισης. Εμενα με 4αρα κονεξ, μολις μου ρυθμισε φιλος το utorent , κολλαει στα 400 και δεν ξεκολλαει με τιποτα.....

Αξιζει να το ψαξετε λιγο.

Παιδια, ολα ειναι θεμα ρυθμισης. Εμενα με 4αρα κονεξ, μολις μου ρυθμισε φιλος το utorent , κολλαει στα 400 και δεν ξεκολλαει με τιποτα.....

και ποσο ειναι κανονικα να κατεβαζεις με 4αρα?
για πες...για καντο λιανα!!

αααα...καλα,που να ερθουν και οι ζεστες!!:damnyou:

βασικα ισχυει το εξης:εαν εχουμε 4αρα γραμμη αφαιρουμε ενα 13% που χρειαζεται το μοντεμ για να επικοινωνει με τον provider μας και διαιρουμαι δια οχτω.

4000Χ13% -=3480:8=435kb/s

Re: Απάντηση: ΟΤΕ και HD-bits ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ !!!!

Για πες μας Χρήστο, με ΠΟΙΟ προγραμμα κατεβαζεις τορεντς και τι ρυθμισεις εχεις κανει αν ειναι δυνατον ...:a0210:

Μα το προγραμμα το εχω αναφερει ηδη......

Μια απο αυτες που θυμαμαι ειναι αυτη που αναφερετε παραπανω με το ....halfopen.
Επισης ευκολα θυμαμαι τη ρυθμιση της πορτας στο ρουτερ και στο προγραμμα για να πρασινισει κατω το σηματακι, και σεταρισμα επισης τις ταχυτητες της συνδεσης μου παλι στο προγραμμα.
Εκοψα και πολυ το upload σε ταχυτητα, πρεπει να το εχω αφησει γυρω στα 20, οπως επισης και τον αριθμο των ενεργων συνδεσεων , αν κατεβαζεις πολλα.
Παντως επειδη δεν τα θυμαμαι καλα, θα κοιταξω να τα ξαναδω στο σπιτι....

Εγώ πχ έχω utorrent 1.7,με conx στα 8..
Τι ρυθμίσεις χρειάζονται please !!:bigcry:

Aααα, δε ξερω τιποτα. Αμα θες για 1.6 εχω να σου πω.....

....κι αμα τολμας βαλε 1.6 :flipout::flipout::flipout::antlers:

Μητσο τρεξε τον οδηγο του utorrent και 99% θα στα φτιαξει μονο του.

Μονο να εισαι .....ειλικρινης :7SFGSFG:

Με τι πρόγραμμα παίζεις, εάν είναι το u-torrent, μήπως θα χρειαστείς αναβάθμιση σε άλλες έκδοση.